tiistai 27. huhtikuuta 2010

Pornahtava uni?

Näin aika oudon unen viime yönä! Olin ALASTI jollakin 'areenalla', se muistutti jotenkin härkätaisteluareenaa.. Ja sitten jotkut ihmiset kieputtivat oranssia kangasta minun ympärilleni! Paikalla oli tietysti yleisöäkin, mutta en muista että kukaan olisi pilkannut alastonta minua. Se vain kuului asiaan, kaikki. Alastomuus ja se kangas!

Mistähän tuommoinenkin uni on kotoisin!

Autoilua

Autonromussa on nyt kesäkumit alla! Mies vaihtoi ne.. sanoi, että jos auto kolisee [jotenkin tavallista enemmän, siis..], niin mun pitäisi sanoa siitä hälle! Olin kaaralla liikkeessä tänään, kävin kirppikseltä kengät [4 e] ja käsilaukun [1 e] ja kyllähän se rotisko tietysti rämisi.. Inhottavaa, kun pitäisi tietää rämiseekö se enemmän vai vähemmän kuin ennen! Sitä on vaikea sanoa!

Hih, vähän nolotti kun katselin autoani yhdellä parkkipaikalla! Se oli nimittäin varmaan kaikkein LIKAISIN auto koko alueella.. :) Mutta minkäs teet!

Luulosairaus ohi, herkkuhetkiä odotellaan..

Nyt en enää skitsoakaan niin paljon mahdollisesta mahahaavasta tai muusta, jonka MÄSSYttely voisi mulle ehkä aiheuttaa! Nyt siis odotan herkkuilua ihan rauhallisin mielin. En silti aio sitä vielä ensi viikonloppuna pitää, kyllä se menee tuonne äitienpäivään. Vähän pitää antaa vatsan toipua kaikesta koetusta!

Nyt on 10 kokonaista vuorokautta herkkuiluun. Onpa kerrankin aikaa suunnitella leivontaa ym.! Näin muuten kauppan jätskialtaassa uutuus Carte D'Or-jäden!! Siinä on vaniljajädeä, kinuskikastiketta ja jotain karamellisoituja pecan-pähkinöitä, jos oikein muistan! Semmoinen iso paketti, ei siis mikään jädetikku! Totally-sarjassakin on uutuuksia, Totally Mint-tikku ja Totally Choco nyt ainakin. Minttiä aion kokeilla.

Ei kommentteja: