perjantai 2. huhtikuuta 2010

Lökäpöksy!

Ostin muuten eilen yhdet housut UFFilta! Vähän hassu juttu, mulla oli olevinaan kova kiire siellä, joten sovittamiseen aikaa ei omasta mielestäni ollut mitenkään. Löysin mustat housut, jotka vaikuttivat tosi täydellisiltä, mutta niissäpä ei ollut MINKÄÄNLAISTA kokomerkintää! En tiedä mistä se johtuu, ettei sitä ollut, olisiko se sitten edelliseltä omistajalta tippunut jonnekin.. vaikka eikö ne yleensä ole aika hyvin kiinni vaatteissa?? Toinen vaihtoehto on tietty se, että hombret olivat käsinommellut. Eli itse tehdyt! Mutta jos olivat, niin ainakin työn jälki oli tosi taitajan, joten veikkaanpa että tehdasvalmisteiset niiden on oltava.

Ostin ne housut.. 8 e maksoivat! Kotona ihan innoissani sovitin niitä ja voi... JÖSSES...!!! Ne ovat suuret, massiiviset, kolossaaliset, valtavat! Isot kuin maailmankaikkeus! Galaktiset housut! Ja nyt vain mielessäni kytee kysymys MIKSI? Miksi ostin jättimäiset housut? Kuinka saatoin luulla niiden olevan presiis oikeaa kokoa mulle? Taidan oikeasti olla hullu.

Ensin olin ihan masentunut, mutta sitten alkoi elämä voittaa! Voinhan tehdä niin, että ostan vyön niihin housuihin! Ja sitten käytän jotain tosi niukkaa yläosaa. Niin että syntyisi vaikutelma kuin olisin tarkoituksella valinnut jättihousut ja sitten luonut vastakohtaa pikku pikku yläosalla. Ainakin joskus sellainen tyyli on ollut muodissa. :( Mutta vyö niihin on saatava, muuten ne retkahtavat ihan kauhean alas. Toivottavasti onnistun luomaan vaikutelman tarkoituksellisesta tyylistä, enkä vain näytä naiselta joka on tyhmyyksissään mennyt ostamaan liian isot housut! :)

UFF on kuitenkin kiva paikka. Menin sinne, koska Suklaata & korkokenkiä-blogissa oli kuva ihanasta UFF-mekosta ja ajattelin shopata samalla vähän jotain vastaavaa [en löytänyt, tietenkään!] ja sitten katsoa niitä kipeästi tarvitsemiani pöksyjä. UFFilla oli samaan aikaan mun kanssa yksi sellainen parivaljakko, kaksi miestä, toinen oli ihan selvästi krapulassa/kännissä, vanha viina haiskahti, ja sitten toinen oli vähän virkeämpi mutta silti aika rähjäinen hänkin. Musta oli hienoa, että me kaikki oltiin samassa jonossa! Siellä oli pari hattupäistä eläkeläisrouvaa, sitten ne viinamäen miehet ja mä. Oikea läpileikkaus yhteiskunnasta! Tykkään siitä että vaatteita voi ostaa noin konstailemattomasti, ettei tarvitse miettiä olenko nyt pukeutunut parhaimpiini, kun menen vaatekauppaan. Kaikki on tuonne tervetulleita ja mun mielestä se on kivaa - siinä on sellaista tasa-arvon henkeä. Sama koskee useimpia kirppareita. Mun mielestä on hyvä kun ei ihmisille nyrpistetä nokkaa eikä snobbailla.

Mitenköhän paljon fatso-vaatteita mulla olisi kaapeissa, jos KAIKKI vaatteet kaupoissa + kirppareilla olisi ilman kokomerkintää ja ostajan pitäisi vain katsomalla arvioida sopiiko ne vai ei? :(

Saattaa tietysti olla, että tuo ostos oli nyt jotain seurausta siihen, kun syömishommailuni [ruumiinkuvani] on nyt taas vaihteeksi menossa huonompaan päin. On taas alkanut pakkojumppailu ja muukin hulluilu, en tiedä miksi. Kun tietäisinkin. Samaan aikaan on jotenkin hyperaktiivinen olo. Ne usein kuuluvat yhteen.

Mitähän kokoa nuo housut oikeasti mahtavat olla? Olisipas hauska tietää!

Yksi [1] kokonainen vuorokausi herkkuiluun!

Vuorokausi tuossa juuri vaihtui, joten nytpä on perjantai ja kun perjantai on jo 'risa', sitä on kulunut puolisen tuntia, niin enää on yksi ehjä kokonainen vuorokausi herkutteluun! Kävin muuten Lidlissä tänään [hamstraamassa] ja ostin Bellaromin mansikka-valkosuklaata. Mässyleivonnainen on nimittäin mansikkavalkosuklaatijuustokakku! Mies toivoi sitä joten saakoon toivonsa! :)

Sitten kun olin Lidlissä niin sorruin tietty ostamaan pari sikäläistä Milbona-jogurttia mässäilyä varten. Ne ovat kivaa vaihtelua Prisman tai S-marketin jogurtteihin. Ja sitten ostin laatikollisen niitä Lidlin 'neekerinsuukkoja', joita on tummasuklaakuorrutteella, maitosuklaatikuorrutteella ja valkosuklaakuorrulla. Ne ovat pienempiä kuin Brunbergin suukot, mutta aika nameja, tosin joidenkin mielestä ne eivät ole Brunbergin veroisia yhtään. Mutta mulle maittaa! Pidän siitä vaniljatäytteestä. Nykyisin ei taida Brunbergin suukkoja monestakaan paikasta saada vanitäytteellä! Täällä ainakin useimmiten on tarjona mansikkamaku tai sitten mokka. Mokka on OK, mutta vani on se kaikkein paras! :(

Ei kommentteja: