torstai 24. syyskuuta 2009

Kesken jättämisestä

Minut on kasvatettu niin, että kesken jättäminen, tai keskeyttäminen, on pahinta mitä voi tehdä. Sellainen on noloa, semmoista saa halveksia. Olen ihan nyt alkanut miettiä tätä asiaa. MIKSI pitäisi viedä hampaat irvessä loppuun joku asia, josta ei pidä tai josta ei tule olemaan mitään hyötyä tai iloa? Eikö silloin oikeastaan olisi viisaampaa ja kypsempää reilusti jättää sikseen? Eli siis KESKEYTTÄÄ!

Mietin vaan sitä työelämävalmennustani silloin helmikuu-hellerissä. Kun jätin sen kesken. Itse häpesin keskeytystä, mutta moni muu puhuu keskeytyksistään ihan luontevasti, kuin ei mitään. Oudoksuin sitä tosi paljon, kuvittelin aina KAIKKIEN ajattelevan keskeyttämisestä samoin kuin meillä ajateltiin.

Se on oikeastaan kummaa että mut on kasvatettu näin, koska onhan vanhempienikin elämä yhtä KESKEYTTÄMISTÄ. Kumpikin keskeytti koulunsa. Kumpikin jätti monia työpaikkoja, monia asumisyrityksiä jne. kesken. He keskeyttivät jopa avioliittonsakin, voi herramunjee sentäs! Mutta minä, minä en saisi jättää kesken mitään, koskaan. Ja jos sen teen, niin mua saa ihan vapaasti haukkua. Muorin elämänvalintoja sen sijaan ei saa.

Zuk-zuk-zii-zii!

Tuo on hirviökieltä ja tarkoittaa, että Suklis siivoaa! Zuk-zuk = Suklis ja zii-zii = siivoaa! :) On hiki pinnassa! Outoa kun ei vain millään tule esim. halla. Vaikka on jo syyskuu-symbelin viimeinen viikko käsillä! Saisi melkein tulla halla, koska minun suklaatit pitäisivät siitä. ;) Ne kaapissa muutoin kiehuvat.. Ostin Valintatalosta neljän mignon-munan paketin, kun siellä oli.. vaikka pääsiäisestä on jo ikuisuus! :) Ei ne kyllä missään alessa silti olleet. :( Ostin käteisellä ja ajattelin ensin jättää kokonaan kertomatta miehelle.. mutta eikös tuo huomannut ne kaappissa ja ihan positiivisesti suhtautui, mutta mua nolotti silti. :(

Nyt tänään piti pyytää miestä tuomaan jädet MÄSSYä varten, kun en itse ennättänyt kauppoille, tai muuten vaan tuntuisi tyhmältä käydä kauppoilla joka jumalan päivä. Mies toi ja oli muuten ostanut reilusti.. enemmän kuin mitä normaalisti itse ostaisin! :) Hän on niin antelias.

1 kokonainen vuorokausi..

.. ja vedän herkkuja napaan. :) Olo on aikas onnellinen, mutta hiukan rasittunut siivoilusta. Mies toi irtokarkkejakin mulle tänään, siellä on jogurtti- ja suklaatirusinoita, Pandan toffeekukkakonvehtia, marmeladipallosia ja vaikkas mitä.

Ei kommentteja: