torstai 10. syyskuuta 2009

Siivoton Suklis!

Menin eilen nukkumaan ilman suihkua! :( Yökkis. Mutta olin jotenkin niin väsynyt.. huomaa heti kun syksy tulee, unentarve taitaa kasvaa iltojen lyhentyessä! Yhtäkkiä väsähdin ja sitten tuli Nukkumatti. Oli inhottavaa nukkua ilman pesulla käyntiä. Mulle on pakko aina suihkuttaa itseni iltaisin. Vaan eilen oli poikkeus. Nyt tuntuu kuin olisi SUPERLIKAINEN, vaikken tietenkään oikeasti ole. Joskus ennen wanhaan ihmiset kävivät vain kerran VIIKOSSA pesulla, joten kai mun täytyisi olla vähän vähemmän hienohelma. ;)

Puhuin Muorin kanssa puhelimessa. Hänellä on kovat murheet. Nyt hän haukkui televisiosarjoja, koska hänestä Maria Kallio-telkkusarjassa näyttelijä [Minna Haapkylä] oli ihan vääränlainen Mariaksi ja Marian miestä esittävä Petteri Summanen vasta olikin tosiväärä. Äetmuori on Leena Lehtolaisensa lukenut ja tietää, että Marian miehellä Antilla pitäisi olla pituutta pari metriä ja kotkan konkonokka! Ja kun Summanen ei ole yhtään sellainen, niin siitäkös poru pääsi. Puhelu kesti yli 40 minuuttia [kyllä vaan pidän kirjaa ajasta - 20 minsaa kestän vielä aika hyvin, 40 kiristää hermoja, paitsi silloin kun on joku tuommoinen 'vaaraton' puheenaihe].

Yksi juttu Muorissa mua vaivaa. Se on tämä, kun hän valittaa usein [kauppan tuotteista, kunnassa olevista ongelmista yms.] mutta hän ei koskaan TEE asioille mitään. Tekemisellä tarkoitan nyt sitä, että jos on esim. joku ongelma kunnan palveluiden tms. kanssa, niin sinne voi ottaa yhteyttä! Kirjoittaa kirjeen tai soittaa! Tai jopa mennä käymään + juttelemaan! Muori aina kauhean vimmassa haukkuu asioita, mutta kun sanon että kirjoittaisi tms.. niin sitten hän yhtäkkiä onkin, että 'en mie, ei se kannata, ei ne välitä'. Vaikka itse olen huomannut että se AUTTAA, kun ottaa yhteyttä! Vähintään saa jonkun vastauksen, vaikkei ongelma sillä poistuisi. Ja sitten jos riittävän moni valittaa, niin asiat oikeasti VOI muuttua! Kiittävän palautteenkin antaminen on tärkeää!

Musta tuntuu, että Muorin yleinen paha olo johtuu siitäkin, kun hän ei tee mitään tuollaista.. ota yhteyttä tms.. koska se voisi ainakin ihmisen itsensä sisälle saada sen tunteen, että tässä on tehty JOTAIN. Se on tärkeä tunne. No samapa tuo, jokainen tietysti päättää itse miten elää, mutta turha on valittaa sukulaisille joitain juttuja, joihin he eivät voi yhtään vaikuttaa. Valituspuheluun käytetyn enerkian voisi käyttää vaikkapa kirjoittamalla hyvän nasevan kirjeen ongelmakohdista. Miksei vaikka telkkuriinkin voisi kirjoittaa, jos joku telkkusarja on ärsyttävä! Palaute kannattaa aina.

2 kokonaista vuorokautta...!!!!

Minne aika lentää, se taikurin siivin entää, Suklis kohti herkkuja rientää! Näin loruilen minä! Onpas aika nyt taas kulunut. Täytyy siivota kuin HULLU nyt tänään (to) ja huomenna (pe). Kämppä puhtaaksi katosta lattiaan, krääääh!

Sovimme miehen kanssa, että mokkapalat teen! Hän sanoi että niitä voi hyvin syödä vaikka siis tulee se paksusuolen tähyily keskiviikkona. Tärkeää on kuulemma välttää pähkinää ja siemeniä ja semmoista. Leivontajuttu on siis päätetty.

Ärsytyslistalla:

-ihmiset, jotka hautovat parin viikon ajan mielessään, että sitten kahden viikon kuluttua olisi kiva käydä X:n luona. X:lle itselleen he soittavat edellisenä päivänä, että nyt sopisi käydä. Ärsyttävää. Sitten vielä suututaan, jos juuri se päivä ei sitten käy, eli jos on tehty suunnitelmia aikaisemmin jotain muuta juttua varten. Yrjö!

Ei kommentteja: