lauantai 7. marraskuuta 2009

Sikaflunssa - mitä sen jälkeen??

Minua ärsyttää koko vouhotus possutaudista. Sitä ennen oli lintuinfluenssa, muistattekos?? Tiputauti! Ja nyt possutauti! Mitä seuraavaksi tulee [koska JOTAIN tulee aivan varmasti], vuohitautiko? Miten olisi ÄÄLIÖTAUTI? Se tarttuisi vain kaikkiin tämän maailman vesipäisiin hysteerikkoihin.. ;)

Niin. Muori soitti. Ihme on tapahtunut, Äetmuori soittaa MULLE. No, ennen kuin tuosta nyt alkaa riemuita niin sanotaan heti, että puhelu oli taas pelkkää sikatauti sitä, possutauti tuota.. Koko puhelu! Muori soitti ja sanoi, 'tässä minä..' Ja sitten alkoi jankutus! Jo toinen pitkä puhelu tällä viikolla tästä samasta saakelin aiheesta. Alkaa olla mitta täysi!

Muori itse on hysterian partaalla, tai oikeastaan mennyt jo reippaasti sen yli. Hän ei kuulemma aio liikkua mihinkään ennen kuin saa rokotteen! Ja hän pesee kädet sen jälkeen kun on lukenut postinsa - postimieshän on koskenut hänen postiinsa ja voi olla Taudin kantaja! Osa tuosta Muorin vaahtoamisesta oli yksinkertaisesti niin outoa, että olisin valmis sanomaan hänen mielenterveytensä järkkyneen jotenkin. Osan aikaa en edes tiennyt MISTÄ Muori puhui, koska hän ei mitenkään selittänyt mulle asioita tyyliin 'se torniolainen pikkutyttö, joka kuoli', vaan alkoi noin vaan selittää 'se kuolema tuli ihan tunneissa'.. Mulla meni jonkin aikaa ennen kuin tajusin, että nyt hän puhuu siitä torniolaisesta.

Julistan meidän taloudessa uuden kirosanan. Se on sikainfluenssa. Se on niin tuhma sana, ettei sitä oikeasti kannata mainita, tai hiillyn kokonaan. Se on S-sana!

Mä en edelleenkään tajua mitä se auttaa menettää malttinsa. Paraneeko tämä tilanne siitä yhtään? Helpottaako oma olo? Miksi Muori tietoisesti kelaa ja kelaa sitä sikatautia, yrittäisi miettiä jotain muuta ja hankkia elämään sitä sisältöä. Alkaisi vaikka pitää mässyjä kuten mä. Ei ehkä ihanteellisin elämänsisältö, mutta aina se jokapäiväisen tupakoinnin ja kaljankittauksen voittaa.

Jos ihmiset tietäsivät kuinka monta ihmistä kuolee vuosittain ihan tavalliseen kausi-influenssaan, niin siitä se paniikki tulisi. ;) Mutta kun eivät tiedä. Tästä possutaudistakin on uutisoitu aika repivällä tavalla. Toimittajat tietysti kirjoittaa raflaavasti, koska haluavat lehtiä ostettavan. Kauhu, jännitys, kriisit - ne myy.

Muori oli muuten hysteerinen lintuinfluenssan ollessa tapetilla. ;) Ja on nyt, ja takuulla on sitten kun tulee se kolmas median pumppaama kauhistus, mikä se sitten onkin.

Nyt taas joku voi sanoa että voi Suklis, kuinka et arvosta tuota rakkautta sua kohtaan. Mutta kun se ei OLE rakkautta. Ymmärtäisin jos äiti tai isä sanoisi aikuiselle lapselle: rakastan sinua ja olen siksi huolissani, pelkään kauheasti että sinä sairastut. Otathan rokotteen jos se vain on mahdollista. Mutta Muori ei sano noin. Hän sanoo: 'sinä et ole koskaan osannut asioita hoitaa, olet ihan hölmö mitä tulee terveysasioihin, istut vain kotona etkä hoida niitä'. Eli huoli muuttuu tilaisuudeksi sanoa pahasti ja lyödä toista lakoon.

Olkoon! Oikeasti, tuollaisten ylihysteeristen ihmisten kannattaisi harkita psyykelääkitystä. Ihmeesti ahdistukset katoavat. Tosin en usko ihan pienen annoksen auttavan noin pahoissa tapauksissa. ;) Pitäisi varmaan eläinlääkärin kirjoittaa resepti.. jollekin lääkkeelle, jota ravihevosten rauhoittamiseen käytetään! :)

0 kokonaista vuorokautta!

On jippii-olo! Aineksia kinuskikakkuun olen ostanut.. Ja löysin muuten Fazun piparkakkusuklaatia tänään kaupasta! Sopii arvata kuka osti levyllisen! Minä Suklishan se. Nyt vaan odotellaan 23 ½ tuntia!

Ei kommentteja: