perjantai 28. syyskuuta 2012

Kuka käski mennä alasti nukkumaan

Mulle niin kävi, nimittäin Ruotsin laivalla! Lähdin sinne 'tyttöjen risteilylle' kolmen muun naisen kanssa. Olen ennenkin ollut heidän kanssaan samoissa merkeissä! Viimeksi en juonut mitään alkoholipitoista illalla, mutta nyt sitten olikin ihan päinvastainen kuvio, eli tuli juotua suorastaan LIIKAA! :( Ei mitenkään niin, että olisin nolannut itseni jossain [=yrjönnyt, soperrellut, huutanut, itkenyt, riehunut], mutta kyllä sen vaan itse tietää, milloin on juonut enemmän kuin pitäisi! Tulee oltua avomielinen ja joskus tosi pinnallinenkin. Siis puheissa, eli tulee kälätettyä sellaista, mitä ei normaalisti viitsisi, esim. tyhmiä meikkijuttuja, hiusjuttuja, turinoita existä ja sen semmoista.. tyhmää..

Ongelma tuolla laivalla on se, että koko kuvio rakentuu vain kahden asian varaan, ja ne asiat on juominen ja seksi. Jos kumpaakaan ei oikein tahdo tehdä, niin sitten pyöritellään peukkuja lähinnä. No, minä siis join. Sitten n. klo 2 yöllä ajattelin käväistä hytissä hakemassa jotain, ja kun pääsin sinne niin alkoikin nukuttaa! Menin suihkuun [en koskaan jätä sitä väliin] ja pesin hampit ja sitten .. huomasin unohtaneeni yövaatteet kotiin! Ei pyjamaa, ei yöppää.. Reipas nainen kääriytyi pyyhkeeseen ja kömpi peiton alle. Sitten kaksi muuta hyttiytyi klo neljän aikaan ja yhdellä meni kuuteen asti, kun oli 'syvälliset jutut' jonkun 23-vuotiaan poijjaan kanssa.

Oli tosi 'nerokasta' nukkua kosteassa pyyhkeessä suoraan ilmastointivempeleen alla, nimittäin nyt mulla on FLUNSSA päällä. Ja vakaa päätös jättää laivareissut sikseen. Vaikka tietty ne houkuttavat, kun tax freesta voi ostaa sellaisia juttuja, joita maissa ei ole, tai ovat ainakin vaikeasti saatavilla. Ostin taas Camille Blochin suklaalevyjä 2 kpl, ja Milkaa.. ;) NAMS! Ja sellaisen keksi-tryffeli -sukulaatirasian. Nappasin mukaan semmoisen purnukankin, jossa oli mini-oreoita. Söimme ne miehen kanssa kotona täällä, ja täytyy sanoa että mulle ne oli pettymys. Hämmensi sekin, kun oreot oli tehty Epsanjassa.. olen aina luullut, että ne on amerikkalaisia kuukeja, joten miten hitossa ne olisi Espaniassa tehty?? Omituista. :( No, joka tapauksessa ne minikuukit olivat kuivia ja mun mielestä dominot on suoraan sanottuna PALJON parempia! Hyvä että tuli testattua kuitenkin, niin en enää mieti päätä puhki, että mimmoisia ne on nuo ameriiii-iikan domskut!

Laivalla mulla oli kuukautiset päällä ja hetken ajan skitsosin sitäkin, että jätinkö viimeisen tampaxin 'sinne'! Pistin miehen tarkastamaan asian kotona, vähän ikävä juttu. Tuo tampax-sekoilu muuten EI liity mulla juomiseen, vaan joskus muutenkin saatan olla muistamaton, että otinko sen pois vai en! Yleensä hermoilen ihan turhaan, niin kuin nytkin.

Nips, naps, uusi minä!


Tukka on nyt sitten lyhyempi kuin aikoihin! Elikkä mulla on lyhyt polkka ja pieni, vinoon leikattu otsiskin! Olen kuullut paljon hyvää tästä tyylistä, mutta mies on vähän murissut siitä! Se on kumma kuinka jotkut miehet eivät yhtään katso vaikkapa naisen kasvojen muotoa, kun haaveilevat vaan niistä pitkistä hiuksista. Mä olen aina aristellut vähän otsaani, koska se on leveä. Kun otsista ei ole, niin tavallaan se leveys korostuu! Kun se on puoliksi peitossa, niin jotenkin olo on sopusuhtaisempi. Muutenkin olen ollut tosi tyytyväinen tähän pituuteen, kun harmitti se TAKKUUNTUVA harja! Monen mielestä se ei varmaan edes ollut mikään kauhean pitkä, mutta mä vain huomasin olevani tosi itsetietoinen sen kanssa, ja koko ajan murehdin sitä kun se oli sähköinen/pörröinen/takkuuntuva/ohut/veltto jne. jne. Saa nähdä pidänkö tämän nykyisen tyylin, vai pitääkö sitten antaa periksi miehelle ja kasvattaa taas sellainen puolet pitempi.. sen olen päättänyt, että pitkää tukkaa en enää ala katsella itselläni, eli maksimissaan saa ulottua solisluille tukkanen. Maksimissaan.

Miehellä on 2 asiaa, joissa hän oikeastaan on KONTROLLIN haluinen: yksi on hiukset ja toinen on parffyyyyyymi. Hän nyrpistää kaikille muille parffyille paitsi yhdelle! Ja sitä hän ostaa mulle vaikka se on kauhean kallistakin! Itse olisin ihan tyytyväinen body shopin vaniljantuoksuun, koska se on jotenkin niin.. lohduttava ja lempeä! Mutta tykkään kyllä paljon tuosta miehen suosikkiparffystäkin, joten ei se mua haittaa vaikka sitä käytänkin.

Ei kommentteja: