sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Sananen Sinkkuelämästä

Olen katsellut Sinkkuelämää-telkkusarjaa. Mullahan on ne kaikki kaudet DVD:llä. Nyt olen kolmoskauden jaksoissa. Katsellessa sitä oikein suree Sinkkuelämän elokuvarappiota. Mitä pitemmälle sarja etenee, sen selvemmäksi se MINUN mielestäni käy, että Carrien on päästävä - ja hän pääsikin - eroon Kihosta. Hih, miehen lempinimestä tulee mieleen.. KIHOMATO! :) Niin.. ihmettelen sellaisia pakonomaisia happy endejä. Tai siis sitä onnellisen lopun määritelmää: naisen on saatava mies, johon hänellä on ollut pakkomielteinen suhde. Ja jossa häntä on kohdeltu huonosti. Ihan kuin pakkomielle olisi aina hyväksi ihmiselle, tai pakkomielteen toteutuminen olisi onnen synonyymi!

Mietin Aidania. Jos multa olisi kysytty, niin paljon realistisempi olisi ollut se vaihtoehto, että C. olisi lyönyt hynttyyt pysyvästi yhteen Aidanin kanssa. Jos siis Carrie olisi oppinut yhtään mitään kokemuksistaan! Vaan ei. No..

Kun katselen Sinkkistä, niin jopa tulvivat mieleen muistot 90-luvusta. :) Olen itsekin tainnut olla carrie oman aikani. Mutta opin, ainakin jotain.

Hassua muuten kuinka ihminen muuttuu! Silloin 90-luvulla fanitin tyylillisesti Carrieta.. nyt osa niistä vaatteista näyttää ihan oikeasti naurettavilta ja itse asiassa fanitan yllättävän paljon Mirandaa. Siis henkilöhahmona, persoonana! M. on jalat maassa-ihminen. Ja jotenkin se liitto Steven kanssa on - no, sellaista voisi kuvitella tapahtuvan.

On muuten mielenkiintoista kuinka Samanthan hahmo muuttui sarjan alusta loppua kohti. Alussa Samanthalla oikeasti oli vielä tunteita, joita mies voi loukata. Sitten yhdessä vaiheessa Samantha muuttui melkein parodiaksi itsestään, se ei enää oikeastaan ollut kovin realistista.

Sinkkuelämää oli oikeasti hyvä sarja, sellaista ei varmaan enää tule toista. Kaikki yritelmät [Cashmere mafia, Lipstick jungle] ovat jääneet kalpeiksi kopioiksi, niistä puuttuu Se Jokin!

On hauska leikitellä sillä ajatuksella, millainen Carrien ja Bigin avioliitto OIKEASTI olisi. Siinä tulisi luultavasti toistumaan sama kaava kuin seurustelusuhteessa. Ja Bighän tunnetusti oli jo 2 kertaa eronnut naidessaan Carrien, joten miksipä hän ei voisi jättää vaimoa numero kolme siinä missä vaimot numero yksi ja kaksi? JA vaihtaa nuorempaan, jälleen kerran..

Itse asiassa on muuten sääli, että yksi henkilöhahmo EI ole tehnyt mitään ilmestymistä Sinkkuelämässä sitten alkuaikain.. Nimittäin Mr. Bigin ex-vaimo Natasha! Olisipas mielenkiintoista nähdä kuinka sarjan tekijät sijoittaisivat hänet, millaisen tulevaisuuden he kuvittelisivat hänelle.

En ole vielä käynyt katsomassa tuota Sinkkis II-elokuvaa.. melko varmasti menen kyllä.. Mutta epäröin, kun sarjan muistot on niin hyvät. Ja 1-elokuva oli karjuva pettymys. Paitsi tietysti ne hääpukusovitukset, nams! :)

Sukliksen leivontasuunnitelmat hahmottuvat

Meille on perjantaina tulossa vieraita! Leivon porkkanakakun, vieraita varten siis, oma MÄSSYnihän alkaa sitten 00:00 pe-la -välisenä yönä! Leivon siis sitä porkkista.. ja sen lisäksi itselleni & miehelle jotain omaa herkkua mässäilyyn. Ja porkkis säilyy hyvin, joten jos sitä jää, niin sitäkin voi sitten herkkuilussa 'hyödyntää'. :)

Pitäisi varmaan tehdä kesän ekojen mansikoiden kunniaksi.. mansikkakakkua seuraavassa herkkuilussa! :) Olisikohan se hyvä ajatus?

Nyt on muuten ENÄÄ 5 kokonaista päivää herkkuiluun!

Ei kommentteja: