keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Mestarivälttelijä Suklis!

Soitin Äetmuorille tänään sen velvollisuuspuhelun! Hahaa, olin aika ovela kun olin pihalla.. sanoin että olen juuri kauppaan menossa ja tässä äkkiä soittelen! ;) Joten ei tarvinnut puhua pitkään. Tuo oli kyllä aika ovelaa multa, mutta en usko että sitä konstia voi käyttää USEIN, koska ei varmaan Muori uskoisi jos koko ajan sanon käyväni kauppoilla. :)

Mulla on taas edessä SIIVOUKSEN YÖ! Siivoan öisin.. usein.. Koska näin muutenkin valvoskelen. Viime yönä katsoin hölmöä elokuvaa Kauhun kilometrit. Siinä yksityisautoilija joutuu tavallaan kuin kaksintaisteluun hullun rekkakuskin kanssa, joka vainoaa häntä ja aikoo ajaa hänet kuolemaan. En vielä päässyt sitä loppuun, joten en tiedä miten siinä loppuviimeksi oikein käy! Toivottavasti kukaan rekkakuski ei ala vainota Suklista tien päällä! :(

Mies kertoi tänään jutun työkaveristaan, joka ei kuulemma KOSKAAN imuroi! Tyyppi vain keräilee suuret [massiiviset] pölypallot käsin lattialta, mutta imuriin ei kosketa. Kumma heppu. Kumminkin tällä miehellä vaimoineen on kai neljä kissaa, joten luulisi siinä taloudessa imuroitavaakin kertyvän! Ei aina jaksa ymmärtää! Vaimo kai siellä sitten aina saa riehua imurinvarressa. No, niinhän se on tosin meilläkin, mutta mä en olekaan työelämässä ja tämän kaverin vaimo taas ON!

Mitenköhän jotkut miehet kehtaa vain katsella vierestä, kun joskus niitä puolta pienemmät naiset raatavat fyysisestikin raskaita kotitöitä? Eikö niistä tunnu pahalta? Mulla ainakin tulisi kauhea syyllisyys ja paha olo, jos mies vaikka tekisi täällä hiki hatussa juttuja ja mä vaan makaisin. Joskus mieleen tulee sellainen inhottava ajatus, että miehet joko ei rakasta vaimojaan, tai sitten niiden so called 'rakkaus' on niin p-seestä [syvältä!], ettei sitä oikein itse viitsisi rakkaudeksi sanoakaan.

Joskus mietin että periaatteessa itsellinen nainen ei oikein tarvitse miestä mihinkään. Spermatkin saa pankista. ;) Moni mies on vain taakka perheessä, perheen 3. lapsi. Ei kanna mitään vastuuta, odottaa täyttä palvelua. Miksi sellaista pitää? Lemmikkieläimeltäkin sentään saa rakkautta ja hellyyttä, moni mies ei anna edes sitä. Ehkä ihmiskunta on ainakin lännessä menossa kohti yksinelämistä, tai sitten kohti sellaisia ei-sitovia ihmissuhteita, jotka ei rakennu uhrautuvaisuuden varaan, kuten perinteinen avioliitto. Koska pian ei kukaan enää HALUA olla se uhrautuva kotiorja. Ja kuka niitä siitä syyttäisi.

2 kokonaista vuorokautta enää herkkuiluun ja..

.. Ostin Alkosta Bailey's likööriä kakkua varten. Semmoista ajattelin tehdä.. Tietysti on vielä mahdollisuus muuttaa mieltä, kun säilyyhän se Baileys avaamattomana!

Ei kommentteja: