tiistai 23. kesäkuuta 2009

Feministin raivoa

Suklis on tyrmistynyt. 20-vuotias mies on harrastanut seksiä 12-vuotiaan tytön kanssa. Vapaaehtoista, muistetaan mainita. Voihan sensuroitu, eikö jotkut kiimaiset kollit osaa edes LAPSIA jättää rauhaan?? Ja mua ei erityisemmin kiinnosta tietää oliko tytöllä mensut ja rintavarustus, koska 12-vuotias on lapsi, piste ja loppu! Vaikka olisi kroppa kuin Pamela Andersonilla Peivatsin aikaan ja vaikka olisi kuinka intona petipuuhiin.

Joskus oikeastaan koko miessukupuoli tympii mua. Tiedän, todellakin TIEDÄN, että nuo 12-vuotiaan hässijät ovat todella pieni vähemmistö - mutta silti. Arvatkaas ketkä tekee 90% väkivaltarikoksista? Ja ketkä raiskaa? No miehethän ne asialla on. Joskus siinä on jotain pelottavaa kun sitä alkaa ajatella.

Feministi herää Sukliksessa! Muutenkin joskus suututtaa muutama asia. Esimerkiksi meidän perheessä aina Äetmuori vaati meiltä tytöiltä [Siukulta ja multa] ymmärrystä Isukille. Isukki [aikuinen mies!] ei osannut ilmaista tunteitaan, Muori opasti, ja siksi meidän piti ilmaista tunteemme Isukille. Piti halata, piti sanoa että rakastettiin. Isukki tykkäsi siitä, vaikka ei osannut vastata siihen, näin Muori sanoi. En tiedä tykkäsikö vai ei! Tuntuu kuin kokonaiset miessukupolvet olisi hemmoteltu siihen pisteeseen, että saavat olla minkälaisia mörököllejä vaan, koska [gasp!] 'onhan he miehiä'! Voi nerokkuutta! Samalla tavalla sitten hyväksytään se, että nämä luomakunnan kruunut asuu kotiaan kuin sikolättiä, ei vaivaudu pakastepizzaa kummoisempaa ruoanlaittoa opettelemaan, käy vieraissa, laiminlyö äitinsä ja isänsä merkkipäivät ja jne jne. LOPUTTOMIIN.

Juuh, kunpa olisin syntynyt mieheksi! Ajatella, saisi olla ihan minkälainen sika vaan, ja silti lauma naisia ihastelisi ympärillä.

Toinen juttu. Olen huomannut, että NAISET antaa kauhean helposti todella positiivista palautetta miehille. Minä olen saanut kuulla moneen otteeseen naisilta, kuinka mulla on hyvä mies. Ja ONHAN hän sitä tietty. Mietin vaan, että on se vaan kumma kun miehen kaverit/tutut [miespuoliset siis!] ei samalla tavalla sano musta. Ja naiset taas - tuntuu vähän kuin naiset arvostelisi miehiä paljon lepsumman mittapuun mukaan kuin toisia NAISIA. Miehet on ihania, jos viitsii kerran vaivautua roskapussin viemään, mutta toiselle naiselle ei tunnustusta suotaisi sitten millään!

Ja näin tämä kuvio vaan jatkuu sukupolvesta toiseen. Masentaa! Ja raivostuttaa.

Pelkosisarukset: tervehtimiskammo ja viittaamispelko

Voin olla äkösäkki, mutta se ei johdu naminhimosta!! Oikeastaan nyt ei ole naminhimoa ollenkaan! Eikä ole sellaisia 'vieroitusoireita' joita saattaa joskus olla mässäilyn jälkeen. Silloin saattaa ensimmäinen mässytön viikko olla vaikea.. mutta NYT ei ole. Oikeastaan tekisi mieli mennä ulos kävelemään ja ehkä menenkin. Joskus mulla on ollut vaikeaa mennä kävelylle, koska pelkään ajoittain ihmisten tervehtimistä. [Kornia ja hullua, tiedetään!] Pelkään sitä, että ääneni on kimakka tai epäaito tai jännittynyt. Pelkään, että nyökkään liian aikaisin tai liian myöhään. Tämä pelko on varmaan sukua sille kouluaikaiselle VIITTAAMISPELOLLENI.

Tietysti aina tervehdin ihmisiä, vaikka pelkäänkin.. Maalla ei oikein voi asua tervehtimättä, täällä kaikki tervehtii kaikkia ja se on kivaakin. Mutta kyllä se jännitystä luo!

Ei kommentteja: