perjantai 7. elokuuta 2009

Vaippa housuun ja menoksi!

Madonnan konsertissa joku älypää on käyttänyt VAIPPAA! Aikuinen siis! Ettei "missaisi mitään", eikä tarvitsisi vessajonotella. Voi pyhä jysäys. Nauroin tuota uutista lukiessa! Tavallaan kyllä harmittaa kun en itse päässyt konserttiin [ilman vaippaa kuitenkin!], koska tietysti se oli Helsingissä ja minä täällä. Pidin Madonnasta paljon joskus nuorempana.. Nyt näistä uusimmista en ole niin perillä. Vuoden 2000 tienoilla oli se Ray Of Light-albumi, joka oli aika henkistä.. sellaista millennium-tyyppistä juttua. Se Frozen-kappale vieläkin tuo niin hyvin mieleen sen ajan, vuosituhanteen vaihteen. Olin silloin niin levoton, että ihan pahaa teki.

Vuorokausirytmini on taas ihan sekaisin. Valvon johonkin aamuviiteen, kuuteen, sitten vasta menen nukkumaan. Kyllä aika kuluu kun ratkoo ristikoita ja lukee vanhoja tyttökirjoja. Joskus kuhkin tuossa pihalla silloin aikaisin aamusta. Loppukesän aamut ovat niin kauniita, eikä kukaan mua siellä tietenkään näe. Yhtenä aamuna söin pensaasta vielä raakoja mustaviinimarjoja ja sain masuni sekaisin, voi Suklis-parkaa! Söin niitä, koska olin ehtinyt kerätä niitä, ja sitten vaikka maistaessani tajusin ne vielä raaoiksi, niin en tahtonut hukkaankaan heittää. Säästeliäisyys tuotti ripulin!

Möksämäkätystä

Olemme menossa möksälle tässä vähän ajan päästä. Soitin Muorille ja kerroin. Harmittaa kun hänen pitää aina määräillä mitä möksällä pitää tehdä ja miten siellä pitää elää. Mä en pidä grillaamisesta [ei paljon huvita olla pitkää aikaa ulkona siellä itikoitten syötävänä ja muutenkin grilliruoka joskus närästää] vaan käytän usein sellaista retkikeitintä. Siitäkin Muorin piti valittaa, että miksi et grillaa, miksi et. Hohhoijaa.

Tavallaan vähän hullua, kun Muori ei 1. omista möksästä mitään 2. ei koskaan viihtynyt siellä 3. ei ole siellä käynyt viimeksi kuin vuosia sitten, niin kuitenkin täytyy sekaantua kaikkeen siellä. Se määräilynhalu on jotain sairasta.

Muori haluaa että tekisin testamentin. Hän pelkää että heitän veivini ja mies kanssa, ja että miehen veli alkaa käydä möksällä ja haitata Siukkua + Siukun perhettä. Jos en olisi niin ärtynyt, niin NAURAISIN päälle. Varmaan joo miehen veli sinne vääntäytyisi itikoitten syötäväksi keskelle korpea! Varmaan miehen vanhemmat ja veli oikein kieli pitkällä odottaa, että kuolisimme vaikka jossain auto-onnettomuudessa, kun möksälle pääseminen on sellainen JACKPOT-PERINTÖ, ettei sitä voi vastustaa! :)

Yksinäisyys-MÄSSY

Seuraavan MÄSSYn olen yksin täällä kotona! Miehellä on nimittäin kurssitusta sen viikonlopun. On se tietty ikävää, mutta sitten kun olen yksin niin voin leipoa IHAN mitä vain, siis sellaista mistä itse tykkään ja mies ei. Tiramisukakku siintää unelmissain.. tai sitten joku kinuskijuttu. Ne on sellaisia, että ne ei miehelle mene yhtään, mutta itse taas tykkään niistä kovin. Mutta itse teen tiramisun käyttäen sokerikakkupohjaa, en niistä aidon reseptin vaatimista kekseistä niin perusta!

Seuraavaan MÄSSYyn on 7 kokonaista vuorokautta.

Ei kommentteja: