perjantai 27. marraskuuta 2009

Raportoin!

Tuntuu kuin olisi HIIVATULEHDUS! :( En ole varma, mutta saattaa olla että on. Kurjuuksien kurjuus! Tai sitten se on pissatietulehdus. Tai sitten se ei ole MITÄÄN. Joskus voi olla sellainen hiiva/pissatietulehdusolo, mutta se ei tarkoitakaan mitään, vaan menee ohi! Kunpa niin olisi nyt.

Mässäykset menivät mukavasti. Olen huomannut, että entistä enemmän keskityn itse RUOKAAN herkkuilussa. En enää ostele suklaatirasioita.. jäi se Lidlin rasiakin ostamatta.. Kyllä sen vain tietää, ettei suklaatista masuaan tyytyväiseksi saa. Suklaatin osuus mässyissä on sittenkin aika pieni. Toisaalta, meni viimeksi koko paketti sorbettia, sitä Mövenpickin. :) Nam!

Pian on vuosi siitä kun OKSENSIN (Kts. viime itsenäisyyspäivän tietämien postaukset) mässäilyn seurauksena. Kun siis söin niin paljon, että .. yli tuli! Olen aika hyvin jo unohtanut koko jutun, koska se oli poikkeus mässäilyjeni historiassa.

Hassua kyllä, herkkuilu koittaa taas 6.12. Ihan kuten viime vuonna! Hih, saas nähdä toistaako historia itseään..

Baileyskakku on liian makeaa makuuni! Sen huomasin nyt viimeksi. Ei sitä oikeastaan kannata tehdä [ehkä] sittenkään. Pulla maistuu hyvin, onneksi tajusin tehdä niitä rahkapullia - nams. :)

Ei kommentteja: