keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Korppujauhoa..

Minun piti käydä kaupassa, kun korppujauho oli lopussa. Mutta tulihan siellä taas hamstrattua. :( Eli ostin 2 sellaista Kinder-välipalapatukkaa. Milk Slice oli toinen ja toinen sellainen pienempi, siinä on enemmän suklaata. Nämä Kinder-patukat on vanukashyllyssä meidän kaupassa ja mun mielestä ne on hyviä. Vaikka inhoankin sitä telkkumainosta, jossa pikku tyttö piirtää kuvan isästä ja isän hauiksesta ja sitten saa Milk Slicen palkkioksi! Grrrh, entäs me aikuiset herkuttelijat?? Pitäisi kehittää mainos, jossa Suklis vetäisi Milk Slicea kaksin käsin naamaansa. ;) Ja koko kansa säntäisi ostamaan tuotetta..!

Hain sitten Pirkan suklaamousseakin.. kun se on niin hyvää.. Hassua tavallaan, että homma lähti liikkeelle KORPPUJAUHOSTA ja sitten menikin tällaiseksi taas! Saas nähdä miten makeisveron korotus puree mun mässinkeihin. Ettei vaan loppuisi.. tai sitten menee ihan kituliaaksi.

Poli Tiikkaa

Ihmettelin muuten kun kuulin/luin, että hurjan moni perussuomalainen kuvaa itsensä työläiseksi. Tietysti jotain tuollaista on aiemminkin tullut vastaan, siis se tieto, että persuista moni oikeastaan on samoista 'kuvioista' kuin vasemmistolaisetkin. En vain tajua sitä että kuinka he voivat päätyä sellaiseen ratkaisuun, siis persuin äänestämiseen. Mikä siinä puolueessa oikein vetää?? Pitäisi joskus selvittää tämäkin.

Muorihan on jo aikaa sitten ilmoittanut, että hän äänestää niitä. :( Olin järkyttynyt ja nolokin, jotenkin.. Mutta se on Muorin tapa, tarttua johonkin tuollaiseen populismihommaan, joka kuulostaa hyvältä ja yksinkertaistaa asiat. Maahanmuutto = paha, EU = paha, tanhun tanssiminen Köyliön nuorisoseurantalolla = hyvä.

Tänään autolla kun ajelin, niin mietin oikein konkreettisesti KAPINAN mahdollisuutta! Yhtäkkiä, ihan siinä ajaessa kohti kotia, mulle vaan tuli sellainen vahva tunne, että kaikkien on saatava terveydenhuolto ja koulutus ilmaiseksi! Ja nyt se ei ilmaista ole! Tuntuu kummalta että näistä sitten ollaan valmiita tinkaamaan, tai että jotkut voi elää elämäänsä välittämättä sellaisesta epäkohdasta. Että on lapsiperheitä, joilla ei välttämättä ole varaa hoitaa lapsensa terveyttä..!!! Kuka sellaista voi katsoa vierestä tuntematta edes jotain, jotain pakkoa tehdä tai toimia ..?

Mutta kapina on tietysti sellainen, hetken verran vain sitä voi ajatella. Koska musta ei ole väkivaltaan ja useimmat kapinat on sellaisia: katutappelua ym. En tahtoisi tehdä väkisin mitään. Toivon kai vaan ihmisten heräävän tähän tilanteeseen.

Nykyisin on huonoa kun esim. nuorien sieluista kilpailee niin moni erilainen aatesuunta. Periaatteessa moni näkee kommunismin menneen talven lumina. Mulle se ei ole sitä, mutta MONILLE on. Ja sitten se korvataan toisenlaisilla aatteilla, jotka eivät välttämättä ollenkaan niin tehokkaasti reagoisi ihmisten epätasa-arvoon! Tietysti olen yhä raukkis salakommunisti, koska en voi muutakaan. Muori ainakin tulisi ihan hulluksi jos tietäisi - epäillä saattaa jo nyt aika vahvasti, olen joskus varovaisesti antanut näkyä mielipiteitten suuntaa - eikä mieskään kauheasti kommunismia arvosta. Hän on demari, tavallaan - ei siis kuulu puolueeseen, mutta touhuaahan hän AY-hommissa! Mutta silti aatteellisesti joskus olemme kaukana toisistamme! Mies nauraa esim. työväenlauluille, joita mä joskus tykkään kuunnella, kun kirjastosta niitä lainaan.

Ei kommentteja: