perjantai 28. elokuuta 2009

Porvaripoliitikko vie karkinkin suusta

Makeisvero! Niin ettei kakarat ja vanhemmatkaan pilaa hampaitaan ja liho läskeiksi! Mukamas. Totuushan on taas se, että JOSTAIN on ollut pakko kehittää uusi vero, ja tässä se nyt on. Kansalaisten terveydellä ei ole oikeasti p-kankaan väliä.

Porvaripoliitikkojen mielestä kai taantumassa/lamassa kenkää saaneet pienet ihmiset eivät saisi edes karkista nauttia. Pitäisi olla työttömänä [ja työttömyys muuten on harjoitetun politiikan suoranaista seurausta!!] ja purra lohdutuksekseen huultaan vaan, ei karkkia.

On se vaan hiton koskettavaa. Hallitus välittää meistä! Hallitus ei anna meille töitä, mutta sentään huolehtii kiloistamme noin herttaisella tavalla! Voi että, ihan vesi silmään tuppaa. Kiitos vaan, Katainen ja kumppanit. Miettikää nyt omaa loistavuuttanne siellä 50 euron suklaamoussejälkiruokienne parissa. TEILLÄHÄN on tietysti varaa ostaa naminne vaikka kalleimman jälkeen.. KÖYHÄT ja pienituloiset sen sijaan saavat kai olla ilman karkkia kokonaan, ali-ihmisiä kun tässä ollaan.

Mihin oikeastaan sellainen ihminen tarvitsee karkkia, joka ei ole edes ihminen? Sellaiselta voidaan viedä IHAN KAIKKI, eikä mitään voi tehdä..

Olisi porvareilta reilu teko antaa köyhän pitää edes ne vähät ilot, mitä enää on jäljellä. Köyhällä ei ole varaa ostaa uusia vaatteita, ei varaa ulkomaanlomiin, ei varaa harrastuksiin, ei varaa kampaajaan tai kosmetologiin. Olisikos nyt liikaa vaadittu, että saisi edes suun makeaksi?

Verottaisivat vaihteeksi niitä kavereitaan, näitä kaiken maailman teollisuuspamppuja, jotka tiettyjä puolueita tukevat oikein rahallisesti. Mutta siinäpä se, eihän kaveria tietystikään veroteta, pannaan mieluummin pieni ihminen maksajan paikalle. Saunailloissa sitten nauretaan kansan typeryyttä.

Olisi kyllä tosi kiva tietää miten käy seuraavissa eduskuntavaaleissa! Joko kansa vihdoinkin saa tarpeekseen tästä pientä ihmistä halveksivasta politiikasta. Minä ainakin veikkaan vasemmiston ryminävoittoa! Oma ääneni nyt sinne menee kuitenkin, senhän tietää jo!

0 kokonaista vuorokautta - -

-- MÄSSYYN! Onko tämän sitten viimeinen MÄSSY, mistä sen tietää, jos oikein porvaripoliitikot vie pullankin suusta. No kumminkin, aion nauttia herkkuilusta ja nuo tietyt poliitikot saa suksia kuuseen.

Olin tänään oikein ylpeänä kun ajattelin, että mulla on kaikki aineet leivontaan valmiina täällä kotona! Mutta eipäs vaan ollutkaan, se mansikka-valkosuklaakakku vaatii Lidlin mansikkavalkosuklaatia, ja sitä mulla ei ole kaappissa. Joten huomenna [tai siis tänään, kun eletään jo perjantakia] pitää mennä Lidliin. Ja sitten tarvitsen pizzajuustoakin, kun teen pizzaa. Aina sitä kuvittelee hoitaneensa kauppa-asiat viimeisen päälle, mutta ei sitten olekaan. :)

Olen juonut niin paljon PepsiMaxia että oikein oksettaa! Mutta en ole oksentanut, enkä aio.

Kuukautisetkin alkoivat. Se voi vähän vaikeuttaa MÄSSYä, koska kuukkareiden aikana olen vähän turvoksissa, silloin on vaikeampi syödä. Mutta kyllä mä silti siihen kykenen. ;)

Ei kommentteja: