tiistai 15. syyskuuta 2009

Rajuja ajatuksia

Mietin pitäisiköhän LOPETTAA nämä nykymuotoiset herkkuilut. En siis tietenkään lopettaisi kokonaan, vaan vain tässä nykymuodossa. Koska joskus se ahdistaa mua.. siis se, kun 'pitää' hankkia aina tuota-ja-tätä herkkuilua varten. Ja sitten kun kaappi on täynnä, niin sekin ahdistaa, kun ne pitää syödä pois. Sitä pupeltaa ihan paniikissa, eikä oikeasti nauti siitä enää. Joskus olen ollut tosi väsynyt ja kyllästynytkin, kun on pitänyt rampata kauppoilla ja ostella.

Tässä on kauheasta IDENTITEETTIKRIISISTÄ kyse! :) Sukliksen identiteetti on niin sidoksissa herkkuiluun! Mikä tai kuka on Zuk-zuk-zuklis ilman herkkuilujaan?? :)

Aina meillä on kaappeissa jotain.. keksiä ainakin ja jotain suklaita, eli periaatteessa herkkuilun saisi aina niillä kokoon, ei tarvitse hamstrata eikä pähkäillä niitä ostoksia. Tuntuu kuin ei oikein enää aika tai kiinnostus riittäisi. En ole kiireinen, mutta tuntuu kuin haluaisi tehdä jotain muuta ajallaan kuin miettiä semmoisia ostoja.

Siitä olen muuten tosi ylpeä, että EN ole sännännyt ostamaan niitä Fazerin typeriä uutuussuklaita, blueberrypie- ja mitä niitä nyt on! Muutenkin tympii tuo.. suomalainen makeisfirma, ja suklaan täytyy olla oikein pluuperipai! Eikö mustikkapiirakka muka kelpais nimeksi? Onko se sitten niin paljon hienompaa se suklaati, kun on nimikin enklanniksi? Varmaan joo se myy huimasti ulkomailla.. esim. Belgiassa ja Sveitsissä, kun ei niillä raukoilla ole omia suklaafirmoja lainkaan.. ;)

Fazerin jymyjuttu on aina ottaa joku MARJA ja mättää sitä suklaatiin. Siinä ne uutuudet on.

Paksusuolen tähyä odotellessa..

Huomenna on miehellä se.. paksusuolen tähystys! :( Voi raukkaa! Hän jo otti semmosta tyhjennyslääkettä ja on ollut pytyllä aika pitkästi tänään. Miehelle oli sekin aika järkytys, kun ei ole saanut klo 13 jälkeen syödä MITÄÄN. Hän on tottunut kahteen täyteen ateriaan, plus aamiaiseen ja iltapalaan. Ja namiskuukkelia kanssa. Nyt on sitten juonut litran tuoremehua, kun sitä saa juoda.. Kai se vähän pitää nälkää poissa. Hän meni nukkumaan tosi aikaisin, 22.30. Se oli ihan viisasta, koska nukkuessa ei nälykkä tunnu eikä vaivaa.

Mää joudunkin miehen kyytimään sinne, koska nuo lääkkeet VOI aihettaa esim. KOURISTUKSEN! Tai sitten muuten vaan.. epämukavaa oloa. Joten Suklis kuskaa! Otan oman romuraudan.. tankkasinkin sen tänään! Olisi siinä tankkelissa ollut vielä 1/4 jäljellä, mutta ei sillä oikein aja turvallisin mielin, kun kumminkin pitää Isoon Kaupunkiin asti ajaa ja takaisin! Ajattelin, ettei ole hyvä miehen sitten joutua odottelemaan huomenna mun tankkaamisia.. kun jos vaikka tulee.. kakka! :(

Mies oli tänään kertonut yhdelle tosi läheiselle työkaverilleen/ystävälleen että tuommoisen joutuu nyt kokemaan! Mun lisäksi vain tämä työkaveri tietää siitä! Ei hän ole vanhemmilleenkaan mitään puhunut, raukka häpeää kai. :( Vaikkei siinä oikeastaan ole hävettävää. Se miehen työkaveri oli ollut tosi osaaottava, kauhistui kai että entäs jos ITSE joutuu joskus siihen..!

Yritin tänään miettiä kumpi on pahempi, noin ajatuksena: se että joutuu nielemään letkun, vai se että se pistetään peräaukon kautta. Musta tuntuu, että jos olisi ehdoton PAKKO valita [ei siis olisi vaihtoehtoja], niin valitsisin tuon peräsuolihommelin. :( Letkua en ole niellyt, enkä aiokaan!

2 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Tuosta on kyllä paha valita. Minustakin tuntuu että kallistuisin peräreiän puolelle, vaikka sitä valintaa on hyvin vaikea perustella. Voi kyllä olla että siihen vaikuttaa se, että nieltävästä putkesta olen kuullut juttuja sen kokeneilta, mutten tiedä ketään jolle tutkimus olisi tehty toiseen suuntaan.

suklaahirviö kirjoitti...

Meillä muuten mies sanoi, ettei se ollut NIIN paha juttu [siis se paksunsuolen tähy] kuin hän oli luullut! Kivuliain juttu oli sen systeemin saaminen SISÄLLE, siis se ihan alku.. sitten helpotti.. Kun se siellä suolessa kulki, niin yhden mutkan kohdalla vähän irvistytti, siinä se! Huh.. Siinä meni puolisen tuntia.

Uuh, letkua en mäkään nielisi! Olen sen jo vähän niin kuin päättänyt, että jos tarve tulee, niin niele en. Nukuttakoon mut sitten vaikka.. :( Vaikka ei tuo paksunsuolen tähyilykään ole kivaa.