torstai 25. kesäkuuta 2009

Kuuma kone

Kesä on tietokonemielessä vähän kuollutta aikaa! Oma koneeni kuumenee alta aikayksikön, prosessorin lämpötila menee yli 60 asteen ja se on PAHA juttu! :( Pahimmassa tapauksessa laite voi mennä kokonaan jumiin jos liikaa kuumenee. Tai sitten se sulkee itse itsensä. Yleensä tietsikkaa voi pitää päällä esim. tunnin tai kaksi, mutta sitten se on taas suljettava ja odotettava jäähtymistä.

Kun on tällainen "aikaraja" niin se pistää aika jännittävän haasteen bloggaamiselle.Vähän niin kuin kotona olisi tulipalo, ja kaikki TÄRKEÄ pitäisi valita ja pelastaa todella nopeasti, tai se palaa. Mitä sitä sitten mukaansa valitsisi? Itse ottaisin valokuvat, päiväkirjat ja kirjeet.. Hehe, taitaisi tulla Suklikselle melkoinen taakka kannettavaksi, niitä kun on niin PALJON! Selkä vääränä palavasta talosta ulos! :)

Nyt kun tietokone helteessä käryää, niin saan miettiä mikä on kirjoittamisen arvoista. Oikeastaan tekee mieli mainita hassu juttu kunnan keskustasta: näin rullatuolissa olevan aika vanhan miehen, jota työnnettiin siinä tuolissa. He olivat juuri tulleet kaupasta ja se rullis oli lastattu täyteen kaikkea.. Oli talouspaperipakkausta ynnä muuta. :) Sen lisäksi sitten sillä avustajalla (?) oli kauppakassi käsivarrellakin. Se näytti jotenkin hauskalta.. Pieni asia, mutta lystikäs, koska siinä paljastui sellainen ajattelutapa: että voi olla vammainen, voi olla rulliksessa, mutta JOTAIN positiivista siinäkin on - asian kanssa ollaan sinut. Tai näin ainakin mä mietiskelin!

Itsellekin tuli hymy huulille kun katsoin sitä kuormattua tuolia. :) Sitä ennen ei hymyilyttänyt yhtään vaan RAIVOSTUTTI!! Romurautani on nimittäin sisältä todella sotkuinen ja se alkoi rassata mua eilen. Tuli mieleen, että entäs jos vaikka poliisisedät pysäyttää mut ja haluaa nähdä rekisteriotteen ja puhalluttaa yms.. ja sitten ne näkevät kauhean kaaoksen siellä auton sisällä. :( Jotenkin ärsyttää, kun siellä on mariannejen käärepapereitakin vielä.. vaikka söimme niitä joskus toukokuun alussa, kun mulla oli MÄSSY. :( En ole sitten viitsinyt niitä korjata sieltä.

Kumma juttu: puunaan kotia ahkeraan ja käyn suihkussa, mutta käsilaukkuni ja autoni ovat melko kaoottisia, eikä se mua useimmiten vaivaa. Käsilaukkua ei viitsi siivota, koska tulee aina mieleen, että jos sittenkin JOTAIN siitä tavaramäärästä sattuisi vielä joskus tarvitsemaan. Autoa ei viitsi siivota, koska auto on yleisesti ottaen ihan tyhmä ja mulle se kuitenkin on vain pelkkä kulkuväline.. eihän bussit, junat ja metrotkaan ole mitenkään nuoltuja sisältä. Vaikka ei niissä toisaalta ole karkkipapereita lattioillakaan! :(

[Prosessori on 58 astetta..]

Täydellisten rintsikoiden metsästys

Lupiinissa oli juttua äitiysvaatteiden rajoittuneisuudesta. Minä olen jo pitkään etsinyt täydellisiä rintsikoita, mutta se on vaikeaa! Mulla on A-kuppi ja tuntuu kuin kaikki hemmetin A-kupilliset rintsikat olisi toppauksin ja kaarituin varustettuja malleja! Nyt olen itse jotenkin ihan saanut tarpeekseni kummastakin, eli siis kaarista ja toppauksista. Onko IHAN MAHDOTON ajatus, että joku pienirintainen voisi itse asiassa olla sinut rintojensa koon kanssa?? :( Ne toppaukset aina vain vihjaavat, että voi voi sinua lautaparka, kyllä me autetaan luomaan illuusio isosta povesta.

Kaarituet haittaa mua, jos haluan loikoa sängyllä. Enkä muutenkaan enää pidä niistä.

Tahtoisin rintsit, jotka olisi aika lujasta, paksuhkosta kankaasta - vähän kuin sporttiliivit - ja ilman kaaritukia ja ilman toppauksia! Kokeilin sloggiliivejä, mutta niissä se kangas oli ihan mielettömän ohutta, se ei antanut siksi tukea [ja kaaret oli niissäkin!] ja lisäksi vähän nolosti nännit näkyivät läpi tummina. Käytä sitten ohutta valkosta paitaa, kun rintsikat ei peitä nännien väriäkään..! Kaikki näkyisi läpi!

Sporttiliivejä tykkään joskus käyttää, ihan silloinkin kun en sporttaa, mutta onko oikeasti mahdotonta löytää tavalliseen käyttöön tuollaisia rintsejä.. ja mieluiten niin, ettei maksaisi miljoonia. Tällä hetkellä käytän tosi paljon lastenosastolta ostamiani lasten "rintsikoita", koska niissä ei ole toppauksia eikä kaaria. ;) Mutta onhan se tietty vähän hassua painaa ympäriinsä joissain perhoskuvioisissa pikkutytönliiveissä. ;) Joskus olen alushousujakin lastenosastolta ostanut, koska ne ovat huokeita ja useimmiten täyttä puuvillaa.. ei mitään keinokuitua, jotka ärsyttää ihoa.

Mäs-mäs-mässäilystä

8 kokonaista vuorokautta herkkuiluun. En tiedä viitsiikö enää edes mässyistä puhua, kyllä on niin pieneksi mennyt Sukliksen huvit. :( Viimeksi tein sellaisen mansikkakakun.. ja se onnistui todella hyvin - mitähän seuraavaksi leipoisin? :) Mulla on joku rahkanhimo, rakastan rahkaa ja juustokakkuja ja kaikkea sellaista happaman makeaa! Kesäisin maku myös vie hedelmäiseen ja marjaiseen suuntaan - pitäiskös sitten valintani olla ananasaurinkoinen pitkästä aikaa? Creme fraichea, ananasmurskaa täytteessään, nam! Kaurakekseistä ja kookoshiutaleista pohja!

Mutta sitä ehtii vielä harkita. Viimeksi nautin kovasti ihan tavallisista dominokekseistä. Oli ne vain hyviä.

Ei kommentteja: