torstai 13. elokuuta 2009

Siivoten ja sotkien

Suklis on taas siivonnut ihan vimmassa. Onneksi sentään jaksan, oli nimittäin aika huono päivä eilen. Oksensin! Ja EI, ei se johtunut mässäämisestä, koska en ole mässännyt, en tietenkään, kun se hetki koittaa vasta 1 kokonaisen vuorokauden kuluttua. En suoraan sanottuna tiedä miksi puhalsin ryynit, niin nyt vain KÄVI! :(

Oli aika kamalaa.. Yhtäkkiä vain ruoan jälkeen [ruoka oli lihamureketta, josta yleensä tykkään tosi paljon] tuli kauhea hiki ja oli pakko päästä vessaan ja KLURT! Voih! Heti tuli siis ruoka ylös. En koko sinä päivänä pystynyt enkä uskaltanut syödä mitään, ajattelin että se tulee taas! Oli muutenkin kauhean heikko ja voimaton olo.

Äh, siis tämä sattui tiistaina! Nythän eletään jo torstaita, joten eilinen oli keskiviikko! Pitää muistaa aina tämä kun kirjottaa. Onneksi nyt enää ei ole ollut mitään ongelmia ja ruoka menee alas normaalisti. Mies alkoi ajatella, että olisiko kasviksissa ollut jotain, olisiko ne esim. olleet vähän huonosti pestyjä tai jotain. Onhan se tietysti mahdollista. Tai jos marjoissa on ollut jotain.. ketunpissaa.. ;)

Pesin vessan tietysti oksun jälkeen, mutta silti on jotenkin sellainen OLO kuin se olisi likainen! Ja kuin olisi pakko vaihtaa ainakin wc-raikastin. Sottapytty!

Mies alkuun luuli, että mulla on oikein vatsatauti ja vältteli vähän suukontaktia. :) Mutta nyt uskaltaa jo juoda samasta lasistakin, hih! :)

Jo synkistelin tiistaina, ajattelin että herkkuilu ja kaikki menee pilalle, mutta onneksi se oli vain sellainen lyhyt kohtaus! Kai se sitten on niin, että kerran puoleen vuoteen Suklis ottaa kaukopuhelun Norjaan. Edellinen kerta oli itsenäisyyspäivänä ja kai sitten kesällä oli pakko kokea se myös. Huh!

Ei kommentteja: