perjantai 16. huhtikuuta 2010

Enää 7 ½ tuntia...!

Ja MÄSSÄILEN! :) Kaikenlaista on.. valmiina.. mutta mitään mahdotonta hamstrausta en nyt ole harjoittanut. Ja se on hyvä! Vähän piti tosiaan eilen ostella irtokarkkeja, koska suklaatirusinoita mulla ei enää ollut ja pidän niistä aika paljon. Ja sitten muutaman marmeladipallosen ostin myös CandyKing-laarista! Marmelotkin on namia. Hih.. ja jäätelöä on ainakin enemmän kuin tarpeeksi! :) Saattaa olla, että lahjoitan miehelle oman B&J-törppöni [ben&jerry-suklaajäätelöä], koska mulla tosiaan on enemmän kuin omiksi tarpeksi jädeä ja mies oikeastaan pitää b&j:stä enemmän kuin mä.

Lupasin tehdä taas muffinssejaKIN, kun tuo miekkonen niistä tykkäilee niin kovin!

Kissaihmisiä?

Pistän kysymysmerkin tuohon sanan taakse, koska kyllä mua anteeksi vain vähän ihmetyttää joidenkin täkäläisten 'kissaihmisten' tapa pitää kissojaan! Siis se, että ne saa elää 'kissan elämää' juoksemalla vapaana missä sattuu. :( En oikeasti TAJUA miten täällä jotkut paikalliset kissanomistajat voi olla niin välinpitämättömiä lemmikeistään, koska ainakin itse olen täällä törmännyt muutamaankin uhoajaan, jotka aina sanoo että ampuu kaikki kissat, jotka vaan heidän tontille/tilalle tulee! Jos olen törmännyt tällaiseen asenteeseen [enkä ole 'paikallinen', vaan ihan vaan sattumalta kuullut juttuja], niin luulisi että täällä ikänsä asuneet ihmiset tietäisivät tämän myös ja siksi suojelisivat kissojaan!

Toisaalta aika paljon näkee sellaistakin, että ihmiset ei leikkauta kissojaan. :( Sitten ne elävät puolivilliä elämää, kulkevat missä sattuu ja lisääntyvät. :( Kamala ajatella niiden pentujen kohtaloja.

Yksi sellainen läsö äijä tuossa kaupassa sanoi myyjälle sitä, että kissoja 'saa' [!!!] aina olla kivittämässä, kun ne tulee sinne minne ei pitäisi. Inhottavaa! Oikein kihisin kiukusta ja tuli sitten myös todella surullinen ja voimaton olo!

Joskus itse vähän liikaakin [?] stressaan muiden kissoista, esim. katselen aina silloin tällöin näkyykö naapurin kisuja missään, missä ne voisi olla ym. Sitten jos näen tiellä jonkun roadkillin, niin aina sydämessä käy sellainen PLUMPSIS.. kunnes sitten näen, että se onkin ollut supi tai kettu. Eikä siis naapurin kissa.

Maalla joskus inhoan sitä, kun ihmiset on niin karskia, niin karskia että eläinten kanssa! Tyyliin sisäkissat on kaupunkilaisten kotkotusta, 'kyllä eläin pärjää', eläinlääkärit on taas kaupunkilaisten vouhotuksia, koiran paikka on pihalla satoi tai paistoi ym. Yäks ja ällötys.

Ei kommentteja: