keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Seksuaalinen Suklis

Seksuaalisuus on osa minuutta, siksi valotan myös sitä, enkä vain puhu MÄSSÄILYSTÄ ja muusta. Oikeastaan nyt kun asiaa mietin niin seksuaalisuudella ja syömisellä on vahva yhteys: miten syön, siten sekstaan. Ja se on totta myös!

Ihan kuten syömisessäni vaihtelee askeettinen ankaruus [arki] ja ylenpalttinen herkkuilu [=MÄSSY], niin on ollut myös seksissä. Seksihommat aloittaessani en suoraan sanottuna tajunnut koko jutun clueta. Vähän noloa tunnustaa, mutta pääsin seksin makuun kunnolla vasta n. 5 vuotta sen aloittamisesta!!! :) Ja sitten meni överiksi.

Suklis Lutkailija, Suklis Seksiseko - wanhoja äijiä, nuorempia äijiä, kokeiluja SM-puolella. Ensimmäinen varsinainen pään räjäyttävä seksikokemus oli miehen kanssa, joka ei muussa mielessä merkinnyt mulle mitään. Hän oli rakastunut Suklikseen, mikä ei ole ihme: kai sitä 5-kymppinen villiintyy, kun 2-kymppinen tyttö on lähimaastossa. Projekti "viedään Suklis alttarille" kariutui kuitenkin.. koska mulle tuo mies oli vain hyvää seksiä. En tajua miksi, koska hän EI ollut ulkonaisesti viehättävä [kaljuuntuva!!] ja henkisessä mielessä ei meillä natsannut. Joskus melkein inhosin koko tyyppiä. Mutta meillä oli kemiaa sängyssä. Opin siitä suhteesta sen, että joskus inho/välinpitämättömyys voi olla oiva mauste seksissä.

Meillä kotona ei tietenkään suoraan jankutettu mitään että naisen on oltava 'pidättyväinen', mutta sanattomasti se tehtiin selväksi. Äetmuori esimerkiksi oli tosi huolissaan, kun Siukulla oli 21-vuotiaana jo 3. partneri (hui!!) menossa. Äetmuori ajatteli kai asiaa siltä kannalta, että me pysymme pikkukaupungin tyttöinä ja pikkukaupungin tytölle tulee helposti "sellainen maine". Tietty Siukun kohdalla se riski oli olemassa, koska hän deittaili paljon oman ikäisiään poikia ja suhteellisen pienistä piireistä. Mutta en usko tiukkapipoisimmankaan huorittelijan alkavan suhtautua ennakkoluuloisesti tyttöön, joka 21-vuotiaana harrastaa seksiä 3. vakavan poikaystävänsä kanssa? Siukku ei koskaan ole ollut mikään antelias nainen siinä mielessä.. Muorin mielestä tietty saattoi olla.

Siukun seksiasiat tuli perheelle tiedoksi, kun hän kerran jätti e-pillerilevynsä kirjahyllyynsä ja siellä se huomattiin. Meillä ei paljon jäänyt asioita huomaamatta. Mutta Äetmuori ei muuten koskaan kertonut Isukille näistä - Isukki pidettiin ulkopuolella. Oikeastaan nyt kun asiaa ajattelen, niin pitikö Muori oikeastaan Isukkia edes perheenjäsenenä?? Niin säännöstellysti hän antoi perheensisäistä infoa Isukille. Jos Muori olisi edes joskus antanut Isukin ymmärtää, että kaipasi hänen tukeaan kasvatuksessa - olisiko se kiinnittänyt Isukin perheeseen lujemmin? En tiedä, enkä syytä Muoria siitä jos Isukki ei viihtynyt.. mutta järki sanoo, ettei siitä haittaakaan olisi ollut! Omassa perheessään Siukku tekee nyt tuota samaa - pitää H:n perhekuvioiden ulkopuolella. H. elää paljon harrastustensa kautta, Siukku tekee perhettä ja lapsiaan koskevat päätökset.

Muori ei ikinä hyväksyisi sitä tapaa jolla olen harrastellut seksiä. Ihan puhtaasti yhden illan juttujakin, no strings attached. Tuon yhden pään räjäyttävän jutun jälkeen halusin kokea lisää ja onnistuinkin. Se oli ihan vain fyysistä, mutta opin senkin että rakastelua - seksiä, naintia - voi oikeasti OPETELLA. Se on taito. Huono rakastaja, mies tai nainen, on ihminen joka ei ole viitsinyt vällyjen välissä ottaa selvää mitä siellä voi tehdä.

Opin senkin, että jotkut miehet ovat vähintään yhtä pinnallisia kuin naiset ja kaksi kertaa niin epälojaaleja. Käsittämätöntä että joku 5-kymppinen olisi valmis pistämään elämänsä kertaheitolla uusiksi ja "vaihtamaan nuorempaan" vain parin nainnin jälkeen! Huh!! Onneksi tietenkään kaikki eivät ole sellaisia, mutta sain kyllä kuvan siitä ihmisen raadollisesta puolesta. Joillekin miehille naiset ovat pelkkiä pokaaleja. Sanotaan myös että naiset sotkee tunteet ja seksin - no osaa miehetkin sitä tehdä. Ei ole mukavaa jos on sovittu, että pidetään homma fyysisenä, niin sitten aletaankin ruikuttaa suhdetta ja muuta. Mulla ainakin siitä tuli petetty olo. Sitä paitsi pelkään melkein sellaista 'liiallista' huomiota. Tulee mieleen, että onko tyyppi tasapainoton.

Muori oli seksiasioissa aina niin ehdoton. "Aviorikos" oli väärin, ehdottomasti väärin, kerran kun sen tekee niin liitto poikki vaan, se oli Muorin kanta. Hyvä on, hänellä on oikeus mielipiteeseensä, mutta ei se tarkoita sitä että se olisi ainoa oikea! Muori halveksi Isukin veljen vaimoa, joka antoi miehelleen anteeksi pitkään kestäneen sivusuhteen. Yritin joskus hulluuksissani puhua Muorille [Suklis Hölmöläinen], että eikö siinä ratkaisussa ollut jotain hyvääkin. Kyky antaa anteeksi, halu säilyttää avioliitto ja perhe. Mutta Muori melkein vain suuttui kun puhuin sellaista.

Ehkä tästä johtuen mun on itseni kauhean vaikea ymmärtää mitään suhdetta niin, että siinä olisi joku OMISTUSOIKEUS toiseen. Jos mies vaikka harrastaisi seksiä jonkun toisen kanssa, niin en usko että jättäisin hänet. Koska tiedän miten vähän se voi merkitä ja miten nopeasti sen ihmisen naama ja jopa nimi unohtuu. En itsekään muista kaikkien partnereideni nimiä tai näköä.

Muorin tuomio ulottuu aina myös julkimoihin. Kerran hän puhui siitä Ilkka Kanervan naisystävästä, kuinka hän voi elää suhteessa kun mies tekstiviesteilee muiden naisten kanssa. Mutta mun mielestä tuo on oikeastaan aika ymmärrettävää. Ei kai KUKAAN voi alkaa suhdetta jonkun I.K.:n tyyppisen kaverin kanssa ja kuvitella, ettei tässä enää mitään muita naisia kuvioissa ole?? Varsinkaan kun tyyppi ei vielä ole ihan täysin ikivanha [lähestyy tosin pian sitä rajaa]. Jotkut miehet nyt yksinkertaisesti OVAT naistenmiehiä ja sitä joko elää sen tosiasian kanssa tai valitsee toisen kumppanin. Muori ei koskaan voi tajuta sitä, että suhdetta voi lähestyä myös näin. Punnita järkevästi ja harkiten toisen puolia - avoimin silmin - ja miettiä lähdenkö mukaan juuri TÄHÄN. Ovatko tämän ihmisen viat niitä vikoja, joiden kanssa voin elää vai pitäisikö niiden olla toisenlaisia?

Isukki esimerkiksi oli naistenmies kuin olla voi, siis parhaina päivinään. Naiset pitivät Isukista ja hän piti naisista. Isukin isäkin oli hiukan aviovaloja vapaasti tulkitseva.. Luulisi että Muori olisi siitä jo vähän vetänyt johtopäätöksiä. Isukin suku oli vähän sellaista.. avioliitot pysyivät koossa, mutta se ei tarkoita että ne olisivat olleet "uskollisia". Ja kuka meistä sitä voi tuomita?

No se seksistä tältä illalta. Nykyisin elän seksuaalisessa mielessä askeettista aikaa, en ole kauhean kiinnostunut mistään eroottisista kokemuksista. Mulle riittää mies ja meidän suhde, kai siksi kun olen kokenut kuitenkin muutakin. Enkä usko että sorrun SEKSIMÄSSYYN, siinä suhteessa syömisen ja seksin välillä taas on ERO. Seksimässy oli jotain joka vain täytyi saada kokea - ruokaMÄSSY on semmoista että se pitää kokea aina uudestaan. :)

Leivontasuunnitelmat selkeytyvät

Juuh, taidanpa tosiaan leipaista sellaisen Aschan-tyyppisen mansikkatortun. Sitä tässä jo aiemmin harkitsin ja nyt on päätös aika vakiintumaan päin. Inhottaa tämä kylmä kesä mutta yksi hyvä puoli siinä on: tulee aika helppoa pullanpunttausta perjantaina, ei leipominen suuremmin rasita kun ei ole kuuma. Edellyttäen siis että keli jatkuu tämmöisenä juhannukseen asti.

Siivonnutkin olen taas ahkeraan. :) Hih, kolmas pyykkikoneellinen tuolla jylmäytyy nyt.. täytyy valvoa sen verran että ne vaatteet tulevat puhtaiksi ja pistää kuivumaan sitten.

Kotona tehtyä korvapuustia ei voita mikään! Heh ja meinasin unohtaa - on keskiviikon puolelle kello rientänyt, joten 2 kokonaista vuorokautta MÄSSYYN enää! :)

2 kommenttia:

lupiini kirjoitti...

Heh, ollaan kirjoitettu hiukan samasta aiheesta. Mua itse asiassa on aina hiukan harmittanut, ettei mun elämässä ole ollut pelkkää seksisuhdetta. Tai siis tietysti hyväkin ettei ole, mutta tavallaan olen aina väliin saanut itseni kiinni ajatuksesta, että seksi ilman rakkauden tunteita voisi olla tosi, no, pään räjäyttävää. Kun itselle seksi ei ole sillai pyhää tai mitään. Sen takia en kai osaa tuomita pornoakaan tai mitään välineitä, näen seksin aikuisten välisenä leikkimisenä enkä niinkään kahden loistavan sielun yhtymisenä tms.

Seksin ja syömisen yhtäläisyyksistä tuli sellainen pöljä juttu mieleen, kun joku meistä yläasteella oli lukenut naistenlehdestä että "miten mies syö, siten hän rakastelee". Me kolmetoistavuotiaat, koskaan sekstaamattomat tytöt vahtasimme päivästä toiseen silmä kovana ihastuksiamme koulun ruokalassa ja analysoimme niiden (myöskään koskaan sekstaamattomien) poikien rakkaustaitoja tyyliin "toi ottaa lisää, hihii" ja "toi ahmii". Ehhehhe! Vakavasti ottaen, syömisellä ja seksillä ON yhteys, sen huomaa jo siitäkin, että jos ei syö ei myöskään hirveästi tee mieli seksiä, koska keho on virittynyt aistillisesti pelkän ruuan puoleen (ruuasta tulee tooodella aistillista kun siitä kieltäytyy).

suklaahirviö kirjoitti...

Hassua juu, luin juuri bloggauksesi - samat on olleet teemat. :) Mikähän seksituuli nyt puhaltaa..

Olen muuten kanssasi ihan samaa mieltä kun epäilet jonkun anorektikkotyypin todellista seksistä nauttimista! Useimmiten askeetikot on askeetikkoja vähän KAIKESSA. Itselläni kyky saada orgasmi irtosuhteessa on lähinnä varmaan sitä, kun olen "bulimikkotyyppiä" seksuaalisestikin.. ja tavallaan olen aina ollut itsevarmempi MIESTEN kanssa sängyssä kuin vaikka sosiaalisissa tilanteissa.

"Pelkkä" seksisuhde voi tosiaan olla tajunnan räjäyttävää, muttei se tietenkään kaikille sovi. Sitten siinä on sekin, että suuri osa siitä pohjautui ainakin mulle uutuudenviehätykseen. En osaisi kuvitella JATKAVANI sellaista suhdetta muutamaa kertaa pitemmälle. Joku toinen toisaalta voisi siinäkin onnistua?

Tuo yläastejuttu oli tosi hilpeä.. ;) Heh.. Meillä taas kiersi sellainen älytön loru poikien silmien väreistä ja niin vaan sitä tuli joskus 12-13 vuotiaana tuijoteltua poitsujen silmiä ja miettien niiden luonneominaisuuksia.. :) :)