keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Kotikirurgi

Nyt onkin ikävämpi postaus! Ehkä olen päästänyt tämän karkaamaan kokonaan käsistä - en tiedä, tuntuu kuin suhteellisuudentajuni olisi kadoksissa! Tavallaan TIEDÄN, etten (kai) voi olla syöpäsairas [koputetaan puuta!] ja vaivakin on tuttu muista yhteyksistä. Mutta silti, on se mahdollisuus....! :(

No niin, seuraa noloa vuodatusta! Mulla on .. voi jee, no niin, siis ulommassa häpyhuulessa joku patti! :( Se ei näy hyvin, mutta hiukan kuitenkin. Sellainen n. peukalonpään kokoinen, pyöreähkö, ei kipeä.. Mulla on ollut ennenkin patteja [yksi kaulan/niskan alueella] ja yksi vyötäröllä. Tuollaisia samanlaisia siis. Ne ovat jotain 'rasvapatteja'. Se vyötäröllä ollut leikattiin pois. Ihan paikallispuudutus, terv. keskuksessa tekivät. Kaulan ja niskan alueen patti aina joskus tuntuu 'uinuvan', en tiedä mihin se menee, se vain 'katoaa' aina ajoittain ja sitten joskus taas tuntuu. Hieroja sanoi sen olevan sellainen rasvapatti myös.

Häpyhuulen patti tuntuu samalta. Mutta - mutta - entäs jos se on SYÖPÄ?? Joku kasvain. :( Ja pahinta on nyt tässä se, kun en tiedä oikeasti mitä tehdä! Jos menen lääkäriin, niin vaihtoehtojahan on tasan kaksi [jos siis se on rasvapatti!]. Joko se leikataan, tai sitten ei. Jos se leikataan, niin voi hitto vieköön! Se on jotenkin niin noloa! [Ja EI, mun mielestä esim. papa-kokeen ym. gynekologisen tutkimuksen tekoa ei voi verrata tähän, koska papa-koe on ihan normaaleille naisille tehtävä normaali juttu, mutta joku patti on nolo!]

Olen ajatellut odottaa.. odottaa, jos 'rasvapatti' - jos se semmoinen on - menisi taas unille, eli katoaisi vähän kuin itsestään. Mutta kuinka pitkään kannattaa odottaa?

Näytin sen miehellekin, hän tunnusteli sitä [se muuten ei ollut kiihottavaa, mitenkään! Ei mulle eikä varmasti hänellekään] ja tunsi sen, sanoi että mene lääkäriin! Helppohan se on sanoa.. Mies sanoi että hänen peräsuolivaivansa - verenvuoto sieltä siis - oli ihan yhtä nolo, mutta minun mielestäni se ei ole ollenkaan sama asia! Pateissa on jotain inhottavaa, kun taas verenvuoto suolesta taas on säälittävää, silloin ihminen on sairas ja kärsii kipua ja saa hoitoa.

No niin, mietin siis kovasti, että mitä tehdä. Miksi, MIKSI sen patin piti tulla juuri häpyhuuleen! Olisi nyt valinnut melkein minkä muun paikan tahansa. Ehkä se katoaa? Odotan vielä tämän viikon loppuun. Tekisin melkein mitä vaan, ettei tarvitsisi mennä sitä esittelemään sairaalaan. En nauttinut aiemmistakaan rasvapatti-esittelyistä, ja tämä nyt on ehdottomasti pahin.

Ja jos se on syöpä, niin voi ei! Joudunko johonkin isoon kamalaan leikkaukseen? Mies on sanonut, että syöpä voi kuulemma tulla melkein minne vaan. Ne ovat yleensä vain ne yleisimmät, joista puhutaan paljon - niiden suhteen on tietoisuutta ihmisten parissa.

Olin hetken aikaa jopa niin hullu, että harkitsin 'kotikirurgiaa'. Kotikirurgia tarkoittaa puudutusta [alkoholin avulla] ja sitten terävän keittiö- tms. työkalun käyttelyä. Olen kokeillut sitä kerran - revin vaalean, isohkon luomen pois kaulastani. Tiedän ettei niin 'saa' tehdä, mutta se vain ärsytti. Itsetehdyssä puudutuksessa on se huono puoli, että se vaikuttaa myös Sukliksen, kotikirurgin, käden tarkkuuteen. :( Mutta jos taas ei ota tarpeeksi, niin sattuu myös sitä enemmän. Luomesta tuli paljon verta, en olisi osannut kuvitella ollenkaan!

Tämä muuten ei sitten ole jotain kieroutunutta huumoria tms. Mieskin on jo oppinut tuntemaan tuon mun ilmaisun 'kotikirurgia' ja hänestä se on ihan hullua. Sen luomileikkauksen tein yöllä, koska tiedän että hän olisi vastustanut kovasti päiväsaikaan. Kirurgi tarvitsee työrauhansa, hehe! :) Mutta tuo patti on sen verran suuri ja syvällä - onhan se nyt paljon isompi kuin pinnassa oleva luomi! - ettei kotikonsti oikein kiinnostaisi..

Tämä viikko on armonaikaa, jos ei ole patti poissa sitten, niin kai siinä lääkäriin on otettava yhteys! Inhottaa vain jos soitan sinne ja kysyn neuvoa, niin sitten ne kuitenkin sanovat, että tule tänne.. :( Mulle riittäisi oikeastaan hyvin joku vakuutus puhe-elimessä, että ei se voi olla syöpä tai muutakaan vakavaa.

Yritän miettiä nyt jotain muuta.. Jotain hauskempaa! Onneksi muuten kaikki 'siellä' on terveen oloista.. se on positiivista..

Mässyostoksilla

Mietin mässyä! Ostin tänään Omar-pussin, kun kerran pääsin miehen autolla liikenteeseen! :) Ja voi mua paksupäätä, juuri viime postissa sanoin, että mä muka muistan tarkkaan missä on niitä virolaisia sonjaronja-toffeita! Hah hah, muistin ihan väärin, menin K-kauppaan ja meillä niitä sonjia ei tuossa ole.. S-marketissa tai Prismassa taas on näkynyt. Ehkä Prismassa - jos nyt muistan oikein..! Oli vähän pettymys kun menin sinne ja sitten ei ollutkaan.. :(

Ostin sellaisia mansikka-vaniljakeksejäkin. Ne ovat LU-keksejä, niissä on pieni vaaleanpunainen mansikka "täytepallero" päällä ja kahden keksin välissä siis sellainen vaniljanmakuinen täyte. Niin ja sitten ostin piparkakkujakin. Nekin ovat LU, perinteisiä.

Kotiin kun kerkisin, niin sittenpä jatkoin siivousta taas.

Ja 'enää' 3 kokonaista vuorokautta herkkuiluun! Keskityn siihen, tahdon unohtaa tuon patin! Tsekkaan tilanteen taas, kun menen kohta suihkuun..

Ei kommentteja: