torstai 21. tammikuuta 2010

Mätäneminen, kauhu!

Sanotaan että se Tony Halme olikin ollut jo pari päivää kuolleena ennen löytymistä! :( Kun aina mulkkaan kaikkia amerikkalaisia ja brittiläisiä poliisisarjoja, niin inhottaa ajatella mitä se KÄYTÄNNÖSSÄ merkitsee. :( Kun ruumiin hajoaminenhan alkaa HETI, tavallaan.

Iltalehtikolumnisti Kaarina Hazard pyysi sitten omalla tavallaan anteeksi sitä Halme-kolumniaan, luin sen Punikkihuora-nimisen kolumnin jonka hän nyt kirjoitti ja siinä oli jotenkin vähän 'kaunaisen' sävyinen 'anteeksipyyntö', joka ei oikeastaan ollut anteeksipyyntö.. vähän vaikeaselitteistä! Minusta olisi ollut parempi vaan pysyä sen takana mitä kirjoittaa!! Tai olisihan siihen ekaan kolumniin voinut laittaa vaikka että olen pahoillani jos tämä loukkaa jotakin, mutta mun mielestäni Halme oli.. jne.. jne.. Näin ehdotan minä Suklis! Mutten minä ole kolumnisti.

Lehdessä luki sekin että kyllä se oli ollut ampuma-itsemurha sitten, se kuolo. :(

Perussuomalaiset ovat vähän outoja tavallaan. Olen joskus käynyt joidenkin niiden sivuilla ja joskus ne vaikuttavat MUN silmään tasapainottomilta, tai sanotaanko että siellä on ihmisiä laidasta laitaan! Yksi ihan HULLU tuttavani alkoi p-suomalaisten kuntavaaliehdokkaaksi. Se ihminen on oikeasti ihan pähkä. En sano nimeä! Ei se päässyt muuten läpi, kuitenkaan. Sai muutaman kymmenen ääntä, siinäkin muutama kymmenen liikaa! Voisin kyllä kertoa tuosta tyypistä paljonkin, mutten viitsi. No, olkoon nyt politiikka, vaikka kai siitä AINA vähän pitäisi puhua, koska maamme muuttuu kovaa vauhtia sellaiseksi amerikkalaismalliseksi yhteiskunnaksi, jossa vain vahvat pärjää.

Tänäänkin kuuntelin radiota ja siellä oli noista eläkkeistä. Siis siitä, ettei tämä mun sukupolvi tule ehkä saamaan sellaisia kovin kattavia. Tai eivät KAIKKI siis, sitten on näitä 'hyväosaisia', jotka saavat miljoonaeläkkeet..

Oikeasti PAKKO on asenneilmapiirin Suomessa pian heilahtaa vasemmalle, muutenhan ihmiset on ihan hulluja!! :( Mutta miten se oikeastaan voisi heilahtaa, kun en itsekään oikein osaa sanoa ketä/mitä pitäis äänestää! Vasemmistoliittoa kai, kai sille ääni on annettava, mutta kun ei ne oikeasti ole mun silmään kommunisteja. Mutta kommareita taas ei OLE ehdokkaina.. tai ainakaan niistä ei tule sellaista vaikuttavaa voimaa, niitä on niin vähän. Hitto vie, taidan kohta jättää koko äänestämisen. Sama kai se on.. kun ei mikään muutu! :(

Itse olen jo sopeutunut siihen että varmaan minusta tulee vanhana vielä köyhempi kuin nyt. Muttei se oikeastaan vaivaa mua usein. En ole kovin riippuvainen rahasta, kuitenkaan. Mua ei haittaa syödä kaurapuuroa vaikka useampi päivä viikkossa. Tai sitten pelkkää perunaa. Muuta ei kai ole luvassa sitten vanhana. Tietty mässyjä voisi silti pitää, monet makeiset ym. on nykyisin aika huokeitakin.

1 kokonainen vuorokausi - -

-- herkkuiluun! Mutta synkkä ongelmapilvi kohoaa taivaalle. Missään en ole nyt nähnyt Philadelphiaa.. siis sitä normaalirasvaista versiota!! Ja sitä tarvitaan New York cheesecakeen! Muu tuorejuustis ei yksinkertaisesti ole sen veroista. Nyt täytyy huomenna metsästää sitä tai sitten laittaa mies asialle. Tai sitten on se viimeinen vaihtoehto, eli käyttää jotain creme bonjouria.. hmmmph!

2 kommenttia:

Lilla kirjoitti...

Ooh, juustokakut on mun heikkous! Ne on niin hyviä!

Ja tuohon politiikkaan. Mun mielestä vasemmistoliitolla on vain yksinkertasesti se ongelma, että niil on rivit täynnä joitain yli 60v:tä stalinistikiihkoilija ukkoja joilla ei oo mitään hajua nykyajasta ja esim. nykynuorten tilanteesta. Jos ne vaan sais sinne nuorempaa ja radikaalimpaa porukkaa, niin ihan varmana löytys äänestäjiäkin. Tai ainakin MÄ äänestäisin:)

suklaahirviö kirjoitti...

Lilla, olet NIIN oikeassa, mitä siis tuohon politiikkaan tulee!! :( Itse en yhtään tykkää niistä kommunisteista, jotka ihannoi esim. Neuvostoliittoa. Ja jotka siunasi sen imperialismin.. siis sen, että NL hyökkäili pienempiensä kimppuun koko ajan! TÄSSÄ on mun ongelma: olen kommunisti, mutten stalinisti, enkä ihannoi NL:a..

Olen joskus ajatellut että oikeastaan ainoa vaihtoehto olisi TosiSosi, sellainen TosiSosialistinen puolue, hehe, puheenjohtajana SUKLIS... :) Koska nämä nykyiset ei ole mieleeni, ne eivät ole aatteellisesti sitä mitä etsin.

Juustokakut ON nameja! Nyt varmaan pari vuotta olen harrastellut melkein pelkästään hyydytettyjä kaakkuja, eli liivatteella jääkaapissa hyytyviä. Nyt taas vaihteeksi innostavat nuo UUNISSA tehtävät, eli siis juuri tuollainen kun on new york cheesecake! Nyt jo vesi kielelle herahtaa.. :) Huomenna leipomaan pääsen, hehehe..