torstai 17. joulukuuta 2009

Päivän joulukorttisaalis: 1!

Eilen tuli 3 korttia ja nyt tänään 1! Vain yksi itse askarreltu kortti on tullut toistaiseksi! Toivottavasti se siitä vielä paranee. Juuh, juuri luin TYHMÄN väitteen, että muka vain vanhat ja sairaat arvostaisi joulukorttia..! Jopa oli keksintö, kyllä ainakin niitä arvostan ja ilahdun.. Joulukirje olisi oikeastaan kaikkein kivoin saada, missä oikein kerrottaisiin vuoden kuulumiset, varsinkin jos ei kauheasti olla oltu tekemisissä. Muttei oikeastaan kuin yksi tuntemani ihminen joskus harrastele tätä!

Mulle vain tuosta vanhat ja sairaat joulukorttirakastajat-jutusta tuli aika ankea olo! On ihan kuin se ihminen olisi niputtanut kaikki joulukorteista pitävät raihnaiksi ja ikivanhoiksi.

Sitten joskus mua ärsyttää sellainenkin, kun jossain nettikeskustelussa jotkut ihmiset väittävät oikein saavansa RAIVARIT, jos SAAVAT joulukortin. Kun se on kuulemma vaan turhaa, krääsää, roskiin menee. Ihme juttu että tuollaisestakin asiasta voi raivostua. Onko se sitten iso vaiva heittää pois ne kortit, jos ei kerran tykkää katsella? Joku haukkui joulukirjeetkin siinä keskustelussa tyyliin 'ketä kiinnostaa' ja että niissä vain 'kehuskellaan' oman perheen tekemisillä. Hei haloo!! Ketä kiinnostaa?? -No, yleensä nyt ainakin YSTÄVIÄ ja sukulaisia tuppaavat kiinnostamaan toisten asiat edes vähäsen! Ja eikö nyt omasta perheestäänkään saisi olla ylpeä ja iloinen ja vähän kehaista, jos vaikka lapsi on oppinut puhumaan tai poika saanut työpaikan! Hitto tätä meidän suomalaisten touhua. Ihanne joulukirje olisi varmaan sellainen, jossa oikein sanottaisiin, että kyllä me ollaan kelvoton perhe, huonosti menee, työttömiksi jäätiin ja erokin kai tässä tulee. Sitten saajat kai voisivat ainakin olla kateudesta vapaita!

Yksi nettikeskustelu koski myös jouluvaloja, jotkut niistäkin oikein stressaantuu. En tajua. Myönnetään että munkin mielestäni sellaiset moniväriset jouluvalot on aika kauheita, mutta en ainakaan väitä että MUN makuni olisi se 'oikea', ainoa maku! Jos joku omalle parvekkeelleen tai pihalleen virittelee jotain, niin kai se on hänen oikeutensa. Mä voin aina katsoa muuhun suuntaan! Miksi musta tuntuu kuin ihmisillä olisi nykyisin kauhean kireä pinna ja mitään ei oikein siedettäisi?? Voin vielä ymmärtää sen, että joku ei tykkää jostain asiasta, mutta se alttius raivostumiseen, oikein KUNNON raivoon, tuntuu olevan aika yleistä nykyisin.. Missä mättää??

Pitäisi ajatella niin että elä ja anna toisten elää. Varmaan tuollaiset tosi raivokkaat ihmiset maksavat raivoiluistaan vielä joskus sydärin tms. muodossa! :(

Auto kirkuu taas!

Mun autoni huutaa kuin tapettava porsas..! Se KILJUU oikein, joku hihna on liian löysällä tai kireällä, niin sanoo mies! Hän ei ole ehtinyt/jaksanut sille oikein tehdä mitään vielä. Inhottaa se kiljunta, kuinka se kääntää ihmisten päät! Mua tuijotetaan ja jotkut virnuilevat! Sitten vielä on sellainen juttu, että se pakoputki on jotenkin osittain irrallaan tms.. en tiedä oikein! Katsastuksesta meni läpi ja katsastusmies vaan sanoi, että se pitäisi nyt korjata. Tästä pakoputkesta johtuen auto myös KOLISEE silloin, kun ei kilju! No, ainakin maailma KUULEE kun olen tulossa romuraudallani. ;)

Katsastusmies oli todennut, että näitä ei enää oikein näekään liikenteessä, siis niitä mun auton mallisia.. Kun ovat vanhuuden vuoksi jo pois liikenteestä! :) Heh.. antiikkiauto!

Miestä ei aina pänni tuo autoni huono kunto, mutta siinä vaiheessa hän reipastuu korjaamaan, kun joutuu itse käyttämään mun autoa päivän tai kaksi. ;) Häntä jurppii oikein kunnolla se kiljunta, jos hän on itse kuskipukilla. Ottaa kai ylpeydelle, jotenkin!

6 kokonaista vuorokautta -

JOULUUN! Ja aivan erityisesti mässinkiin. En ole vielä saanut joulusuklaateja ostettua, täytyy tehdä se nyt viimeistään viikonloppuna. Mulla on ½ rasiaa Wienernougatteja jäljellä ja nyt mietin, että riittääkö ne jouluksi vai ei? Wienernougattia kun voisi syödä kuinka paljon vaan.. Voi olla että pitää ostaa toinen rasiallinen vielä.

Ei kommentteja: