maanantai 14. kesäkuuta 2010

Onnellisena vain omassa maailmassa

Katsoin juuri Sinkkuelämää-elokuvan, siis sen 'ykkösen'! Se on mulla DVD-versiona kotona. Ihme kyllä, elokuva EI toiselta katsomalta ollut ihan niin kökkö kuin mitä ensikatsomalta. Silti se .. no, herätti kysymyksiä. Esim: MIKSI piinata lapsettomia [=tahattomasti] pareja antamalla Charlotten tulla raskaaksi 'luonnollisesti', koska niin 'monta kertaa käy' [tilastoja, kiitos??] adoptiolapsen jälkeen? Jos oikein muistan, niin tämän lyylin munasoluista YKSIKÄÄN ei hedelmöittynyt (!) yhdessä hedelmöityshoitojenvaiheessa..

Ja sitten se, kuinka Carrie ei, muka 4-kymppisenä, tajua ettei KUULU Bigin maailmaan. Siis siihen hienostokaupunginosien ja konservatiivisen (muoti)maun maailmaan. Aina telkkusarjassa hän oli ihan väärässä paikassa yritettyään sopeutua siihen! 4-kymppiset yleensä ovat fiksumpia, ei millään pahalla.. Oikeasti, jossain vaiheessa sitä vain tajuaa, että vain omassa, itselle rakkaassa maailmassa, voi olla onnellinen!

En osaa kuvitella itse eläväni sellaista elämää, jossa olisi VIERAS olo. :( Jossa olisi vain kuokkavieraan asemassa, parhaimmillaankin..

Mua ja miestä ainakin yhdistää [jossain määrin] vasemmistolainen maailmankatsomus. Tietysti olen enemmän vasemmalla kuin mies - PALJONKIN.. :) Itse asiassa joskus epäilen tuota miehen demarivasemmistolaisuutta.. :( Mutta silti, olisi aika mahdoton kuvitella itseään jonkun perussuomalaisen vaimona! :) Tätäkin tässä tarkoitan. Big on konservatiivi, Carrie liberaali. Leffassa hän [C. ] on hyvää vauhtia muuttumassa Bigin ex-vaimon [Natashan] reinkarnaatioksi. Onnea vaan sillä tiellä..

4 kokonaista vuorokautta - -

- - ja herkkuilen! :) Äh, porkkanakakun leipomisen tielle onkin tullut.. ESTE! Nimittäin nyt tarjolla olevat ulkomaiset porkkanat eivät ole makunsa puolesta kotimaisten veroisia. :( Onkohan tämä leivonnalle ongelma..?

Ei kommentteja: