perjantai 20. marraskuuta 2009

Tunne-elämän laiskiainen

Tunne-elämän laiskiainen, Suklis, raportoi! Mässyä odotetaan enää 1 (!!!) kokonainen vuorokausi! Nyt kun eletään jo perjantaita. Zuk-zuk-zuklis on myös päättänyt leipoa BAILEYSKAKUN, koska mieskin sitä jo toivoi! Nams! Sitten lauantaina leivon ja kun vuorokausi sunnuntaille vaihtuu, niin kaakku on jääkaapissa valmiiksi hyhmettynyt.

Mietin edellistä postausta, kuinka kummaa on sanoa ettei JAKSA rakastua! :) Varmaan annan itsestäni oikein laiskajaakon kuvan! Joskus en myöskään jaksa suuttua. Huomaan joidenkin ihmisten käyttäytyvän törkeästi, mutta en reagoi rajusti. Nyt viimeksi semmoinen kävi autoillessa. Oli edessä ajava sellaisessa raskaassa kuormassa, ja mä ohitin. Ihan nätisti, ihan sääntöjen mukaan. No, oli pimeää.. ja tämä tyyppi [mies!] siitä suivaantui jotenkin [siis siitä ohituksestani] ja se alkoi vilkutella pitkiä valoja ja ennen ohitustani muuten vilkutti perävaloilla, eli jarrutteli. :( Ihan vaan kiusan vuoksi kai, muutakaan syytä en keksinyt. :( Kyllä se oudoksutti, mutta en JAKSANUT suuttua. Tuli vain vähän surullinen olo. Että jotkut vie sen egoboostailunsa liikenteeseen asti. Miksi se nyt on niin kamalaa, jos joku ohittaa? Ei se MUA haittaa, ja mut ohitetaan muuten säännöllisesti moottoritiellä! Kun en aja 120 lasissa! Hitto, mun kaara alkaa ulista jo silloin kun on sata lasissa. ;)

Mutta tuollainen valoilla kiusaaminen ei ole kivaa. Kenen etua se palvelee, että jonkun tarkkaavaisuutta liikenteessä heikennetään?? Suklis kysyy vaan!

Tulee joskus alakuloinen olo!

Mutta nyt ei oikeastaan ole.. Mietin jo vähän joulua. Haluaisin alkaa harrastaa enemmän itse tehtyjä joululahjoja, niin kuin Näkymätön tyttö, mutta en oikein osaa tehdä mitään 'hyödyllistä'! Kyllä pääsääntöisesti ostan joululahjat. :( Mies on toivonut Ice Age 3-dvd:tä ja kai sen hälle hommaan! :) Mies ei oikeastaan toivo montaa asiaa, siis sellaista nimettyä asiaa. Jonkun dvd:n ja kirjan lisäksi ostan hänelle usein alusvaatteita. Mutta siinä on se heikkous: ostan aluvaatetta, mutta mies EI heitä vanhoja aluvaatteita pois! :( Eli vaatevuori sen kun kasvaa! Mun mielestä sieltä vanhemmasta päästä voisi jo heittää pois! Mies ei heitä, ellei sitten ole reikiä yms. :(

Noinkohan mies ei siksi toivo monia asioita, kun olen KÖYHIMYS? :( Vaikka viimeiset lanttini käyttäisin, että hänellä olisi hyvä, kyllä hän sen verran rakas on. Vaikka onkin joskus KOTITYÖPINNARI ja vähän vetelä. ;) Mutta onhan vikani mussakin. :( Suurin niistä on tietysti tämä TYÖTTÖMÄN LORTIN status, eikä se siitä miksikään taida muuttua.

Ei kommentteja: