perjantai 21. toukokuuta 2010

"Ou.. mai.. gaad..!"

Jätin tänään Rachel Zoen katsomatta. Aikaisemmat jaksot olen katsonut uskollisesti, mutta nyt vain alkoi tympiä. Tuntuu aika kummalta, että niin suppealla sanavarastolla varustettu lyyli VOI tienata niin paljon kuin tienaa. Paitsi ettei sanavarastolla tietysti ole mitään merkitystä R.Z:n työssä - riittää kun osaa mätsätä vaatteita yhteen.

R.Z. on siis julkimoiden stylisti! Yhdessä jaksossa vilahti mukana malli Natalia Vodianova, ja jo pelkästään sen vilahduksen takia jakso oli katsomisen arvoinen, vaikka Nata olikin ihan ilman meikkiä ja tukka sekaisin. On epäreilua että joku onnistuu SILLOINKIN näyttämään niin hyvältä!!

Nyt vain kyllästyttää se, kuinka R.Z. joka jaksossa sanoo aivan samat asiat. Monta 'ou mai gaad'ta' ja rutkasti 'gorgeoussia' ja 'amazingiä'. Kaikki on aina upeaa, ällistyttävää, jokainen asiakas näyttää aina niii-iin fantastiselta jossain ihme vammaisessa luomuksessa.. :( Ei jaksa!

Aika hassua että vaatteet, jotka aluksi oikeastaan olivat suoja kylmää vastaan, ovat nyt sellaisia statussymboleita ja joidenkin on palkattava henkilö huolehtimaan 'oikeasta' pukeutumisesta. Kyllä minä muodista pidän, mutta joskus vain keittää yli! :) Tai siis se alkaa vaikuttaa jollakin tavalla naurettavalta.. esimerkiksi tuo stylisti-touhu! Pidän kyllä siitä että ihminen ilmaisee ITSEÄÄN pukeutumistavalla.. mutta kuka haluaa ilmaista jotain TOISTA ihmistä pukeutumistavallaan? Vetää päälle jonkun muun valitsemat vaatteet..?

Elokuvapettymys

Mies otti digiboksille sen Miami Vice-elokuvan, joka tuli tässä äsken.. siis sen UUDEN version! Jossa on Colin Farrell Sonny Crockettina. Olipas todella kökkö raina, en voi muuta sanoa! Sonni oli kasvattanut itselleen turpajouhet ja näytti ihan kuin 70-luvun pornofilmistä karanneelta saksmannilta. Parkettien linkkuveitsi! Muutenkin koko juttu ontui aika pahasti. Katsoin sitä noin 2/3 ja sitten sanoin miehelle, että hän saa katsoa sen yksin loppuun.. :) Päiväunetkin ovat nimittäin kiinnostavampaa nähtävää kuin epäonnistunut Miiami Viisu.

Olen nykyisin aika usein pettynyt elokuviin. Usein ne tulee jätettyä kesken. En tiedä ovatko leffat nykyisin huonompia vai onko oma makuni vaan niin vaativa. :) Nuorempana sitä katsoi mitä hyvänsä..

0 kokonaista vuorokautta..!!!

Hehe, hehe, 23 ½ TUNTIA herkkuiluun! Onneksi sain kodin siivottua.. Pyykkikone vielä jylmäilee, piti pestä pöytäliinat! Laitan ne sieltä pian kuivumaan ja sitten voikin tulla uni.

Täytyy jo aamusta lähteä liikkeelle ja käydä siellä Cittarissa.. Ben & Jerry-ostoksilla! Katsotaan löytyykö siitä sarjasta muutakin hyvää kuin se suklaajäätelö ja Cookie Dough! Cittarissa on tosi p-kat parkkipaikat. :( Joskus sinne ajamista melkein jännittää! Ne nimittäin ovat aika pieniä ruutuja ne.. Ja sisääntulot ja uloslähdöt ovat kanssa ongelmallisia! Aina päädyn ajamaan jotenkin tyhmästi, tulee joku kielletty ajosuunta-kyltti vastaan, vaikka MUN järjen mukaan siitä pitäisi saada ajaa.. :(

Ei kommentteja: