tiistai 22. syyskuuta 2009

Porkkanakakku on muuten hyvää!

En kadu että kokeilin porkkanakakkua 2. kerran! Ja eri reseptillä tällä kertaa! Kokeilemani resepti sisälsi ananasmurskaa ja pähkinärouhetta, olisiko siinä ollut se juju? Oli nimittäin herkullista! Superhyvää! Ja kuorrutus kruunasi namin. Tietysti söin sitä vain niukan siipaleen, koska ei ollut MÄSSY, ja se oli vieraille leivottu. Ajattelin leipoa jotain sellaista, josta itse en tykkäisi.. mutta päädyinkin tekemään herkun! Tahattoman herkun!

Eka porkkanakakkukokeilu oli pettymysten pettymys! Hyi helkkari! Kakku oli kuiva kuin Saharan erämaa! Ja muutenkin vähän kuin joku porkkanakakku for dummies.. Vaivannäköä se vaatii, jos aikoo onnistua.

Nyt kokeilemaani reseptiä muuttelin sen verran, että tein puolikasannokset kakkua ja täytettä. Koska en kasannut pohjia päällekäin, vaan tein vain yksikerroksisen tortun. Ja korvasin vaniljauutteen vaniljasokerilla. Hyvin tuntui toimivan. Niin juu ja se voi jota käytin EI ollut suolatonta, koska suolatonta voita ei ole meidän kaupoissa täällä kotikunnassa. Olisi ollut aika pitkä matka lähteä etsimään sitä Pikku Kaupungista 20 km:n päästä! Ja olisiko sielläkään ollut, olisi voinut tulla ajoreissu Isoon Kaupunkiin 2 x 40 km. Joten käytin normaalisuolaista.

Suklis välttelee puhelinta

Soitan huomenna [tai siis oikeastaan jo TÄNÄÄN] Muorille, en jaksanut nyt tänä pänä sitä alkaa tehdä. Kun puhelun jälkeen on aina semmoinen olo kuin olisi kuokkinut 8 h suota. :( En osaa ajatellakaan enää jonkun soittavan vanhemmilleen ihan mielellään, nauttivansa siitä. Mulle se on velvollisuus.

Kaverini kysyi, että miksi MINUN pitää aina soittaa Muorille, eikö hän ollenkaan soita mulle. Jouduin selittämään, että Muori kokisi ylpeydelleen käyvän, jos hän joutuisi soittamaan. Hän haluaa ajatella, että me Siukun kanssa haemme häntä käsiimme. Kai se sitten on jotain lääkettä hänen itsetunnolle, en tiedä. Useimmat aikuiset ihmiset kyllä sanovat, että soittavat 50/50 vanhempiensa kanssa, vuoronperään tai ainakin noin suunnilleen. Ettei se ole täysin yksipuolista yhteydenpitoa.

Usein toivon, että Muori löytäisi vaikka jonkun miesystävän, muttei se kovin todennäköistä ole. On niin paljon hänen ikäisiään terveitä, aktiivisia ja pirteitä naisia, hyvin hoidettujakin. Ja on paljon vähemmän sen ikäisiä vapaita miehiä tarjolla. Muori puhuu halveksuen naapurissa asuvasta naisesta, joka on keski-ikäinen [40+] ja jolla on MARSU! Muorista marsu on lasten lemmikki ja on ihan hullua, että aikuinen nainen ottaa semmoisen. Ottaisi Muorikin vaan jonkun semmoisen, niin keskittyisi enemmän siihen ja neuroottisuus vähenisi!

3 kokonaista vuorokautta...

.. herkkuiluun! Mutta sen toteaa mekaanisesti. Saas nyt nähdä, mitä leivon. Olisikohan Baileyskakku mitään pitkästä aikaa? Se tai kääretorttu? Bai-bai-baileys Zuk-zuk-zuklikselle. :) Hihii, olen ollut ihan HULLU, hysteerinen tänään! Tokaisin miehelle tuossa kun hän meni nukkumaan, että sä olet sellainen easy rider. :) En tajua MISTÄ mä sen easy riderin keksin! Ja sitten hihitin hysteerisesti perään!

Ei kommentteja: