perjantai 16. huhtikuuta 2010

Kaikki säännöt!

Ostin netin kautta All the rules-kirjan, jossa on siis Rules I ja Rules II samassa painoksessa! Ostin muistaakseni suomalaisen kirjakaupan nettisivuston kautta! Kirjoittajat ovat Ellen Fein ja Sherrie Schneider. Rules I on käännetty suomeksi, mutta tätä All the rules-kirjaa ei!

Tietysti on niin, ettei meillä Suomessa OLE sellaista 'deittailukulttuuria' kuin on USAssa. Jostain luin yhden jenkkinaisen olleen vähän äimänä muuttaessaan Eurooppaan, kun huomasi ettei täällä OLE sellaista järjestelmällistä deittipeliä. Ihmiset vaan rakastuvat ja suhde saattaa edetä ihan miten sattuu. ;)

Vaikka noissa kirjoissa on jonkin verran t o d e l l a huvittaviakin juttuja, niin mun mielestä ne sopivat naiselle, jolla on ollut vaikeuksia pitää omat rajansa. Ja sitten mun mielestä niissä on se viisas pointti, että naisille yritetään kertoa jotain.. nimittäin että YLEENSÄ ottaen kannattaa ehkä odottaa miehen lähestyvän naista. Mun mielestä, mun kokemuksen perusteella, tämä on niin totta kuin olla voi. Oikeastaan kaikki pitkäkestoisissa suhteissa olevat kaverini ovat sanoneet samaa: mies huomaa naisen + tekee aloitteen = kestävämpi suhde. Meilläkin oli niin, siis mun miehellä ja mulla. Ja jotenkin kuvaavaa on se, että MONI nainen varmaan olisi erehtynyt pitämään mun miestä ujona, joka ei siis uskaltaisi lähestyä naista. Ja jota siksi pitäisi rohkaista tekemällä 'aloite'. Mutta mut nähdessään hän ei todellakaan ollut ujo eikä pelännyt tehdä aloitetta. Olen näitten kirjojen kirjoittajien kanssa tasan samaa mieltä siitä, että miehet yleensä tietää aika hyvin mitä he tahtovat. Ja mies tarvitsee tietynlaisen.. no, ulkonäköön + olemukseen perustuvan stimulaation ennen kuin lähestyy naista. Jos sellainen nainen lähestyy miestä, joka ei 'sytytä' häntä, niin tuloksena saattaa olla yhden illan juttu yms.. mutta harvemmin pitkää suhdetta!

Osa näiden naisten neuvoista ärsyttää! Saa tukan nousemaan pystyyn pelkästä kiukusta! Mutta on niissä myös totuutta.. :( Olen huomannut itse sen että mitkään määrät tasa-arvopuhetta ei muuta tiettyjä biolooogisia tosiasioita. Niitä ei julkilausumilla muuteta.

Hih.. tein siis HANKINNAN.. tuon kirjan.. :) Pehmeäkantinen se on, maksoi n. 7 e. Eli ei onneksi ainakaan kauhean kallis. Vaikka tietty jokainen euro on aina.. no, euro!

Äetmuori soittaa!!!

Ihme on tapahtunut, Äetmuori soitti MULLE, enkä mä hälle! Ikävä vaan se sattui juuri kun olin Prismassa! Ja löytänyt [kai] ihan oikean mattahuulipunan kohtuuhintaan. Olen siis etsinyt mattahuulista tosi pitkään. Sellaisia ei enää oikein tunnu olevan missään sarjoissa, ja INHOAN kiiltoa punassa!!! :( No, siis löysin tällaisen L'Orealin hyllystä ja eikös se känny sitten soi! Ja siellä Muori.

Hän soittikin syystä, halusi valittaa iskiastaan. Tunnen tietysti myötätuntoa, ei se ole kivaa, mutta toisaalta myös inhoan puhumista jossain marketissa, kun kersat kirkuu korviin ja mainosten häly haittaa! :( Muorissa on se paha puoli, että jotenkin hän on nyt viimeisten 5-10 vuoden aikana kauhean keskittynyt kaikkiin vaivoihin. Ja niistä puhumiseen. Ymmärtäisin sen, jos silloin tällöin tai jotenkin, no, kohtuudella, mutta kaikki lääkärikäynnit ja kauhistelut ['lääkäri olikin NEEKERI!!'] ja muut ovat vähän rasittavia. Kun en mä voi sille mitään, että Muorin terv. keskuksessa on töissä joku muualta tänne muuttanut lääkäri. Muori aina haukkuu sitä, mutta ei itse tajua että eikö hän voisi vähän puhua vaikka rauhallisempaan tahtiin, ettei se maahanmuuttajalääkäri saa heti kauheaa puheryöppyä niskaan tyyliin sata sanaa per sekunti ja oikein leveällä savon murteella vielä. :( Se ei ole sen ihmisen vika, jos ei vielä ymmärrä näitä juttuja TÄYSIN! Suomi ei ole helppo kieli juuri siksi kun meillä on niin monia eri murteita, ja jotkut ihmiset puhuvat kuin papupata, ei siitä saa suomalainenkaan selvää!

Hamsteri

Ostin 2 korvapuustia sieltä Prismasta [mulla on pakastimessa enää pari rahkapullaa ja kanelia on pakko saada!] ja sitten muutaman irtokarkin. ;) Muuten en hamstrannut.. Eikös olekin hienoa? ;) Odotan herkkuilua, siihen ei enää ole kuin 23 ½ TUNTIA..!

Ei kommentteja: