sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Viinin viemää

Hassu juttu, nyt muutaman viikon ajan olen juonut viiniä n. kerran viikossa! Minä en ole koskaan ollut kauhean innostunut alkoholista, näin siis AIKUISENA [teinisekoilut eivät kuulu tähän], mutta nyt olen.. jostain syystä! Outoa kyllä SYÖMISASIAT sen sijaan menevät paremmin kuin ennen. Olen joskus jopa sallinut itselleni herkkuja muulloinkin kuin 'sallittuna' aikana. :) Olen pyrkinyt rikkomaan sen pakkomielteisen rytmin, joka mulla on ollut syömisessä - ts. tajuttoman ankaraa ruokavaliota pari viikkoa, sitten viikonloppu, jolloin vedetään kaikkea mahdollista.

No mutta - siis se viini. Teininä join paljon, katsoipa asiaa miltä kantilta hyvänsä. Kuvioon kuuluivat lärvätsalot niin perjantaina kuin lauantainakin, ja usein jotain pientä (?) myös keskiviikkona. :( Tarkoitan tosiaan, että perjantaisin ja lauantaisin join itseni oikein kunnolla humalaan. Keskiviikko oli sitten pakostakin vähän rauhallisempi päivä. Mutta alkkkohoo-ooolia kului silloinkin. Siihen nähden ei pari viinilasillista tietysti tunnu missään, vaikka sitä vinkuttelua harrastaisi kerran viikossa. Mutta silti mietin - miksi?

Pyrinkö vinkuttelulla samaan tunteeseen kuin mitä syömissessiosta saa, eli rauhalliseen ja tyydytettyyn oloon?

Olisipa kiva tietää!

Kuntavaalit


Mun ääneni meneekin nyt Vasemmistoliiton ehdokkaalle! Ei tässä oikein muu auta! Periaatteessa en pidä vasemmistoliittolaisia ollenkaan vasemmistolaisina, mutta meillä oikeasti on nyt se tilanne, että pitää valita huonoista ehdokkaista vähiten huonoin. :( Mies aikoo äänestää erästä demaria, jonka tavallaan tunteekin. Mutta se tapaus ei TODELLAKAAN ole yhtään vasemmalla....! :( Mutta en silti aio marmattaa miehelle tuosta, koska Suomessa jokainen saa äänestää kuin haluaa. Mietin vaan mitä tapahtuu, jos koko maassa kaikki alkavat äänestää demareita, koska kuvittelevat demarien olevan köyhien asialla!!! :(

Kauhea uni


Näin pari yötä sitten tosi todentuntuisen unen! Siinä oli syksy, niin kuin on nyt, ja olin aloittamassa 7. luokkaa koulussa. Eli tuore yläastelainen siis! No, kai se todenmukaisuus siitä teki niin kauhean.. siitä unesta. Kuljin musiikkiluokan ohi [unessa siis] ja katselin luokkakavereita, jotka olivat siinä samassa käytävässä. Ja jollain oudolla tavalla 'tiesin' että olen elänyt toisinkin - että olen ollut aikuinen - mutta sitten vaan piti alistua, eli tällaista tämä elämä on, nyt olen taas seiskalla.. :( KAR-ME-AA! Oikeasti!

1 kommentti:

Gata kirjoitti...

Ilahduin tuosta vähemmän puritaanisesta uudesta lähestymistavasta ruokaan. Tervetullutta vaihtelua varmaankin. Viinilasillisesta silloin, toisesta tällöin en tekisi kovin suurta numeroa itseni kanssa. Nautinnot on sallittuja, kunhan nautinnot eivät ala hallita itseä. Siihen lienee kuitenkin pitkä matka. :)