torstai 13. joulukuuta 2012

Super-vinkki laihduttajille, eli viisasten kivi

Suklishan ei painoaan pudota, vaan lähinnä pyrkii pitämään sen [suunnilleen] samana! En punnitse itseäni, koska olen tullut siihen tulokseen, ettei tulos IKINÄ miellyttäisi minua. Ihan sama, onko se 60 kg, 50 kg vai 48 kg. Ei ikinä tarpeeksi vähän.. ;) No, siis: kuten sanottu, en punnitse.. ja olen muutenkin hitaasti pääsemässä eroon SYÖMISHÄIRIÖN kahleista! Tarkoittaa sitä, etten enää pakonomaisesti noudata rutiinejani.

Mutta se vinkki, tässä se tulee! Lopettakaa se Pepsi-Maxin kiskominen! Itse asiassa: lopettakaa lähes kaikkien hiilihappoisten virvoitusjuomien juominen, jos nyt ei lasketa matalahiilihappoisia kivennäisvesiä kohtuudella nautittuna! Tässä se viisasten kivi. No more no less.

Olen itse kokeillut kerran Atkinssin ruokavaliota. Se oli ihan pähkähullua, mutta pääsin ainakin eroon Pepsi-max -riippuvuudesta. MUTTA join silloin muita aspartaami yms. juomia!!

Nyt olen sitten kokeillut elämää ihan ilman näitä keinotekoisesti makeutettuja juomia, ja tuntuu.. ihanalta!

1. Ei vaivaa närästys!
2. Ei vaivaa turvotus! [Kertokaapa, ihmiset, mitä iloa on vaikka mahtuisit pienimpiin vaatteisiin, jos masu on turvokkeessa ja se tuntuu ja NÄKYY...]
3. Yölevottomuus on vähentynyt, uni parantunut.
4. Makeanhimo on kadonnut.

Kumma juttu tuo neloskohta, kuinka se voikaan olla niin.. mutta se vaan on! Aina näitä kevytlimuja mainostetaan painonpudottajan parhaina kavereina, mutta se on oikeasti aika.. roskaa..

Uskokaa pois.

1 kommentti:

-TC- kirjoitti...

Miksi et enää päivity? :(