sunnuntai 16. elokuuta 2009

Miltä maailma maistuu

Maailmani on tiramisunmakuinen! Se tiramisukakku, josta viime postauksessa hermoilin, onnistui tosi hyvin! Maku on passeli. Melkein kuitenkin tekisin kuten chocomum ja laittaisin sen täytteen kaksinkertaisena. :) Kakku on hyvää, mutten silti tiedä teenkö sitä uudestaan. On niin paljon kaikkea kokeiltavaa, leivottavaa ja vanhat suosikit siihen vielä päälle!

Mies osti mulle jätskiautolta sellaisia tiramisujäätelöitäkin! Niitäkin on mennyt muutama. ;) Hän ei itse pidä tiramisun mausta, mutta ne olivatkin mua varten. Yritän säästää puolet niistä [eli kolme kappaletta] seuraavaan herkkuiluun.

Maistoin sellaisen Totally Hazel-jäätelöpuikon, mutta en niin pitänyt siitä. Maistui kyllä ihan pähkinäiselle, melkein tuli mieleen joku pähkinäinen suklaakonvehti, mutta jotenkin se oli hyvin imelää ja raskasta.. jollain tavalla! Kouluarvosanalla sanoisin.. 7.

On 'vähän' ähky olo! :(

Katsoin hetken ajan sitä kakkosen elokuvaa, 'Saaren vangit', mutta lopetin katsomisen siinä kohtaa kun nainen tunki sen puukottamansa miehen kottikärryihin (!) ja lykki sen veneelle - kai oli tarkoituksena joku suuri vesillelasku ja purjehdus takaisin sivistyksen pariin. Se nainen siellä saarella oli vähän kuin minä möksällä: ei osaa tehdä mitään, ei ole kovin innostunut eräelämästä, mutta tekee kun on PAKKO!

Miksiköhän muuten melkein kaikki viihde on niin ahdistavaa? Onko se lapsellinen kysymys? Mutta oikeasti, kun miettii tellusarjoja ja telluelokuvia, elokuvia yleensä, tietsikkapelejä yms. niin kaikkihan niistä melkein pohjautuvat väkivaltaan ja tappamiseen. :( Onko oikeastaan mikään ihme jos ihmisillä on mielenterveysongelmia ja muita, kun kaikki valveillaoloaika on murhailua ja sotapeliä ja rikoksia.

Yhteiskuntateoriaa

Tavallaan on kyllä aika nerokasta sallia köyhälle itsensä syöminen ähkyyn tai keskikaljoittelu. Täydellä vatsalla [=ähkyssä] ei kovinkaan kommunisti lähde vallankumousta tekemään. Tiedän sen ITSE! :( On kovin sovinnollinen olo! :) Ja keskikalja ja urheilu [telkusta] pitävät loput rauhallisina.

Kai monelle vieläkin köyhyys on sitä, ettei ole varaa ruokaan. Että on nälkiintynyt. Niin se tietysti tavallaan onkin, mutta Suomessa on silti alkanut olla järkyttävä ero kaikkein köyhimpien [vaikka olisikin varaa mässätä] ja rikkaimpien välillä. Koska rikkaus on määritelty uudestaan niin, ettei enää riitä kartano ja komea reki vaan pitää olla monia koteja, loistoautoja [monikko!] ja kaukomaanlomia, niin eikö köyhyyskin pitäisi määritellä uudestaan? Päästää ihmiset siitä syyllisyydestä, että pelkäävät leimautuvansa köyhyydestä valittaessaan 'tyhjän ruikuttajiksi' jos kuitenkin on varaa syödä.

Ei kommentteja: