torstai 17. syyskuuta 2009

Viemäri!

Olin tänään miehen kanssa siellä paksusuolentähystyksessä. En siis ollut MUKANA, mutta olin saattamassa + kuskaamassa! Mies sanoi, ettei se ollut niin kauhea juttu kuin mitä hän jo ehti luulla. Eniten koski se, kun se letku pistettiin sisään peräaukosta. Kun se oli sisällä, niin loppu oli sitten helpompaa! Miestä se laittaminen saattoi sattua siksikin, kun hänellä on siellä joku haavauma [vuotaa verta yms.] ja siksi aristaa! En tiedä sattuisiko se tervettä ihmistä.

Lekuri kuitenkin oli sanonut, että näyttääpi normaalilta kaikki 'siellä'! Sitten hän oli aika roisisti sanonut 'että sinä kun olet tuollainen vähän reilumman kokoinen kaveri, niin on tuo viemärikin sitten iso..' VIEMÄRI!!! :( Tarkoittaa siis sitä paksusuolta! Huh! Varmaan itse olisin vähän hermostunut, jos mulle olisi sanottu noin. Kysyin mieheltä siitä lääkäristä ja ei sekään ollut mikään pieni mies ollut! Joten mitäs sitten sanoo. Ehkä se oli vitsi?

Polkerot

Huomasin taas tänään kotiuduttua, että oli sukanpohjat mustana! Ensin kun huomasin sen, niin ajattelin että ei ole totta. Kun siivoan täällä meillä niin tarkkaan! Mutta nyt jo tiedän että sen mustuuden syy onkin POLKEROISSA! Polkerot on mun kengät.. ne ovat mustat, matalakantaiset, käytän niitä kauppareissuilla yms. Ne ovat aika hirveät. Se kengän kärki on kuin joku laatikko.. siksi kai sanon niitä polkeroiksi. Niissä on jotain polkeromaisuutta! :( Sain ne Äetmuorilta kerran, kun ne oli liian pienet hänelle. Mulle ne on liian ISOT, ne on 39-kokonumeroa.

Joku voisi kysyä, että miksi käytän niitä POLKEROITA, jos en niistä pidä. No oikeastaan siksi, kun niissä ei ole nauhoja, ne on helppo vetäistä jalkaan jos on kiiru. Ja kai siksikin, kun ei mulla nyt kauheasti ole kenkiä. Ei siis ole paljon valinnanvaraa. Joten polkerot ne on! Ja käytän niitä usein.. Vaikka ne onkin jäykät ja tyhmän tuntuiset jalassa ja värjää sukat.

Puhelimessa, osa XVIIIIXIIII

Siukku soitti tänään! Nyt hän sanoi, ettei hän olekaan tulossa meille yöksi, vaan menee hotelliin yhteen lähikaupunkiin, kun ei hän halua herätä aikaisemmin aamusta, että ajaisi sitten meiltä sinne kurssilleen.

Mietin vaan, että voi HITTO jos Muori on taas kerran sekaantunut asiaan ja alkanut omaa tulkintaansa sanoa Siukulle, eli 'ei se Suklis halua, että niillä käydään..' Se olisi kyllä JUURI Muorin tapainen tempaus! :( Ja en voi kysyä sitä Siukulta, koska hän kuitenkin kertoisi Muorille ja niin edelleen, niin edelleen --> suuttumusta ja loukkaantumista.

Voi itku jos Muori on taas jotain 'tulkinnut'.. Hänelle olisi kyllä parasta kuunnella ihan tarkkaan mitä minä sanon, ja jättää tulkinnat muille! Hemmetti vie. En siis tiedä onko Muori nyt jotain sanonut, mutta voi olla. Hän ei mielellään mitään asiaa jätä sekaantumatta.

Sanoin kyllä Siukulle, että kyllä me täällä kotona ollaan, kun emme silloin vielä ole möksällekään menossa.

Syömispohdintaa

Kyllä mulla se herkkujen ajatteleminen taitaa tosiaan olla suureksi osin siitä johtuvaa, kun ei elämässä oikein ole ollut sisältöä. Esim. nyt kun ON [on tulossa yksi tuttavapari vierailulle, on tiedossa muutenkin kaikkea ohjelmaa viikon lopuksi], niin en edes mässäilyä mieti. Enkä laske päiviä. Kai se on ollut jotain epätoivoista sisällön kehittämistä.

Nyt en ole jaksanut/viitsinyt suunnitella tulevia syömisiä. Kai mä aina jotain osaan suuhuni tunkea, siinä on Suklis hyvä. ;)

Ei kommentteja: