perjantai 19. kesäkuuta 2009

"Etupylly"

Seksituuli jatkaa puhaltamistaan tässä blogissa. Nyt pohdin miksi meillä ei oikeastaan mun lapsuudessa ollut mitään sanaa naisen sukuelimille. Kun lapsena joskus sai kehotuksen pestä, niin se tehtiin kiertoilmaisulla: "pese sieltä kanssa.." ja sitten tosiaan käytettiin sellaista hassua sanaa kuin ETUPYLLY!

Minä en oikeastaan tiedä miksi pimppaa pitäisi sanoa. Kai sillä on joku aikuisille disainattu sana? Joku, joka ei ole tolkuttoman rivo. Kai se sitten saa pimppa olla edelleenkin mun mielestä. Meillä kotona jos olisin sanonut pimppi tai pimppa, niin sitä olisi pidetty rumana. Vagina tai emätin taas tarkoittaa sitä sisäosaa. Pissareikä olisi superkorni ilmaus sekin! Miehillä on tässäKIN suhteessa helpompaa, on kikkelit, pippelit, kalut, hepit. On valinnanvaraa. Ja sitten ne rivot ja ronskit kanssa.

JuhannusMÄSSY lähestyy, tunteja laskee Suklis!

No semmoisia juhannusmaisia mietteitä tänään. ;) Suklis on kuitenkin paastonnut kiltisti, mitään en ole tänään syönyt. ;) Kun on valmistauduttava Mässyn Yöhön! Siihen on enää vähän reilut 9 tuntia aikaa. Laukkasin kauppaan tänään ja olihan yllätys kun siellä EI ollut kauhea ryysis. Oltiin ihan varmoja miehen kanssa, että sinne muuten jumitumme. Muttei liikenne ollut raskasta. Tai sitten kaikki oli menossa eri suuntaan kuin me.

Miksiköhän muuten kaikki skitsoaa kauheasti juhannuksesta ja muista 'pakollisista' juhlapäivistä? 'Mitäs tehdään juhannuksena, minnes mennään?', semmoista murehtii vähän joka toinen. Ihanko oikeasti on PAKKO 'mennä' jonnekin kun MUUTKIN menee? Juuri silloin kun tiet on täynnä populaa ja sääkään ei helli. Mutta kai se on sitten pakollista. Tai muuten on 'outo'.

Itse en ole enää aikoihin jaksanut innostua oikein noista pakollisista (?) kuvioista. Vappu on kiva juhla työväenaatteen vuoksi, mutta kun sitä ei enää oikein kukaan muista! :( Siitä on tullut sellaista ördaamista ja ihan vaan 'pelkkää' juhlimista ilman aatteita! Ja ihan sama on juhannuksen kanssa, useimmille sekin on syy juoda pää täyteen.

Jostain syystä ahdistun aivan tolkuttomasti jos mun pitäisi lähteä ajamaan jonnekin ihme paikkaan kauheassa ruuhkassa. Kerran olimme miehen kanssa menossa mun kotoseudulle niin, että joku rekkajono hidasti kulun tosi etanavauhdiksi ja olin kyllä hätää kärsimässä! Ei ole kiva kun on muutenkin pitkä matka, niin vielä sitten jumittaa jossain jonossa. En haluaisi oikein mitään juhlia niin, että sitä edeltäisi tuommoinen autosuma. Voisi juhlamieli mennä..

Hassua muuten autoillessa, kun ajamme miehen kaarassa niin joskus yritän automaattisesti pistää syöksyvyön kiinni hänen lukkoonsa. :) Kun olen niin tottunut oman romurautani systeemiin, ettei se kuskinpuoleinen vyölukko toimi. Mies oikein tänäänkin sanoi, että mitäs hamuilet, kun oli käteni jo tunkemassa vyötä hänen lukkoonsa. :)

Mies tekee huomion!

Tänään muuten mies sanoi, että ei ole eka kerta kun äitini läheisyys [siis maantieteellinen läheisyys, silloin kun olemme siellä hänen seuduillaan käymässä] saa minut ostamaan ihan hölmön kokoisia, liian suuria vaatteita! Viimeksi siellä ollessanihan pistin rahat semmoisiin numeron 42 shortseihin. Mies vaan muistutti mieleen, että viime kesänä tein ihan saman tempun, ostin jotkut sitä kokonumeroa olevat HOUSUT.. kun siis oltiin siellä Muorin läheisyydessä. Ilmeisesti hän saa mut skitsahtamaan totaalisesti mitä tulee vartaloon ja kokoon.

Muori valitti viimeksi nähdessämme, että olen muka liian laiha! [Uskomatonta tuubaa, koska EN TODELLAKAAN ole liian laiha!! En!! Olen normaali, ihan oikeasti.] Ei ole 'naisellisuutta' ollenkaan. Naisellisuus = isot tissit. Tämä tissiasia on inhottava!! Kerran eräs mies antoi mulle loistavan neuvon, että kuinka saavuttaa D-kuppi: 'söisit enemmän!' Jotkut ihmiset ei käsitä että sitä voi syödä kuin teuraaksi menevä sika, mutta silti ei tisut kasva! Peppu sen sijaan voi levetä! :)

Yhdelle ystävälleni tuli niin paha rintakompleksi, että hän alkoi suunnitella SILIKONEJA! Siis ihan 'tavallinen' nainen, ei mikään isorikas, ajatteli pistää säästönsä silikoniin, kun ei rintavarustus ollut kyllin uhkea B-kuppisena!! Yritin tosi hienotunteisesti sanoa, että hänellä on kaunis vartalo ja mitään ei ole liikaa tai liian vähän, mutta kyllä se vain häntä vaivasi, rintojen koko siis. Hän ei kuitenkaan hankkinut niitä silikoneja, leikkausten hinnat hirvittivät liikaa. ONNEKSI.

Toisaalta suuririntainen nuori tyttö voi kuulla kummaa vinoilua omistaan! 'Tissit kuin vanhalla mummolla' sanoi kerran yksi exäni sellaisesta tytöstä, jolla oli suuret rinnat. Ja kun ne olivat luonnolliset suuret rinnat, niin ei ne tietenkään ihan suoraan taivaisiin osoittaneet! Eli ei kelvannut. Muutenkin tuo exä oli vähän ihme tyyppi. Hänen parhaalla ystävällään oli huomattavan ylipainoinen tyttöystävä Satu ja eipä kyllä oltu varmaan yhtään sellaista iltaa yhdessä, ettei hän olisi jossain vaiheessa alkanut mulle kauhistella sitä, kuinka lihava tuo Satu oli ja kuinka hänen kaverinsa on sellaisen naisen kanssa. Joskus hän vielä hyräili sitä höhlää laulua 'Sopivasti lihava' jopa tämän Sadun kuuluvilla!! :( Ei siksi että tuo Satu olisi kauheasti piitannut, hän oli aika kipakka luonne ja pystyi kyllä pitämään aika hyvin puolensa.

Pian pullaa mä punttaan..

Voi pullataikinaa varten on jo huoneenlämmössä pehmenemässä. Laskeskelin, että klo 20 mennessä pitäisi olla taikin [taiki = taikina hirviökielellä] valmiina ja nousemassa. Sitten pysyn aikataulussa, eli voin kello 00:00 AHTAA, tai siis pikemminkin herkkuilla kohtuudella, koska en enää oikein PYSTY mihinkään suursuorituksiin. :(

Ei kommentteja: