sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Kun teet niin tiedät

Hassua miten joistakin ratkaisuista tietää niiden oikeuden vasta siinä vaiheessa kun tekee ne! Esimerkiksi mun päätös jättää kokonaan viikonlopun rääkkijumpparyhmä - lopettaa siis pysyvästi se - oli OIKEA. Tiesin heti kun päätin ja kun jätin menemättä ja kun en aio enää mennä. Mutta sitä ennen en ollut v a r m a .. se on aika erikoista! Kun horjuin ja huojuin, kun epäröin, niin en oikein ollut selvillä tunteistani.

Tahdon jatkossa liikunnalla edes joskus tarjota itselleni jotain HYVÄÄ. Esim. juuri sitä joogaa. Rauhallista, pehmeää, venyttelevää ja kehoa kuuntelevaa. Sellaista, missä saa olla löysissä vaatteissa eikä kukaan KARJU ohjeita kuin joku intin kouluttaja.

5 kokonaista vuorokautta..

.. herkkuiluun! :) Seuraava herkkis onkin la & su, eikä su & ma kuten tavallisesti. Tänään teinkin hiukan inventaariota tuolla meidän ruokakaapeissa. Hyvin sinne mahtuu tavaraa, kun vähän järkeistin sitä hommaa siellä. Esimerkiksi yksi dominopötkö ei tarvitse ympärilleen sitä pahvipakettia, johon aina mahtuu 2. Ja sitten suklaatikonvehteja voi säilyttää yhdessä rasiassa, ei tarvitse olla kolmea pahvirasiaa, joissa jokaisessa on sitten muutama konvehti. Tällä lailla minä vähän järkkäsin tilaa.

Kävin kauppassa tänään! Tuossa paikallisessa S-marketissa. En saanut lähdettyä vaateostoille, mutta ajattelin että menen maanantaina, kun silloin on muutakin asiaa hoidettavana siinä suunnalla. Nyt ei oikeastaan ollut mitään sellaista, joten ajattelinpa säästää bensaa! S-marketista ostin jäätelöitä valmiiksi mässyilyyn! Classicin kermatoffeeta taas ja sitten pari Totally Brown-puikkoa.

Olen muuten huomannut että nykyisin on paljon ihania leipiä kaupoissa! Kun normaalisti en syö leipää, niin siitä kai johtuu se leivänhimo ja sen kuolaaminen. Katselen usein leipähyllyä kauppoissa. Kauratyynyt on hyviä [ne on kai Vaasan] ja sitten on sellaisia 7:n viljan sämpylöitä, joista pidän myös. Mutta myös muut kauraleivät ovat hyviä! Herkkuja! Kauraleivät taitaa tätä nykyä olla mun juttu.. Himoan myös Oltermanni-juustoa ja sitten ihan vain vaikka jotain kalkkunaleikettä yms. siihen leivän päälle! Slurps! Nykyisin mässinkeihin kuuluu mulla aina myös leipä! On oikein ihanaa upottaa hampit pehmoiseen leibuun, kun ei sitä muuten koskaan saa! :(

Ei kommentteja: