tiistai 20. huhtikuuta 2010

Kipuilua

Kuukautisten ensimmäinen päivä on kipuilua. Otin tuossa burana 400-kapselin. Se auttoi, muttei vienyt kipua kokonaan pois. Vatsa tuntuu turvonneelta, tuntuu kuin olisi TYNNYRI siinä, missä maha on! :) On siis normaali kuukautisolo!

Letkunnielu-paniikki

Mässy oli ja meni.. Päätin vakaasti, että mun on PAKKO miettiä jotain - erilaista mässyä, mässymuutosta tms.. En oikeasti enää kestä, en suostu kestämään, sitä oloa! Mulla on mässyssä nimittäin joskus niin paha närästys, ettei sitä osaa oikein kuvaillakaan! Kyllä se Renniellä lähtee, mutta ei se ole mukavaa napsia rennietä kuin jotain karkkia! Tuntuu suututtavalta, kun sitä pitää aina olla kaappissa 'varalla', kun närä tulee! :( Joko mun on 1) harvennettava mässyjen väliä tai 2) alettava pitää toisenlaisia mässyjä, joissa esim- hedelmäin osuus on suurempi kuin suklaatin ym. Mutta kun hedelmätkin närästää!! Melkein pahemmin joskus kuin suklaa! :( No joka tapauksessa, muutoksen on tultava. Tai sitten mun on vaan pidettävä enemmän MAITOTUOTTEISIIN pohjautuvia herkkuiluja, koska olen huomannut närätilanteen olevan paljon parempi, jos keskityn rahkaan ja jugurttiin yms.

Olen ollut aika kauhuissani sen jälkeen kun eräs miehen työkaveri, jolla siis myös oli 'vain' ajoittaista närästystä, niin oli silti joutunut siihen kamalaan letkunnielemis-vatsatähystykseen! Urkin vähän mieheltä siitä juttua ja mies sanoi, että työterveysasemalla kai olivat sen siihen pistäneet, siihen kokeeseen siis! Ja kuitenkin tämä miehen työkaveri ei KOKO ajan ole närästyksessä. Jotenkin vain alkoi pelottaa.. :( En itse ikinä tahdo siihen letkunnieluun! Kerran Hyvät, Pahat ja Rumat-ohjelmassa [kuka sitä enää muistaa, oli 90-luvulla aikas kova juttu] toinen juontajista meni piruuttaan tekemään sen letkunnielukokeen.. televisiossa! Ja sillä kaverilla oli kokeen kuluessa pulssi tosi korkealla ja se koko koe vaikutti.. kauhealta! Jos joku 'kova kaveri' joka nyrkkeilee ja on muutenkin 'katu-uskottava' saa verenpaineet kattoon ja pulssin taivaisiin siinä, niin mitä tuommoinen koe sitten tekisi MULLE? Kuolisin siihen varmaan! :( Kauhusta ja inhosta.

Luulin aina, että se letkunnielu on viimeinen juttu, joka tehdään sitten kun kaikki muut on koetettu. Ja että se tehdään vain kuolemanvakavissa tilanteissa. Mutta näköjään siihen tutkimukseen voi joutua tosi kevein perusteinkin!

Kadonnut Sinkkis

Jostain syystä en löydä tuolta meidän filmihyllystä Sinkkuelämää-leffaa! :( Ärsyttää kun TIEDÄN sen olevan siellä jossain, mutten nyt äkkiä osaa sanoa missä. Tuntuu kuin vasta vähän aikaa sitten olisin nähnyt sen siellä, mutta nyt taas se on sitten jossain.. hukassa! :(

En siis pitänyt siitä leffasta niin paljon kuin siitä sarjasta - sarja oli super aina 2:een viimeiseen jaksoon asti - mutta silti rakastan katsoa sitä elokuvaa, koska siinä on niin kauniita vaatteita. Joskus on surullista, ettei meillä Suomessa VOI tempaista niin kuin siinä sarjassa joskus ne naiset leikkivät muodilla ja tekevät juttuja! Kuka esim. uskaltaisi Suomessa pistää hääpäivänään päähänsä täytetyn LINNUN.. vieläpä sinisen linnun, niin kuin Carrie teki, kun oli pukeutunut morsiusasuun Mr. Bigiä varten!!! Jos suomalaismorsian tekisi jotain tuollaista, niin tulisi valkotakkiset miehet hakemaan pikapikaa morsiamen mielisairaalan puolelle.

Muutenkin meillä Suomessa joskus ahdistaa kaikki hääkuviot.. kun ne ovat niin kiveen kirjoitettuja juttuja. Yksi ystäväni haaveili tosi paljon valkeasta hääpuvusta, jossa olisi kirkkaan punainen vyönauha tms. Ja hänen äitinsä oli saada KOHTAUKSEN ja vaati ehdottomasti, ettei mitään sellaista.. ja hääpukuliikkeen myyjä oli saumattomasti yhtä mieltä .. -ÄIDIN kanssa!!! Lopulta se mamma vielä masinoi tyttärensä käyttämään omaa häähuntuaan, sellaista aika kamalaa tyllipönkötystä, joka ulottui tuonne vyötärön seudulle tai vähän ylle. :( Kaverini ei ollut ihan tyytyväinen hääkuviinsa.

Ei kommentteja: