torstai 8. huhtikuuta 2010

Lääkäriin tieni vie..

Pääsiäismässy oli ja meni! Ihan hyvissä merkeissä se meni, vaikka ensin pelkäsin.. kun suklaatimunia oli niin paljon ja itse olen ahne, niin olihan siinä mahdollisuus kokea tosi paha olo. Mutta en vaan kokenut! Otin kai aika rauhallisesti sitten.

Minulla on nyt kehittynyt melkein riippuvuus Pirkan pakastettuun tiramisukakkuun! :( Ensin ajattelin vain kokeilla sitä, mutta nyt sitä täytyy sitten olla kai jo joka mässyilyssä! :(

Parhaat yllätysmunat on muuten mielestäni sellaisia, joissa on joku järjellinen ylläri. Sellainen, josta hyötyy kaikenikäiset! Esim. nyt sellaisia ylläreitä olivat pikkuinen jääkaappimagneetti [Muumiyllätys-munasta!] ja sitten pikkuinen pyyhekumi [en enää muista mistä munasta se tuli]. Tuollaisista on oikeasti hyötyä! Jääkaappimagneetti varsinkin on söpö, Muumien Mörkö!

Söimmekin bää-siäislounaan Mäkkärillä silloin sunnuntaina! Hehe, tosi hyvää oli, vaikka ei kai varmaan kovinkaan monen mieleinen juhlalounas. Viime vuonna tein sellaisia karitsan ulkofilerullia [täytteenä valkosipulia, fetaa yms.] ja ne olivat hyviä, mutta jotenkin liian.. lihaisia! Tarkoitan nyt sitä, että yksi rulla varmaan painoi jo vaikka mitä .. ja melkein pelkkää lihaa! Mies tykkäsi niistä kyllä.

Jännitys tiivistyy

Tänään on muuten sitten Se päivä, kun menen näyttämään häpyhuulipattia lääkärille! :( Hiukan hermostuttaa kyllä. Se patti ei ole todellakaan lähtenyt mihinkään itsestään. Toivoin kyllä, että niin kävisi. Patti on nyt kipeä, jos sitä painaa päältä. Sivuilta se ei juuri kipuile. EIKÄ se ole kipeä siksi, että olisin sorkkinut sitä ja ärsyttänyt..! Huh, tuntuu melkein kuin se olisi kasvanut entisestään, jos mahdollista. Tietysti voi olla, ettei se ole kasvanut vaan että luulottelen vain! Kiva se ei joka tapauksessa ole. Suklis elää nyt tuomion tunnelmissa..!

Ostospöllö

Menin taas vähän munaamaan itseni. :( Tilasin UFFin nettikaupasta 2 käsilaukkua. Siellä on kanta-asiakkaille ollut sellainen kevätkampanja, jossa saa postimaksutta tilata kaikkea. Tilasin tosiaan ne laukut ja sitten eilen sain Matkahuollosta emailia.. jossa oli sen paketin tunnusnumero yms.

Heheh, itse kun en ole kertaakaan aiemmin tilannut MH:n kautta mitään, niin luulin että se tunnus onkin siinä sellainen saapumisnumero, jolla sen voi käydä noutamassa paikallisesta pisteestä! Ja menin sinne sen numerosarjan kanssa! Mh-pisteen täti kokeili sitä tietokoneeseen 2 kertaa ja sanoi, ettei se sovi, että sen täytyy olla virheellinen.

No minä läksin kotiin.. pettyneenä tietysti! Sitten avasin tietsikan ja aloin vähän katsella. Höh, ei se numero ollutkaan mikään saapumisnumero..! Vaan ihan vain seurantanumero, jolla sitä paketin kulkua voi seurata netissä! Se onkin vasta nyt lähtenyt liikkeelle! Hiukan hävettää, kun menin säätämään sinne Mh-pisteeseen nyt tuosta ja kohta joudun sitten sinne uudestaan noutamaan sitä pakettia, kunhan se oikeasti saapuu. :(

Ei kommentteja: