maanantai 26. heinäkuuta 2010

Suklis vastaa huutonsa

Vähän hassua, tein tässä pari hankintaa Huuto.netistä. Ostin siis 2 pokkaria, sellaista kevyttä kesälukemista. Huvittaa vaan sen toisen myyjän asenne. :) Kun olin huutoni tehnyt, niin tuli sinänsä ihan asiallinen sähköposti tilitietoineen, mutta voi jee, kun se olisikin siihen jäänyt. Tilitiedon jälkeen tuli noin kilometrin mittainen tekstiosuus koskien sitä millaista palautetta tämä henkilö haluaa kaupoista saada ja miten hän vastaa [=kostaa], jos palaute on vääränlaista tai sitä ei tule. :) Jos olisin vaikka 5 vuotta nuorempi, niin olisin saattanut oikeasti ärtyä tuosta asenteesta, mutta nyt oikeasti vain huvitti ja ihmetytti.

Miksi ihmeessä ihmiset tekee kauppaa Huuto.netissä [tai yhtään missään muuallakaan] jos kaikki kokemukset on olleet huonoja ja ihan tuntemattomiin ihmisiin suhtaudutaan vaan mahdollisina pilahuutajina ja huijareina.

Ehkä juuri tuollaisten ihmisten takia en itse ole vielä myynyt mitään huuto.netissä. Järki sanoo että jos siellä kerran on hankalia myyjiä, niin melko varmasti sieltä löytyy myös hankalia ja kaikesta ongelman tekeviä ostajia. Vaikka olen KÖYHIMYS ja sellaiseksi varmaan jäänkin, niin tuntuu se harmistus ja vaiva ja huoli mitä noista kaupoista saa aika suurelta hinnalta voittoon nähden. Juu, voisin varmaan saada muutaman euron myymällä vanhoja vaatteitani, mutta en tiedä tahdonko lähteä siihen mukaan. Vai toiminko jatkossakin kuin joku hyvä haltiatar vieden vaatteet suosiolla UFFin tai Pelastusarmeijan keräyskoriin nettoamatta itse siitä mitään. Ei tule rahaa, mutta ei myöskään tule huolta tai pahaa mieltä. Kuulostaa ihan järkevältä?

Siivoan, vaikka henki menisi

Nyt olen päättänyt, että mun on pakko siivota täällä, olipa lämpötila ulkona ja sisällä vaikka 40. Kodin likaantuminen ei kuitenkaan kysy lämpötilaa.. :( Olen päättänyt nyt tehdä ihan yksi huone kerrallaan, pieniä tiloja kerrallaan, korkeintaan 2 huonetta yhtenä päivänä, jos voimat riittää. Säätiedotus lupaa tietysti sellaista 'kivaa' siivoussäätä, eli +30 jne., mutta jos otan rauhallisesti niin kai sen kestää.

Siivous on syytä tehdä, sillä on enää..

7 kokonaista vuorokautta herkkuilujuhlaan!

Mietin tuossa, että jos leipoisin pakkaseen vierasvaraksi Sortavalan rouvien kahvikakkua. Pitäisi varmaan korvata ohjeen hasselpähkinärouhe mantelirouheella, koska mies ei tykkää hasselista. Ja mun suuhun maistuu myös paremmin tuommoinen mantelirouhe. Tuo kakku voisi olla oikea napakymppi nyt leivottavaksi, koska tuon tyyppistä suklaatikakkua voi hyvin syödä vaniljajätskin kanssa, ja se maistuu hyvältä myös jääkaappikylmänä. Ohjeesta päätellen tuo on aika runsas ja täyteläinen kaakku.. Nams.

Ei kommentteja: