tiistai 6. heinäkuuta 2010

Pride-hyökkäys

Kauhistunpa minäkin tuota Pride-paraatiin tehtyä pippurisumutehyökkäystä. Mikähän ihmisiä oikein vaivaa? Oliko kyseessä ilkivalta, halu noin vaan hyökätä 'jonkun' kulkueen kimppuun, vai oliko kyseessä HOMOFOBINEN ratkaisu? Se kai selviää vasta kun syylliset voivat kertoa motiivinsa. Inhottaa ajatella, mutta olen aika varma siitä, että se oli homofobiaa. :(

Kuumuus saa minut kiukustumaan vähän herkemmin kuin viileä sää. Tietysti sekin voi vaikuttaa, että mulla on nyt kuukautiset. Viime viikko ainakin meni äkäillessä. Olen varsinainen saatana silloin, kun on PMS päällä. Hassua kun itsekin aina tajuaa, että jaahas - kuukautiset tulossa, siihen malliin taas kaikki mättää..

Olen yrittänyt kovasti ymmärtää ihmisiä heidän lähtökodistaan käsin. Esim. joku homovihaaja voi olla saanut sellaisen kasvatuksen, että siitä on vaikea päästä eroon. Ja perussuomalainen voi olla katkeroitunut, kun on menettänyt työnsä.. silloin tietysti ajattelee kaikkien 'ulkomaisten' ihmisten vaan olevan syyllisiä siihen kun työpaikkaa ei ole.. jos on lapsesta pitäen opetettu epäluuloon ulkomaalaisia kohtaan. Vaikka todellisuudessa työn menettämiseen voi ollakin joku ihan muu syy. Vaikkapa se, että osakkeenomistajat ja suurliikemiehet ovat AHNEITA, tekevät voittoa ja suurvoittoja sanomalla ihmisiä irti. Kuitenkaan persun viha ei kohdistu näihin tyyppeihin, vaan usein suojattomiin ja syyttömiin: maahamuuttajiin siis!

Joskus tuntuu toivottomalta ja tuntuu ettei ihmiset koskaan opi, miksi ei voisi ajatella, että elä ja anna toisten elää? Miksi homoja pitäisi läksyttää tai maahanmuuttajia vihata? Miksi pitää lietsoa sukupuolten välistä sotaa, miksi riidellä politiikasta? Eikö vain voisi yrittää elää rauhassa, yritettäisiin suvaita toisiamme? :(

Yritän ahdistavat uutiset käsitellä vähitellen. pikku hiljaa. Luen ehkä vain otsikon - sitten jätän sen hautumaan. Ensisuuttumuksen mentyä ohi uskaltaudun sitten esim. lehtien nettiversioita lukemaan myös sen leipätekstin. Sen, mitä on otsikon alla.

Onko tämäkin pelkuruutta, mene ja tiedä!

Mitähän nuo homofoobikot muuten haluaisivat muuttaa..? Tarkoitan nyt sitä, että yrittävätkö he esim. tuolla hyökkäyksellä viestiä, että KAIKKIEN pitäisi valita eri sukupuolta oleva kumppani? Vaikka se tarkoittaisi sitä, että ihmiset olisivat ONNETTOMIA yhdessä?? Vai yrittävätkö he sanoa, että jos ei eri sukupuolta oleva kumppani kiinnosta, niin sitten olisi oltava sinkku? Vaikka se tarkoittaisi yksinäisyyttä ja surullista elämää ainakin joillekin, jotka eivät nauti sinkkuudesta? -Noh, en käsitä, sanoinhan jo.. Voin vain arvailla tuollaisten ihmisten motiiveja ja tavoitteita.

Suklis jumittuu

Olen jumittunut katsomaan Sinkkuelämää. Joskus keskityn vain vaatteisiin, muistan jaksojen tapahtumat siksi hyvin.

Mässäilyraporttia:

Eipä ainakaan tullut oksu! :) Mutta vähän huono olo oli mulla sunnuntaina. Oli tosi kuuma päivä ja menimme miehen kanssa ravintolaan syömään. Ihan 'vain' Rossoon, sinne minne me pienet ihmiset menemme, kun meitä lähempänä ei juuri muita rafloja ole. :) Söin valkosipulibroileria ja annos oli hyvä, mutta oli PAKKO jättää muutama perunanpala, olin nimittäin niin ähkyssä, että se jo tuntui! Mies söi pekonipastaa. Kinastelimme sitten siitä, että kumman annos oli isompi/täyttävämpi. Mun mielestä omani oli ja siksi sitä jätinkin, mutta mies ei suostunut sitä uskomaan.

Maistoin Nestlén Classic maitosuklaa-pähkinäkrokantti jädepuikon. Se oli hyvä, mutta mun mielestä KOVIN pieni! Ja sitten: kuorrutus, pähkinäkrokantilla reilusti höystettyä maitosuklaata, oli hyvä, mutta itse vaniljajäätelö oli mautonta.. Mun mielestä vaniljajäätelön on oltava sellaista, että se todella maistuu vaniljaiselta.. Ylellisesti ja tunnistettavasti. Jos pitäisi kouluarvosana antaa, niin antaisin kai 8. Arvosanaa nostaa se maukas, rapsakka kuorrutus! :)

Ei kommentteja: