sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Autolta aika lopussa!

Mies kertoi tänään, että huomisen jälkeen en SAA ajaa enää! Siinä mun kiljuvassa ajokissa onkin ollut semmoinen juttu, että se vika [kolinan aiheuttava, ei kiljunnan, pakoputkivika] on pitänyt korjata tietyn ajan kuluessa ja jos ei ole korjattu, niin sitten ei saa enää ajaa. No tuota mä en tiennyt, tai en muistanut! Mies hoitaa meillä nuo katsastukset, elikkäs vie mun ajokin sinne..

Nyt on sitten kaksi vaihtoehtoa. Joko korjata se auto tai sitten ajaa luvatta. ;) Mutta tuo jälkimmäinen vähän ontuu.. JOS kytät sattuisivat silloin pysäyttämään [huono onnipa olisi!], niin ne ruuvaisi rekkarikilvet irti! :) Hih! No.. kai me tuo romurauta korjataan tässä viikonlopun aikana, tai siis mies tekee sille jotain, en mä itse osaa.

Vähän mätä juttu, ja juuri näin ennen jolekaa! Hitto vie, mun on pakko nimittäin ensi viikolla vielä lähteä liikkeelle, joten korjaajanhommiin joutuupi mies. Onneksi hän OSAA korjata myös autoja, muuten olisi aika orpo olo, kun ei mikään huoltamo ole auki - tai ei ne ainakaan ala korjata - sunnuntaina!

Voimaa täys!

On jotenkin voimantäysi olo [autohommasta huolimatta!]. Tuntuu kuin voisi tehdä mitä vaan. Olen huomannut tuon tunteen ÖISIN! Saattaa olla että se johtuu aivolääkityksestäni. Päivisin olen aika toisenlainen kuin yöllä, paljon harkitsevampi ja jotenkin arempi. Yöllä olen rohkea.. siltä tuntuu tietokoneen äärellä!

Yöllä tuntuu kuin voisi vaikka siivota siltä seisomalta koko talon, eikä se tuntuisi missään!

3 kokonaista vuorokautta enää - -

- - suureen jolekaMÄSSYYN! :) Ostimme muuten nyt viimeksi kaupungilla ollessamme joulusuklaatit! Ostimme mulle Anton Berg- ja Lindt-rasiat! Mies osti itselleen sellaisen Fazerin Tunnelma-rasian, jossa on aikas paljon.. oliko se nyt 600 vai 800 grammaa! Ja hyviltä näytti ne mautkin! Fazer osaa kai vielä tehdä laatua, kunhan ihminen ei vain odota löytävänsä sitä niiden Present-rasiasta!

Mistä tulikin mieleeni, että luin tänään Iltalehdestä outoja HOUREITA!! Arvata sopii MIKÄ on suomalaisten suosikkisuklaarasia?? Ei h-vetti, ei VOI olla totta, mutta niin se vain ON: Pandan Juhlapöydän konvehdit!!!! :( Ja kakkosena se Fazer Present. Kuinka VOI kaksi mun syvästi halveksimaa rasiaa olla Suomessa ykkönen ja kakkonen? Ällistynyt Zuk-zuk-zuklis poistuu nukkumaan..

Ei kommentteja: