tiistai 2. lokakuuta 2012

Tamponipelko!

En tiedä miksi nyt on koko ajan sellainen pelko, että jäikö se tamponi sisään.. :(  [Kts. viime postaus!] Kuten sanoin, niin mies 'luotasi' alapäätäni sormin ja lisäksi harrastimme kyllä seksiäkin sen laivareissun jälkeen. Mutta mua huolestuttaa [irrationaalisesti?] tämä juttu! Että entäpä jos sitä tampaxia ei vain tuntenut sormilla, jos se oli liian syvällä, ja jos seksikin onnistui siksi, että se vaan on juuttunut niin syvälle?

Inhottavaa stressata tällaista! Mies sanoi, että mene lääkäriin jos se oikeasti sua huolestuttaa. Helppoahan HÄNEN on sanoa, kun ei itse koskaan joudu vastaavaan tilanteeseen! :( Pelkään leimautuvani hulluksi, jos menen valittamaan sitä asiaa.. varsinkin tuohon kotikunnan terveyskeskukseen olisi aika tuskaa mennä [kun siellä kaikki tavallaan tuntee/tietää mut, ja joudun jatkossakin siellä asioimaan], mutta ei oikein ole varaa yksityiseen gynekoloooo-oogiinkaan. :(

Tämä hulluuteni johtuu varmaan sellaisesta jutusta, että KERRAN mulle kävi niin, että gynekologi onki emättimestä sinne jääneen tampaxin. Se oli tosi nolo kokemus. Onneksi ei tullut mitään toksista shokkisyndroomaa tms.

On kyllä viimeinen kerta kun mollaan terveyssiteitä, taidan jatkossa käyttää vaan niitä.. :( Tai niin sanon NYT, mutta se päätös ei välttämättä pidä!

8 kommenttia:

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

nyt oli jo niin hyvää tekstiä, että ihan pakko kommentoida :D. Anteeksi,en voi mitään että tää sai mut aika pahasti hymähtelemään. Sulla kun on oikea hätä kuitenkin tän asian kanssa, mutta hei äly hoi. Ei se naisen alapää mikää pohjaton kuilu ole (keskimäärin kai sellainen 7cm). Kyllä sä sen tuntisit jo ihan iteki jos siel jotain olisl ja viimeistään sitten olisitte kyllä miehesi kanssa huomanneet :D. Eli älä nyt hyvä ihminen murehdi :D. Ehkä kuitenkin parempi harkita sitä tamppoonin käyttöä jos sulle tulee tömmösiä täysin irrationaalisia pelkoja noin helposti. Zemppii.

suklaahirviö kirjoitti...

Kiitos sulle..

Se pelko VOI vaikuttaa vähän hullulta.. ja _järjellä_ ajatellen emätin ei kai ole kuin n. 10 cm pitkä.. mutta kun tosiaan kerran kävi niin, että tamponi jäi sisään. Oli tosi ikävää, kun gynetutkimuksen yhteydessä lekuri totesi, että täällä on. Olin silloin ihan kauhuissani, koska siitä olisi oikeasti voinut tulla vaikka joku toksinen shokkisyndrooma. Ihme muuten, ettei tullut mitään!!!

Joskus sitä on kuin jonkun 'automaattiohjauksen' vallassa, kun tekee arkisia asioita. Joutuu oikein miettimään, että olenko tehnyt tämän tai tuon, esim. ottanut vitamiinit tänään. Samaa sukua kai tämä tamponijuttukin on.

. kirjoitti...

Kuukuppi on kätevä, vaikka sen lisäksi käytän väklillä siteitä:
https://www.hyvinvoinnin.fi/lunette?gclid=CK-ulNH04bICFUZ6cAodWQIA1w

. kirjoitti...

Varmaan sisään jääneestä tamponista tulisi tulehdusoireita, jos olis siellä monta päivää/viikkoa. Toi toksinen shokkioireyhtymä on kai aika harvinainen.

suklaahirviö kirjoitti...

Siksipä mua tavallaan vähän huolestuttaa, kun on vähän jotain hiivan (?) tyyppisiä oireita. :( Mutta toisaalta tuntuu mahdottomalta ajatus, että olisi voinut harrastaa seksuaalista aktiviteettia tamponin ollessa siellä. :( Mies tosiaan sanoi, että jos se oikeasti huolestuttaa, niin mene lääkäriin. Saa nähdä pitäisikö nolata itsensä sitten kunnolla ja mennä.

suklaahirviö kirjoitti...

Kuukuppia kokeilin kerran, mutta se juuttui sisään - tai siis en saanut sitä omin avuin ulos! :( Miehen piti jelppiä! Ihme että hän vielä on mun kanssa, kun aina on jotain tällaisia ällöttäviä epäseksikkäitä juttuja..

Johanna kirjoitti...

mulle ei ole noin käynyt, mutta tiedän ton automaattiohjaus- tunteen. viimeksi äsken mietin, että pesinkö jo hampaat. menin varalta pesemään ne vielä, ku muistin sitte että pesinhän mä jo ne. ja tämä muistui mieleen siitä, että muistin kattoneeni samalla vessan likasta peiliä! :-D

suklaahirviö kirjoitti...

Johanna: juuh, mulle käy sitä aika usein suihkussakin.. siis sitä automaattiohjausta. Saa miettiä, että mitkäs kohdat kropasta nyt tulinkaan pesseeksi. Sitten varmuudeksi pesee kahteen otteeseen, ettei mene likaisena nukkumaan. :)