tiistai 28. syyskuuta 2010

Koukut ja vasarat

Katselin viime yönä netistä tietoa varvasongelmista. Olen aina luullut olevani ainutlaatuisen outo, kun mulla on 'nimettömät' varpaat merkillisen näköiset. Ne ovat ikään kuin taittuneet. Eli siis keskimmäisestä nivelestä ne ovat taittuneet melkein kuin yrittäisin tarrautua niillä kiinni maahan kuin apina. ;) Ne ovat kuin pysyvästi koukussa.

No netti tarjosi avun! On olemassa koukku- ja vasaravarpaita. Syy näihin on korkeakorkoiset, liian ahtaat tai liian kapeakärkiset kengät. Bingo! Mun nuoruusikä sattui siihen, kun oli muodissa ne aivan älyttömät, typerän kapeakärkiset kengät. Ja tietysti sellaiset piti ostaa.. monet! Ja kun kärki kapeni niin rajusti, niin tuntui että olisi pitänyt ostaa kokonumero 40 että jalka olisi mahtunut mukavasti siihen 'ei kapeaan' kengän osaan! Enkä tietenkään ostanut, koska kaikkihan me tiedämme ettei 40 ole 'naisen' kengännumero [tämä oli sitten sarkasmia]. Nyt on sitten jalat - tai varpaat - pilalla. On olemassa jotain silikonisia varpaanoikaisijoita, mutta enpä tiedä auttaisiko sellainen. Jos ostan ja sitten ei toimikaan, niin taas menee rahaa hukkaan. Ehkä mun koukkuvarpaat ovat olleet asennossaan jo liian pitkään? Pitäisi kai kysyä tästä asiasta joltain.. lääkäriin ei huvita mennä, jotenkin varvasongelma ei tunnu sen 'arvoiselta'.. Tietäisivätköhän apteekissa jotain? Taidan huomenna mennä sinne kysymään, kun kumminkin sinne pitää mennä.. on salmiakkikin taas vähissä ja MÄSSY lähestyy. ;)

Mies kerran sanoi varpuleistani, että niistä tulee mieleen kiinalaisten naisten 'liljoiksi' sidotut jalat. :(

Mikään kenkämuoti ei minusta nyt ole tyhmempi kuin juuri tuo piikkikärkinen.. toivottavasti se EI tule koskaan takaisin! Tai vaikka tulisi, niin sitten vaan tyytyisin olemaan epämuodikas. Never again.

Oi endo!

Kuukautiset alkoivat sunnuntaina. Nyt aamusta piti oikein ottaa lämpötyyny esiin vaatekomeron kätköstä, niin oli kovat kivut alavatsassa. Endo se siellä oireilee.. Sitten otin kaksi Burana 400 mg kapselia ja johan tepsi. Silti vaan on turvonnut olo.. :(

Paluu

Mies palasi sieltä Möksältä. Ja tuomisinaan oli KAKSI sellaista Runebergin makeistukun suklaakonvehtipussia. ;) Niistä oli juttua aiemmin... pyysin miestä tuomaan sellaisen pussin, kun niitä en ole muualla nähnyt kuin juuri siinä Forssan autokeitaalla. Se on perinteinen pysähdyspaikka möksämatkalla. Oli kiva yllätys saada tuplamäärä namisuklaatia! Hih!

Lei-vonta

Mässäykseen on enää 3 kokonaista vuorokautta. Nythän on syksy ja syksyllä maistuu taas vähän raskaammat herkkut. Mulla on yksi sellainen suklainen juustokakkuohje, jota haluaisin kokeilla. Korvaisin vain nuo ohjeessa olleet keksit dominoilla. Meillä on dominoita nyt kaappi täynnä. Miehen vanhemmat oli meillä jokin aika sitten vieraisilla ja he toivat yhden paketin. Lisäksi on sellaisia Domino-kesäpaketista jääneitä vaniljaisia, 'perinteisiä' dominopötköjä. Olisi hyvä saada ne pois, ettei mene hukkaan.. Ja tuon kakun pohjaan ne sopisivat!

Viskiä en taida ostaa mutta mietin josko Alkossa olisi pikkupullo KONJAKKIA. Se voisi sopia viskin asemasta tuohon kaakkuun. Tai jos ei muu auta, niin sitten mantelilikööri. Pulgaaarian jogurtin ajattelin korvata Valion maustetulla rahkauutuudella, eli Tiramisu-rahkalla. Voisi sitten riittää 4 liivatelehteä viiden asemasta..

Fazerin reseptisivulla oli kanssa aika lupaavanoloinen suklaajuustokakun ohje, mutta siihen tuli kaikkea valkuaistenvaahdotustakin ym.. Tuo Valion ohje on simppelimpi - valmistuu nopeammin mikä taas on etu, koska mulla on luvassa myös PULLAN leivontaa..! Tarkemmin sanottuna korvapuustein!

Ei kommentteja: