perjantai 20. elokuuta 2010

Tämän maailman tytöt

Olen ollut viime päivät aika lamaantunut. Viimeisin 4D-dokumentti iski Suklista suoraan sydämeen ja väänsi vatsaa. Raivovanne pään ympärillä kiristyi sekin.

Tarkoitan nyt tätä "Seksituristin palveluksessa"-doksua. Inhottavat, sairaalloisen läskit amerikkalaiset dollarivalaat menevät Venezuelaan, jossa on 'girl friend experience'-hommaan erikoistunut hotelli. Mies saa valita itselleen tytön noin kymmenkunnasta nuoresta venezuelattaresta ja sitten tyttö muuttaa miehen huoneeseen. Seksiä on tietysti ja samalla tytsi toimii oppaana miehelle. Jos tyttö ei tyydytä miestä, niin hän voi vaihtaa tämän. Paikkaa pyöritti ällöttävä brittimies, kaikesta päätellen Leedsistä kotoisin, kun siitä niin vaahtosi. [Olisi vaan pysynyt siellä paratiisissaan, mutta piti sitten lähteä Etelä-Amerikkaan riistämään paikallisia.] Törkimyksen vaimo oli Venezuelasta.

Minua suututti ja itketti, tuntui kuin maailman uskomaton epäoikeudenmukaisuus olisi [taas kerran] hyökännyt telsusta suoraan naamalle! Kun niitä tyttöjä katsoi ja kuuli niitä tarinoita.. hammaslääketieteen opinnot keskeytyneet rahan puutteen vuoksi.. siskon kanssa yritetään hoitaa äitiä sairaalaan.. on pieni lapsi, jota pitää elättää.. Voin vain toivoa, että miehet edes antavat TIPPIÄ näille naisille ja reilusti!

Mutta tuskin he niin tekevät.

Asiakkaista yksi erityisesti oli kuvottava. Tytöt kutsuivatkin häntä keskenään Läski-Bobiksi. Joku hikinen urheilutoimittaja jostain USAn peräkylästä, varmaan 200-kiloinen ja viikset kuin mursulla. Voi jee. Sääliksi kävi niitä tyttöjä, jotka sen tyypin sänkyseurauksi joutui. Vaikka eipä kukaan tuon paikan 'asiakkaista' mikään prinssi hurmaava ollut. Muutenhan niillä olisi ollut ihan oikeat 'girlfriendit', eikä heidän olisi tarvinnut matkustaa ja maksaa siitä kokemuksesta!

Tuo Läski-Bobin ulkomuoto ei yksin ollut se pahin, vaan se miehen asenne. Doksun katsoneet tietävät mitä tarkoitan. :(

Yhdellä tytöllä oli asiakas, jonka sukuelimet olivat ihan syylien peitossa. Tytön esimiehen ainoa kommentti tilanteeseen oli, että käytät kai kondomia? Niin kuin se auttaisi, jos on koko alapää syylissä.. Hyi helvetti.

Mietin vaan.. Suomeen syntyvä tyttölapsi syntyy niin eri maailmaan ja eri todellisuuteen kuin nuo nuoret tytöt tuolla Latinalaisessa Amerikassa. En ole niitä ihmisiä, joiden mielestä nyt pitäisi kaikille Suomen tytöille sormi ojossa selittää, että olkaa KIITOLLISIA.. siitä että ette joudu tuommoiseen.. Mun mielestä hyvät olot kuuluisivat oikeastaan itsestäänselvyytenä jokaiselle maailman lapselle. Niistä ei pitäisi joutua tuntemaan kiitollisuutta.. vaikka ei se tietysti väärin ole tuntea niin. Olen ihan sekaisin!

Jotkut tietysti säälittelevät miehiä, jotka 'joutuvat' käyttämään maksullisia seksipalveluja. No, niille ei muuta oikein voi sanoa, kuin että kukaan ei JOUDU käyttämään näitä palveluja, koska seksi ei ole mikään ruokaan verrattavissa oleva välttämättömyys/ihmisoikeus.

Se Läski-Bob oli sellainen, että varmaan amerikkalainen 'rakkauden ammattilainen' olisi laskuttanut siltä extraa.. ;) MINÄ ainakin olisin!

Varmaan tyyppi saa aika paljon vihapostia, kun oli omalla naamallaan ja nimellään tuossa ohjelmassa. Ilmeisesti tässä maailmassa on vielä muakin sekopäisempiä ihmisiä!

Mistä tuli mieleen, että - -

Ikävöin lääkkeitäni

Harmittaa kun lääkkeiden lopettamisen jälkeen on taas tullut niitä pakkoajatuksia siitä, että olen L Ä S K I... [mielikuvissani olen ihan kuin se dokkarin Läski-Bob] ja että syön liikaa ja että mun ei pitäisi pitää herkkuiluja ym. ym. Samalla myös mietin pakonomaisesti ruokaa. Ihan hullua. Minusta on myös tullut entistä ihmisarempi.

En vaan osannut ajatella, että nämä tonttuilut alkaisivat TAAS.. Luulin olevani jo jotenkin järkevöitymässä tuon syömishomman kanssa, vaan ei. Ärsyttää jos taas pitäisi alkaa lääkkeet. Tarkoittaako se, ettei musta ole elämään ilman niitä? Olin niin varma siitä, että tämä kerta, tämä lopetus, olisi nyt erilainen.

14 kokonaista vuorokautta..

herkkuiluun! Hulluuteni on taas siinä pisteessä, että nyt sitten harvennetaan jo herkkuiluja. Sen verran pitkä aika on herkkiksiin, etten ole vielä mitään leivontaa miettinyt.

Ei kommentteja: