tiistai 5. tammikuuta 2010

Hulluja ajatuksia

Aloin miettiä että entäs jos ne meidän uudenvuoden aaton vieraat olisivatkin istuneet sohvillamme ALASTOMINA. Pönöttäneet siinä nakuina niitä juttujaan jaanaten! :) Vähän hullu ajatus. Mutta jollain tavalla se piristääkin, olen nimittäin ollut vähän masennuksissa sen u-vuoden aaton takia. Kai se on sitä, kun tosiaan tuli sellainen tunne, ettei kukaan niistä ihmisistä oikeasti välittänyt meistä tippaakaan. :(

Oikeastaan ihmisten olisi tosi vaikea olla olematta naurettavia, jos ne kaikki olisivat alastomina. :) Ihminen on niin hullunkurinen otus ilman vaatteita. On tankeita häpykarvoja, on jenkkakahvaa ja masunpullukkaa, takapuolten kaksi identtistä palleroa ja reidenpampulaa. Ja sitten sukuelimet: miesten tapauksessa aina jotenkin SUOJATTOMAN näköiset pikku pallukkaiset ja pilli. Ja naisilla karvan peittämä tai peittämätön pikku viiru.

Mä muuten onnistuin elämään aika 'vanhaksi' asti tajuamatta että millä tavalla ympärileikkaamaton kikkeli eroaa näkönsä puolesta ympärileikatusta. Ensimmäinen rakastajani oli y-leikattu ja siksi luulin kai aika pitkään että ne KAIKKI on sen näköisiä. Pippelit siis. Vaan eivätpäs olleetkaan! Kai sekin kertoo koulun sittenkin aika häveliäästä bilsanopetuksesta, että näin on päässyt käymään - tämmöinen aukko tiedoissa! Meillä muuten oli vielä lukiossakin bilsanopettaja, joka jätti (ihan ilman selityksiä) ihmisen seksuaalisuuteen liittyvät biologian jutut opettamatta. ;) 'Luette sitten itse nuo sivut xxx-xyy..' Hih.. ;) Kun ei ole 'aikaa' nyt juuri niitä käydä läpi.. ;) Kyseinen ope oli vanha nainen joka asui yhdessä äitinsä kanssa. Kulki aina fillarilla kouluun, sen muistan. Vähän stereotyyppi, naimaton kaino nainen - en tiedä mistä se johtui, että ikäluokka toisensa jälkeen siinä koulussa sai aina lukea ihmisen seksibilsat itse, kun minään vuonna 'ei ollut aikaa' juuri niihin! Se oli oikein vitsi oppilaskunnan piirissä.

Alastomuus tuli kai siksi mun mieleen, kun näin tässä äskettäin ihan HULLUN unen! Siinä oli kesä [SE ei sinänsä ole hullua, mutta se on mitä sitten seurasi!] ja minä menin RINNAT paljaina retkuen ruokakauppaan Isoon Kaupunkiin!! Ja se oli ihan täällä maan tapa. Eli liikkeellä oli paljon muitakin naisia tissit paljaina! Sitten oli jotain vierasmaalaisia turisteja, jotka otti oikein valokuvia kun oli tällainen erikoinen maan tapa. Mä en hävennyt alastomuutta ollenkaan vaan vilkutin ja melkein POSEERASIN niille kuvaajille!! :( Muistan senkin että jotkut niistä turisteista virnuili, ne olivat kuin jonkun kehittyneen sivilisaation edustajat katsomassa alkeellisia villejä! Mistä tuommoisetkin unet tulee, en tajua!

4 kokonaista vuorokautta - -

- - herkutteluun! :) Alkaa taas vähän elämä voittaa noiden leivontojenkin kanssa. Varmaan leivon taas jotain, alkaa jo akut olla latautuneet sen uuden vuoden leivontariehan jälkeen! Mutta MITÄ tekisin, millä palkitsisin itseni? Se on vaikea valinta. Ehkä kinuskitorttu..?

Kivaa ainakin kun on joulusuklaateja reilusti jäljellä! Appivanhemmat antoi meille Pandan Juhlapöydän tuossa äskettäin. Se ei enää tympäise mua niin, se koostumus on muutettu ja mun mielestä kerrankin muutos on PAREMPAAN suuntaan, eli oikeastaan siinä rasiassa on nyt kaikki konvehdit sellaisia, joita voin syödä!

Alkaa taas siivous, tiistaina! Ostin tänään uuden mopin ja varrenkin, kun entinen varsi on vähän ruostunut [se on aikas vanha] ja sitten vanhan mopin suikaleet on alkaneet irtoilla.. harmittavaa! Ne maksoivat aika paljon, ne siivousvempeleet! Ostimme Siniä, koska siinä se ostettu varsi [nyt tämä on sellainen kun ei ruostu!] sopii paitsi moppiin myös sellaiseen toiseen lattianpesimeen, joka meillä on.

3 kommenttia:

Perunalastu kirjoitti...

Mulla on ollut vähän samanlaista, että olen kohteliaisuuttani kutsunut joitain ihmisiä tai ylipäänsä pitänyt heihin yhteyttä... mutta en saanut itse siitä mitään. Jotkut eivät osaa seurustella. Kommunikaatio on yksipuolista, toinen kertoo monologina arkipäivänsä tapahtumia puuronkeitoista alkaen. Jos yritän johonkin väliin kertoa jotain itsestäni, niin tyyppi alkaa huokailemaan, pyörittelemään silmiään ja töksäyttää jotain loukkaavaa. Mykistyn ja tyyppi vetää syvään henkeä aloittaakseen taas monologin. Puhelimessa nämä tapaukset kysyvät kuulumisia, mutta eivät jää kuuntelemaan vastausta, vaan paasaavat omia asioitaan.

Yritänkin nyt jatkossa olla vaivaamatta näitä tapauksia. En heidän seurastaan saa kuin pahaa mieltä. Ihmettelen silti, miksi he hakeutuvat toisten seuraan, kun vain omat asiat kiinnostavat? Eikö olisi ihan sama jutella vaikka vedenkeittimelle? ;)

Otan osaa. Kai tuo on joillain ihmisillä vain suunnatonta itsekkyyttä, omanapaisuutta ja käytöstapojen puutetta.

suklaahirviö kirjoitti...

"Yritänkin nyt jatkossa olla vaivaamatta näitä tapauksia. En heidän seurastaan saa kuin pahaa mieltä. Ihmettelen silti, miksi he hakeutuvat toisten seuraan, kun vain omat asiat kiinnostavat?"

Tuo on viisas valinta! Itse aion ihan samaa, kuten nyt uusimmassa postauksessani sanoinkin. Kai joillain ihmisillä on joku valtava tarve tuoda itseään esiin.. paasata omista asioistaan, jos ne sitten vaikka tuntuisivat merkityksellisimmiltä, kun joku on pakotettu kuuntelemaan??

Itse kaipaisin jossain illanvietossa edes sellaista keskustelua, johon JOKAINEN voisi ottaa osaa. Eli niin lapselliset kuin lapsettomat, tms. Se vaatii sitä, että vähän ihmiset olisivat kiinnostuneita asioista oman nenän ulkopuolisessakin maailmassa! On omaa sielun ahtautta jos ei osaa puhua vaikka taiteesta, ajankohtaisista tapahtumista tms. YLEISluontoisesta.. niin ettei kaikki saa "nauttia" vaan siitä vaipparallin/esimurrosikäisen lapsukaisen edesottamusten kuvailusta..

Itselläni oli järisyttävän tylsä ilta - ei tosiaan ole intoa toistaa tuota kokemusta!

Tietysti olen pahoillani sun puolesta, että sullakin on ollut tuollainen huono säkä.. :( Mutta tavallaan myös lohduttavaa, kun sama juttu on käynyt MUILLEKIN, eikä siis vain mulle ja musta johtuvista seikoista!

Tsempataan me toisiamme, kohti parempaa & parempia ihmissuhteita vuonna 2010!

Perunalastu kirjoitti...

Kiitos Suklis, sitä samaa myös sinulle! :)