torstai 29. huhtikuuta 2010

Siivoten, teetä litkien

Yritin tuossa katsella sellaista kirjastosta lainaamaani Frost-poliisisarjaa. Mutta en pitänytkään siitä! Pidän monista brittisarjoista [Hiljainen todistaja, Morse], mutta tuosta Frostista en sitten ollenkaan syttynyt! Harmi. Joskus on kiva yöllä - jos on uneton - katsoa jotain tuollaista. Mutta ei sitten viitsi, jos se onkin tappavan tylsää.

Tahdoin vaan vähän rentoutua töllöttämällä, kun kumminkin olen taas siivonnut.. ahkeraan. :) Illan viimeinen teekuppikin on menossa.

Kaapin kuulumisia

Mulla on ollut tähän asti KAKSI vaihtoehtoista paikkaa keksipaketeille, keittiön kaappissa siis! On sellainen muovikori, johon olen laittanut avaamattomat paketit! Ja sitten on ollut sellainen peltirasia, jonne olen laittanut avatut keksipaketit. Nyt kun olen karsinut keksien määrää niin yksi paikka taitaa riittää, se peltirasia nimittäin. Hyvä niin!

Yhä kovemmaksi käy...

Katsoin tänään väli[housu]kysymystä eduskunnassa. Sanon sitä välihousukysymykseksi, koska välikyssän todellinen suuri merkitys on aikaa sitten kadonnut! Nyt ne ovat vain irtopinnojen kalastelua.. mitään vakavaa niistä ei seuraa..

Tänään siellä jäpätettiin reumapotilaiden hoidosta. Tunsin valtaisaa surua, tästä maailmasta on OIKEASTI tulossa aina vain kovempi ja kovempi paikka. Tai ainakin siis Suomesta on tulossa, en tiedä voiko puhua koko maailmasta. :( Tuntuu käsittämättömältä että nautimme tällaista hyvinvointia ja silti esim. sairaat ollaan valmiita laiminlyömään!

Tuntuu kuin kaikki olisi yhdessä sopineet sanattomalla tavalla, että nyt muuten tehdään hyvinvointivaltiosta, ilmaisesta terv. huollosta ja koulutuksesta, kerralla selvää.. mutta kukaan ei sano sitä ääneen. Pikku hiljaa vain kaikkia maksuja nostetaan ja uusia maksuja kehitellään ja ihmiset jätetään sitten niiden tosiasioiden eteen pärjäämään miten pystyvät.

Ei kommentteja: