tiistai 2. helmikuuta 2010

Aukeaako vankilan ovi?

Mun autonromuni on yhä kulkematon. Se nököttää oudon hylätyn näköisenä tuossa autokatoksessaan. Siitä melkein voi sanoa päälle päin, ettei sillä ole ajettu aikoihin, vai luulenko tässä nyt taas? Jotain kovin PYSÄHTYNYTTÄ siinä on. Ja lunta sillä lailla, että näkee ettei auton renkaat ole sitä painelleet..

Nyt kuitenkin on yllättävä mahdollisuus mun vankeuden päättymiselle! Mies on nimittäin kipeä ja se tarkoittaa sitä, että hän ei lähde autollaan nyt pariin päivään mihinkään! Joten minäpä sitten voin - tulee tehtyä herkkuiluostoksia! Ei tästä oikein jaksa 'iloita', kun toinen on kipeä ja siksi auto on vapaa, mutta on se silti vapauttavaa mulle.. Meillä on lähimpään kauppaankin 10 kilometrin matka, että silleen. Entinen lähin kauppamme lopetettiin syksyllä - ei ollut kai tarpeeksi voittoa. Sinne oli vain ½ kilometriä!

Voin ehkä ostaa ystävänpäiväpostimerkkejäkin sitten! Se on kiva ajatus. Olen ostanut 5 ystävänpäiväkorttia, mutta merkkejä en ole vielä hankkinut. On mukavaa kirjoitella ne ajoissa ja sitten laittaa postiin kun aika on! Sitä sanotaan että jo 10.2. niiden pitäisi olla postissa! Nyt juuri tajusin, että tahdonkin ehkä ostaa vielä yhden kortin! :) Miksi en tajunnut aikaisemmin..!

Minä ilahdun siitä kun saan kortin. Siksi lähettelen niitä itse, kai olen vähän SÄÄLITTÄVÄ taas.

Niin, aamulla tosiaan voi olla että kotivankilani ovi aukeaa! :) Jos siis mies ei koe ihmeparanemista, eikä se nyt näytä kovin todennäköiseltä!

Kallio!

Sellainen sarja alkaa nyt tässä kuussa telkkarista!! Se siis kertoo elämästä Kalliossa, Helsingissä. Innostuin valtavasti!! Pääsen edes telkkun kautta kokemaan Kallion elämänmuotoa, vaikka ehkä se ei ole realistinen sarja - eihän sitä tiedä etukäteen! Kadehdin tavallaan Kalliossa asuvia ihmisiä, se on varmasti Suomen rennoin ja kansainvälisin ja suvaitsevaisin asuinympäristö. Eksoottinen ja rytmikäs! Kaikkia vaikutteita..! Tavallaan kuuluisin ehkä itse sinne, mutta niinpä vaan maalla asun. :) Mies inhoaa ajatusta Helsingistä, hänestä asunnot ovat siellä kauhean pieniä [kohtuuhintaiset siis] ja ahdistaa ihmispaljous!

Toisaalta voi olla että olisin liian 'nynny' Kallioon. En ole kovin 'trendikäs', enkä kai kovin persoonallinenkaan sellaisella erottuvalla tavalla.

4 kokonaista vuorokautta -

- ja suklaahirviöksi taas alan! ;) Mies väitti tänään, etten mä muka saa herkkuilussa kokoon edes paljon kaloreita, hänestä syön vähän! Käsittämätön juttu! Kyllä varmasti tulee järkyttävä määrä kaloriaa.. siltä ainakin musta tuntuu, vaikka herkkuilun yksi sääntö tosin on se, ettei kaloriaa silloin edes mietitä!

Pitää varmaan kaupasta ostaa nyt seuraavaksi niitä virolaisia sonjaronjatoffeita!

Ei kommentteja: