tiistai 12. lokakuuta 2010

Voihan vatsa!

Vatsa on ollut kipeänä tänään. Miehellä oli vapaapäivä ja ajattelimme mennä yhdessä ruokaostoksille, muttei siitä oikein tullut mitään mun mahakivun vuoksi! Vaikea sanoa mistä se nyt johtuu.. :( Harmitti, jouduin karsimaan viikon ostoslistasta melkein kaikki herkkuilua tarvitut jutut [koska ne voi ostaa myöhemmin, kun oloni on parantunut] ja muutenkin.. :( Nyt sitten tulee kauppareissu numero kaksi kai torstaina!

Ei kai tuo iso juttu ole, koska muutenkin olisin varmaan joutunut kauppailemaan torstakinakin, koska esim. viinirypäleitä [mässyssä ehdottomasti tahtomiani!] ei oikein viitsi ostaa vielä - ehtivät mennä huonoiksi..

Olo oli niin huono, että jouduin oikein menemään pötkölleen sänkyyn jo päivällä. Kun en vaan olisi syönyt mitään sopimatonta. :(

CSI Miamissa oli tänään jakso, jossa ihminen oli saanut E. colin ja sitten kuoli siihen! Ilmeisesti se oli tullut likaisista vihanneksista! Ja sitten toinen ihminen kuoli botuliinimyrkytykseen! Nämä kuolemat olivat siis seurausta vastuuttomasta ruoan tuotantotavasta. Oli kaikkea geenimanipuloitua maissia, ulosteen joutumista kasteluveteen ym. Ja ison ruokayhtiön pomo vaan sanoi, että jos 1 ihminen kuolee ja 500 ihmoa saa ruokaa suuhunsa, niin hän on valmis ottamaan sen riskin! :( Aika kelju mies, kun kuolleet ihmiset olivat vielä niin nuoria ja menossa kihloihin.. vähän päälle 20-vuotiaita! Voi surku. Toivottavasti tuollaista ei oikeasti käy.

Oikeastaan on kummallista, että kuka vain voi kuolla milloin vain. Ja ettei sitä tiedä kun se tulee...! En tosin taitaisi tahtoa tietääkään etukäteen. Se pilaisi nykyhetkestä nauttimisen.

3 kokonaista vuorokautta herkkuihin -

- jos vatsa sen sallii! Hih, vielä tuntuu aika vahvalta vaihtoehdolta se mansikkavalkosuklaajuustokakku, mutta tietysti sitä aina myös pohtii muuta. Silti, tuo mansikkajuttu on ihan suosikkejani.. ja maistuu takuulla ja mieskin pitää siitä.

Enpä ainakaan päässyt HAMSTRAILEMAAN tänään, kun en kerran kauppaan mennyt! :)

Ei kommentteja: