perjantai 19. helmikuuta 2010

Äetmuori puhuu pehmeitä

Soitin Muorille eilen. Olihan se pakko, kun on se viikottainen 'velvollisuuspuhelu'! Jotain siinä puhuttiin, en nyt muista ihan tarkkaan mistä juttu lähti, mutta se päätyi siihen että Muori alkoi kehua (!) omaa itsehillintäänsä ja mielenmalttiaan ja kuinka HÄN ei koskaan toimi mielijohteesta ja soita esim. sättimispuheluja kenellekään..

Oikeasti, tuli pakostakin sellainen oudon epätodellinen olo. Ai ei soita vai?? No, tästä asiasta voisi hänen ex-miehellään [Isukilla siis] olla vähän eri näkemys. Ja hänen veljellään, enollani siis. Ja Isukin veljellä, Isukin veljen vaimolla, Äetmuorin kälyllä.. Onhan näitä! MINUSTA puhumattakaan ja kaipa Siukkukin on osansa saanut.

Äetmuori on aina ollut sellainen ihminen, että hänen on heti suututtuaan saatava purkaa se raivo johonkin. Ja jos joku ei elä elämäänsä niin kuin hän haluaa, niin palaute on välitöntä ja se on juuri tuollaista sättimistä puhelimessa tai livenä, jos Kohde sattuu elämään sopivalla etäisyydellä. [Onkohan muuten mitenkään 'yhteensattumaa' että sekä Siukulla että mulla on Muoriin yli 300 kilometrin välimatka?]

Itse asiassa Muorin itsehillintä on huonompi kuin monella pikkulapsella. Tietyssä suhteessa hän on pysynyt uhmaikäisen tenavan tai parhaimmillaan murrosikäisen muotissa. Yhteen aikaan mietin että jos hänellä on vaihdevuodet. Vaihdevuodet jotka alkoivat 40-vuotiaana ja jatkuvat nyt 67-vuotiaana.. ;) Maailman pisimmät vaihdevuodet! :)

No tietysti tuosta puhelujutusta voisi vetää laajempiakin johtopäätöksiä.. siis siitä kuinka erilaisina meidän ympäristömme näkee meidät kuin mitä me oikeastaan OLEMME. Mutta kai etenkin iän myötä jonkun itsetuntemuksen luulisi kehittyvän??

Muori aina puolusteli raivoamistaan esim. veljelleen sillä, että niin kovin häntä se ahdisti [haukkupuhelun soitto siis] että hän OKSENSI sen jälkeen. Kuitenkin hän soitti sen - miksi oli pakko tehdä se, jos se muka kerran ahdisti niin paljon? Jos nyt suoraan sanotaan niin minä uskon Muorin nauttivan siitä, kun saa oikein raivota ja sanoa ihan mitä sylki suuhun tuo. Voi olla että hän yrjösi.. mutta mistä senkään tietää mistä ykä oikeasti johtui. Ehkä se johtui liiasta juomisesta?

Fläsh!

Katsoin taas eilen FlashForwardin. [Siitäkin on mielekkäämpää puhua kuin Muorin hulluuksista, joita riittää liiaksi asti]. Nyt olikin oikein pelottava jakso.. en tiedä MITÄ siinä niin pelkäsin.. Siinä oli sellaisia ihmisiä, jotka eivät olleet saaneet mitään näkyä tulevaisuudestaan silloin kun koko muu maapallo sai. He pitivät itseään jo valmiiksi kuolleina, koska uskotaan että vain ne jotka tulee olemaaan kuolleita 6 kk:n kuluttua ei tietenkään saa mitään näkyä tulevasta, koska tulevaisuutta ei ole heille! Näiden ihmisten klubin 'merkkinä' oli kauhea sininen käsi. :( Klubin johtajalla oli siniseksi värjätty käsi ja sitten sinne menevät saivat sinisen käden leiman tassuun tms. Ihan kuin jossain yökerhossa.

Mua se ahdisti.. siis se koko niiden touhu siellä kerholla. :( Jotain sadomasoilun näköistä puuhaa ja leikkimistä sähköllä.. ja muutakin kuoleman uhmaamista, venäläistä rulettia. :( Oi voi!

Joskus tuommoiset ihan irralliset jutut saattavat pelottaa mua kovasti. Olenkohan vähän hullu, kun kolmikymppisenä pelkään tellusarjoja? :( Aika alkeellista.

Vetelehdin kotona

Olisi kivaa lähteä liikkeelle nyt kun autokin toimii, mutta ulkona on lumisade ja muutenkin kylmä.. Ja tuntuu toivottomalta lähteä ajamaan 20-40 km sen takia että saa lorvehtia jossain vaatekaupoissa tai mennä Lidliin..

Kuulin kampaamossa että tähän meidän kylään olisi perusteilla kauppa, ehkä. Entinen loppui jo pitkä aika sitten, eikä nyt ole ollut meidän lähellämme yhtään kauppoja. Käytännössä se tarkoittaa että jos olet unohtanut ostaa vaikka kermapurkin, niin pitää ajaa 8-10 kilometriä hakemaan sitä kermulia. :( Koska lähempänä ei ole kauppisteria. Tuo kauppajuttu on vielä ihan ilmassa, mutta jos sellainen tulisi niin se tulisi n. 3 km:n päähän mun kotoa. On se edistystä sekin. Kesällä sen matkan voisi ajaa pyörällä. Tietysti sen 8-10 km:kin VOI, mutta ei oikein houkuta ajella kesäkuumalla jotain sulavaa/pahentuvaa kyydissä.

1 kokonainen vuorokausi -

- herkkuiluun! Teen kinuskikakkua! MIES ehdotti sitä, koska hän sanoi että mä pidän siitä enemmän kuin hän ja hänen on pakko vähän alkaa vähentää, kun on kolesteroli ym. verenpainekin vähän koholla. Joten hänestä on parempi että teen jotain mitä voin ja tykkään syödä paljon ja hän vähemmän. Terveyden vuoksi!

Ei kommentteja: