keskiviikko 23. joulukuuta 2009

0 kokonaista vuorokautta -

- JOULUUN! :) Ja sittenpä aukeaakin Sukliksen suu, eikä sulkeudu lainkaan! Tai no joo, mitä nyt nielaistakseen! :) Toivottavasti ei tule jouluoksennus, mutta eipä se kai nyt..?

Olen siivonnut taas aikas ahkeraan. Mutta pitää vielä tuo vessaosasto hoitaa! Ja sitten on pyykkiä laitettava kuivauskaappiin.. Vielä nyt 23. päivä pyykkikone jylmää meillä aika ahkerasti!

Mietin pitäisikö käydä kauppasta joku KAKKU vielä, esim. Prinsessa tai sitten vaikka joku tiramisu..? Muuten voi olla kolme mässypäivää aika vaikeat, jos ei ole kaakkua. Tietysti leivon, mutta se nyt ei paljon tunnu missään, aina sen oman leivonnaisen syö ja jotain muutakin pitää olla vatsan täytteeksi!

P*seeseen ammuttu karhu!

Kuukautiset ovat varmaan tulossa, kun olen taas kuin peppuun ammuttu karhu! Hermostun kauppassa. En näytä sitä muille asiakkaille, mutta sisimmässä kuohuu! Ja ahdistuu.. se ihmispaljous! Viime kuukautinen oli 7. päivä marraskuuta, silloin siis ne alkoivat. Nyt sen jälkeen ei ole ollut. Mullahan ei oikein KIERTO toimi ilman primolutteja, mutta en ole nyt jaksanut uusia sitä reseptiä. Mulla on joku keltarauhashormonipuute kai!

Suklis toivottaa kaikille HYVÄN JOULUN, syökäähän hyvin ja heittäkää kohtuus romukoppaan! Ottakaa mallia minusta, makeisahmatista! Kyllä se on nyt oikein isänmaallinen velvollisuuskin [velvollisuus = VELVO hirviökielellä!] pitää esim. Fazer pystyssä!

P.S.: Ajoin autollani kauppaan nyt tiistakina, vaikken siis olisi saanut. ;) Hahhaa! ;) Mies oli tosi tuskastunut kun tunnustin sen .. mutta järkeilin juttua hänelle, että olisihan mun silloinkin pakko ajaa, jos vaikka saisin jonkun sairaskohtauksen ja mun pitäisi päästä lääkäriin! Tai jos naapuri juoksisi tänne hädissään, että kyyti on saatava sairaskohtauksen vuoksi, niin silloinkin mun olisi PAKKO ajaa, joten oikeastaan voin hyvin ajaa, vaikkei mitään sairauskohtauksia olisikaan. En nyt enää aio - kerta riitti, pelotti hitosti että kytät tulisi ja sattumalta pysäyttäisi.. pistotarkastus! Takalasini on niin kakkainen, etten näe siitä edes LÄPI, ja sekin pelotti! Siinä ei toimi se.. no, pesuaineruisku! Joten se on ihan ravassa. :(

Ei kommentteja: