maanantai 3. toukokuuta 2010

Jäätelöhamsteri!

Ahneella on p*skainen loppu! :( Olin K-kauppelissa ja mitäs näinkään, paljon semmoisia jäätelöuutuuksia, joita en ennen ole siellä nähnyt! Oli Ben & Jerry-jäätelö [irtopakattu Peanut Butter Cookie Dough], Ben & Jerry minijäätelöpikareita ja sitten Carte D'Orin sellainen jäde, jossa on pecanpähkinää ja kinuskikastiketta! No niin, ostin.. niitä KAIKKIA! :(

Ärsyttää kun taas lankesin hamstraamaan! :( Ei näin pitäisi tehdä. Miksi en voi olla hamstraamatta? Juuri kun kuvittelin kaiken menevän niin hyvin.. Niin, sitten ostin vielä sitä Pirkan nami-namia pakastetiramisukakkua. :( Olen ÄLLÖTTÄVÄ, todellinen hirviö!

B&J-minipikarina oli sellainenkin maku kuin Fairly nuts. Ostin semmoisenkin!! Siinä on kinukermajäätelöä, kinukastiketta ja mantelikrokanttia! Eli just mun makuun, edellyttäen ettei kinukastin kanssa ole pihtailtu! Ikävä kyllä moni jäätelömerkki tekee juuri niin.

Alkaa tosiaan harmittaa tämä oma hommailu. Ilmeisesti hamstraan VÄHEMMÄN, jos mässäys on useammin. Jos se on harvemmin, niin hamstraus kiihtyy! Onko tässä sitten paljon järkeä.

En viitsi edes sanoa mitä ostokset maksoi, ja kaikki [melkein] turhia! Turhalla tarkoitan nyt sellaista, että ne eivät ole selviytymisen kannalta välttämättömiä!

No nuo B&J-pikkupikarit tuntuvat nyt kumminkin olevan aika hyvä keksintö. Meillä mies on ainakin valittanut joskus sitä, kun B&J-jädepurkki on niin suuri. Sitten kun se jäätelö on niin kiinteää ja kovaa, niin sitä on vaikea annostella kulhoon. Melkein pitää yhdeltä istumalta syödä koko törppö ja semmoinen on miehelle joskus liikaa, hän kun ei oikein makeasta NIIN paljon tykkää.

B&J:llä on myös sellainen sandwich-tyyppinen [vähän kuin dominojäätelö] keksi-jäätelöirtojuttu. Semmoinenkin odottaa mua maistamaan itseään, sitten kun herkkuilun aika on! Mies on syönyt niitä jo kaksi ja tykkää kovin niistä. Se keksi on kai pehmoisempaa kuin dominojäätelökeksissä.

Olisi siellä jäätelöhyllyssä ollut vielä Ben&Jerry Half baked-törppö. Mutta en sitten sitä ENÄÄ ottanut, kun muutenkin kori pursusi. :( Olen edelleenkin, ainakin toistaiseksi, sitä mieltä että B&J on ylihintaista, mutta tahdon silti ennakkoluulottomasti kokeilla uutta! Jos huomaan olevani väärässä niin sanon heti! Sukliksen kunniasanalla! :)

No niin, sitten lähitulevaisuudessa saadaan paljon Sukliksen JÄÄTELÖARVIOITA.. kunhan tosiaan se herkkuilu koittaa ja pääsen pakastimen kimppuun! :)

Ei kommentteja: