torstai 12. marraskuuta 2009

Kommunisti = tyhmä??

Poliittinen Suklis kiehuu! Miksi on niin, että ainoa [tällä hetkellä] tuntemani kommunisti on.. no, mun mielestä TYHMÄ! :( Kaiken lisäksi hän on tosi äänekäs aatteensa kanssa, ja mun mielestä se huonontaa asiaa. Tarkoitan nyt, että ihmiset sitä suurisuuta kuunnellessaan saavat sellaisen kuvan, että kommunismi = tyhmää ja kommunisti = tyhmä. :( En väitä itse olevani mikään einstein, mutta vähän enemmän nyt kuitenkin tiedän.. ja harmittaa tavallaan joskus olla tällainen hiljainen hiiri, kun sitten toisaalta moni vähemmänkin tietävä on enemmän äänessä! Mä aina vaadin itseltäni täydellisyyttä ennen kuin avaan suuni. Paha tapa opiskeluvuosilta peruja. Silloin ei suunnilleen uskaltanut suutaan aukaista, ellei siellä ollut satamäärin viittauksia joihinkin aiemmin asiasta kirjoittaneisiin yms. No, vaiensipa mut tehokkaasti..

Oikeastaan uskon meidän kommunistisen vakaumuksen omaavien olevan itse asiassa älykkäämpiä kuin muut. [En taaskaan kehu ITSEÄNI, mutta puhun YLEISELLÄ tasolla.] Koska täytyy olla todella t y h m ä jos kannattaa riistokapitalismia ja sosiaaliturvan heikennyksiä! Sehän johtaa nimittäin meidän kaikkien kärsimykseen, ei vain köyhien! Ihan varmaan isorikaskin kärsii, jos joutuu jatkossa asumaan muurien takana, kun toimeentuloerot sen kun jyrkkenee. Eikö silloin ole lyhytnäköistä [l. tyhmää] kannattaa semmoista politiikkaa, joka johtaa tuohon..?? Periaatteessa ei kenenkään hyvätuloiseksikaan katsotun kannattaisi olla oikeistolainen. Koska melko mahtava osa niistä hyvistä tuloista voi tulevaisuudessa mennä kaikkien vartiointifirmojen tileille.. ja sitten loput menee yksityiseen sairaanhoitoon, jos ja kun sosiaaliturva ajetaan alas! Herra Hyvätuloinen ei sitten välttämättä olisikaan enää hyvätuloinen, vaan hyvämenoinen, hehe. :)

Pitkällä tähtäimellä me KAIKKI, koko Suomen kansa, voitamme siinä jos ensinnäkin kaikille annetaan ilmainen koulutus. Miten muuten Suomessa olisi joku Nokian kaltainenkaan kultamuna, jos ei olisi kaikkia koulutettu?? Olisi muuten moni pienen kansan lahjakas, mutta köyhä, jäänyt ihan vain ojan kaivajaksi. Jos sellaisia siis enää onkaan, ei taida olla. Pienen kansan ei ole varaa hukata YHTÄÄN lahjakkuutta, eikä vaikka vähemmän lahjakastakaan! Siksi mua kylmää kuinka aina yllytetään lukukausimaksuihin tuossa ja tässä oppilaitoksessa!

Agiteeraanko jo oikein kunnolla?? ;) No sitten en tajua muutenkaan tätä yksityistämistä ja villiä markkinataloutta! Suuryritykset pitäisi sosialisoida ja pankit myös. Muuten ei nimittäin lopu tämä ihmisten irtisanominen. Jos valtio, sosialistinen valtio, olisi vastuussa omistajapolitiikasta, niin se ratkaisisi aika monta ongelmaa!

Miksi tämä on joillekin niin vaikea tajuta??

No painotan siis, että EN vihaa oikeistolaisia, enkä muitakaan. Oikeastaan kunnioitan erilaisia mielipiteitä. Oikeistolaisiakin, jos siis puhutaan hoitsu-, pienyrittäjä- & opettajaoikeistolaisuudesta! Mutta sitten en taas tätä vuorineuvosten oikeistolaisuutta kunnioita enkä arvosta!! Siihen vedän rajan. Ja perussuomalaisuuteen, vaikka yritän heitäkin ymmärtää. Vihreisiin olen pettynyt. Mä olen ensisijaisesti sittenkin kommunisti ja vasta sitten viherrän, jos viherrän. Ihminen on kuitenkin mulle tärkein tällä hetkellä, ihmisten hyvinvointi.

Tuo mainitsemani tyhmä kommunisti on ärsyttävä, hän unohtaa kaiken mitä on joskus puhunut, tai mitä hänelle on puhuttu. Ja se näkyy! Mielipidemittelöissä siksi hän vaikuttaa uunolta. Ikävää! :( Sama se vaikka yksityinen ihminen olisikin vähän uuno, mutta kun edustetaan jotain poliittista VAKAUMUSTA.. joka muutenkin on vastatuulessa.. niin pitäisi koettaa vaikuttaa skarpilta.

Toivottavasti tuo P. ei ole pilannut meidän mainetta lopullisesti. Onneksi jokaista sellaista kohti on myös ainakin yksi fiksu..!!

Puhelupiinaa, osa ääretön

Soitin Äetmuorille. Hassua, hän sanoi Siukkuni saaneen tänään flunssan. Siis tänään. No, Muori ihan tuosta vain sanoi sen sikainfluenssaksi! Siis ilman lääkärin lausuntoa tai mitään testejä. Muori diagnosoi puhelimitse! Vähän outoa sinänsä, koska Siukuntyttö oli ollut kipeänä tuossa pari päivää sitten [tavallinen flunssa!], mutta Muorille ei tule mieleenkään, että Siukun tautikin voisi olla tavallista flunssaa!

Toivottavasti Siukulla ei ole possutauti! On mahdollista, että on, mutta on ihan yhtä mahdollista ettei ole.

Odotusta..

Hih, vielä 9 kokonaista vuorokautta herkkuiluun. On aika säälittävää "laskea" sitä jo nyt, mutta mitä muutakaan tässä odottaisi - kuolemaa vai? Taitaa olla seuraavaksi perinteisen hyydytetyn juustokakun vuoro, mitä siis leivontaan tulee. Sitä ei ole ollut aikoihin. Tykkään siitä mihin tulee Lidlin mansikkavalkosuklaata.

Ei kommentteja: