keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Kumileimasin

Löysin leimasimia laatikollisen tuosta tietokoneen vieressä olevasta kaappista! Mihin lie olen niitä joskus ajatellut käyttää. On kaikenlaisia kuvia, lähinnä eläinten kuvia. Voisin leimailla täällä huvikseni vaikka mitä. :) Mutta en leimaile. Taisivat olla huono ostos. Löysin ne kun lisäsin tulostuspaperia printteriin. Jotkut eläinhahmoista ovat tosi lihavia. Joku sarvikuono ainakin ja norsu. Ehkä pitäisi ottaa semmoinen "puumerkikseen" ja laittaa kaikkiin onnittelukortteihin yms. se leima! On joskus niin norsu olo!

Viime yönä katsoin todella kökköisen elokuvan! Sen nimi oli Orpokoti! Epsanjalainen kauhuelokuva! Tyhmä kuin mikä. Mutta se oli pelottavaa, kun eräs elokuvan lapsista käytti karmeaa naamiota! Huh! Se olikin ainoa pelottava kohta. Muuten elokuva oli kauhuklisee! Vanha talo, synkkä menneisyys, kuolleita lapsia, kummittelua. En tajua miksi lainasin sen kirjastosta. Takakannessa on kaikkea mainosta, että kuinka pelottava, hyytävä jne. elokuva on. Vaan ei ollut! Kai se jotain ripari-ikäistä sykähdyttäisi. Kannessa sanotaan että se on myös rakkaustarina, vaikken tajua missä mielessä?? Onkohan nuo arvostelijat edes katsoneet koko rainaa. En ihmettelisi vaikka eivät olisi, tai olisivat katsoneet pikakelauksella. ;) Itsekin kelailin siinä loppuvaiheessa, kun oli niin kuivaa.

Joko elokuvat on huonontuneet viime aikoina tai sitten Suk-suk-sukliksesta on tullut NIRSO! Tuntuu kuin ei oikein mitään leffaa viitsisi/jaksaisi katsoa kokonaan .. useimmiten tulee KELAILTUA hiukan. Joskus teini-ikäisenä katsoin kauhuelokuvia [eli kauhareita!] silmät tapillaan ja öisin pelotti.. ;) Nyt on ihan toista.

3 kokonaista vuorokautta..

.. ja alan lapata vatsaa täyteen! ;) Tänään kävin kauppassa ja ostin samalla vähän mässäilyyn tarvittavia VAKIOJUTTUJA, kuten nyt Mövenpickin hedelmäsorbettia. En enää syö kahta sorpettipurkkia, vaan tyydyn yhteen. Ne on aika pieniä purkkeja, 'vain' 0,5 l. Ennen ne olivat tuplasti tuon koon..!! Jostain syystä Mööve pienensi pakettejaan. Kumma! Sitten ostin geishanappirullan ja Kinder Buenon. Odottavat siellä mässelin alkamista.. :) Keittiön kaapissa siis! Ostin Snickers-jäätelöpuikon, katsotaan nyt miltä se sitten maistuu.

Aamusta täytyypi alkaa siivous! Niin että saan 'luvan' mässäillä.

Ei kommentteja: