lauantai 21. marraskuuta 2009

Täyttymys lähestyy!

Täyttymys on hassu sana. Se viittaa siihen, että joku odotus täyttyy. Tai että saa jonkun asian päätökseen. Urheilijalle olympiavoitto voisi olla unelmien täyttymys. Koululaiselle peruskoulun päättyminen on pitkän odotuksen ja uurastuksen täyttymys. Mulle täyttymys on .. MÄSSYn saapuminen! Ja se on TÄYTTYMYS ihan kirjaimellisesti: tulen olemaan täynnä myös fyysisessä mielessä, masumielessä! :)

Tänään kauppassa kävi hyvä juttu, löysin pumpernikkeleitä! Jostain syystä nyt on täällä olleet nikkelit ihan loppu, kaikista normaalisti käytetyistä kaupoistamme! Mutta nytpä löytyi.. S-Marketista! Mutta ne eivät ole niitä yleisimpiä nikkeleitä, vaan nämä ovat toisen firman. Olen joskus aiemminkin näitä syönyt, ne ovat ihan yhtä hyviä kuin ne toisetkin p-nikkelit! Ostin myös MiniDaim-tuuttipaketin! Ne ovat ehdottomia, ihania!

Mulla on nyt joku keksivillitys meneillään, tuntuu melkein kuin en muusta namista nyt haaveilisikaan kuin kekseistä! Mikä siinäkin on. Keksissä vaan yhdistyy niin monta hyvää puolta. Niissä saattaa olla suklaatia, mutta ei niin paljon että alkaisi etoa. Sitten niissä saattaa olla joku herkkutäyte, sellainen tekee sitä mehukkaaksi. Sanon usein keksiä nimellä KEKSU. Sekin on hirviökieltä!

Niin, täyttymykseen on siis 0 vuorokautta! Vajaat 20 tuntia! :)

Äetmuorin kertomaa

Muori kertoi mulle viimeksi puhelimessa aika järkyttävän jutun! Samalla kadulla hänen kanssaan asuvat äiti ja poika! Poika on 15, koulussa 9. luokalla nyt ja SAIRAALLOISEN lihava. Pitkä myös, mutta aivan järkyttävän painoinen, ei mikään lapsenpyöreä! Sitten kuulemma tämä poika HAKKAA äitiään, jos äiti ei osta hänelle kauppasta sipsiä ja karkkia yms.! Ja äiti kai noin vain sallii sen, vähän vaan sanoo, että 'et nyt viitsisi..' Sitä tapahtuu joskus jopa ihmisten nähden. Jos poika on oikein kiukkuinen. Kai sitä monikin oudoksuu, mutta vaikea on puuttua, sanoa äidille että poitsu vaikka jonnekin kasvatusneuvolaan mars!

Joskus mietin mikä vanhempia vaivaa? Tuon ikäinen kolli mätkii äitiään, jos äiti ei suostu auttamaan häntä hänen ITSETUHOPROJEKTISSAAN! Ilmeisesti nämä äiti ja poika ovat kahden. Äiti haluaa miellyttää poikaansa ja tekee sitten sen tahdon mukaan. Varmaan kersa kuolee ennen kuin täyttää 30. :( Tuo on vain niin tätä päivää taas. Kuulemma se poika ei mene minnekään ilman autokuskausta.

Baileys se on, jokos sanoin?

Niin että baileyskaakkua leivon, se on nyt ihan varmaa jo. :) Olen jo kauppalappunkin tehnyt. Kauppalappujen teko on muuten kivaa silloin, kun on herkkuilua luvassa. Teen yleensä silloin mahdollisimman nätit laput, joskus piirtelen niihin kuvia, tai sitten liimaan tarroja. Koska on juhlan aika!

Ei kommentteja: